20 / 04 / 2024

esenyurt nlogo ev fiyatları

esenyurt nlogo ev fiyatları

Esenyurt Nlogo ev fiyatları 171 bin liradan başlıyor. Özyurtlar İnşaat projesi Esenyurt Nlogo Evleri'nde yüzde 25 peşinatla sonra 60 ay vade farksız taksitlendirme yapılıyor...

Esenyurt'ta siyahi vatandaşlara ev kiralanmıyor iddiası! 

Kamerunlu Nagehan- Calvin Essembion isimli bir çift Esenyurt'ta bir sitede daire kiralamak istedi. Görüştükleri emlakçı söz konusu sitede siyahi vatandaşlara ev kiralanmadığını dile getirdi. 

Esenyurt'ta sel felaketi: 437 ev hasar gördü!

İstanbul Esenyurt’ta bir kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinin bilançosu ortaya çıktı. Selde 437 ev, araç ve iş yeri hasarlandı.

Esenyurt'tan ev alan kazanacak!

AK Parti’nin Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, Esenyurt'tan ev alanın 2 sene içerisinde kazanacağını söyledi. Ekinci, vatandaşları “Elinize bir daireniz, bir dükkanınız, bir arsanız varsa sakın satmayın” diyerek uyardı.

Ev alacaklar dikkat! Evinizin üzerinde icra olabilir!

İstanbul Esenyurt’ta ev sahiplerini ilgilendiren emsal bir olay yaşandı. Gazi Ramazan ve eşi Ayşegül Bozkurt beş yıl önce aldıkları evin tapusunun çeşitli bahanelerle kendilerine verilmemesi üzerine gittikleri Esenyurt Tapu Müdürlüğü’nde evlerinin üzerinde 9 milyon liralık icra olduğunu öğrendi.

Ev almak için gittikleri emlakçı dolandırdı!

Esenyurt'ta ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, emlakçı tarafından dolandırıldıklarını iddia ederek savcılığa başvuru yaptı...

Esenyurt Self İstanbul ev fiyatları!

Esenyurt Self İstanbul ev fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. Karden İnşaat tarafından hayata geçirilen Self İstanbul projesinde daire teslimleri 2019 yılının sonuna doğru yapılacak...

Esenyurt HEP İstanbul ev fiyatları 2017!

Esenyurt HEP İstanbul ev fiyatları 390 bin TL'den başlıyor. Esenyurt HEP İstanbul projesinde Mayıs ayı boyunca yüzde 20 indirim sunuluyor...

Esenyurt Ödül İstanbul ev fiyatları!

Esenyurt Ödül İstanbul ev fiyatları 179 bin TL'den başlıyor. Ödül İstanbul projesinde firma bünyesinde 50 ay vadeli ödeme imkanı sunuluyor.

Esenyurt Mavera Ahsen ev fiyatları!

Topuzlar Yapı tarafından 22 bin metrekarelik bir inşaat alanında hayata geçirilen Esenyurt Mavera Ahsen ev fiyatları 300 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt Gümüş Panorama ödeme şekli!

Marmara Denizi ve Küçükçekmece gölü manzarası bulunan Gümüş Panorama Esenyurt projesinde ev fiyatları 254 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Süleyman Kaşıkçı: Emlakta dünyayı ayağınıza getiriyoruz!

Dünya genelindeki emlak ve inşaat projelerini internette karşılaştırmalı olarak tanıtan Frapis'in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kaşıkçı, 'Artık Esenyurt'taki ev projelerini incelerken aynı anda Glasgovv Havalimanındaki bir otopark yatırım projesini incelemek mümkün' diyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul'da 0,70 faizle!

Nlogo İstanbul, Özyurtlar İnşaat tarafından 3 etap halinde hayata geçiriliyor. Proje bünyesinde 2 bin 679 daire ve 100'den fazla ticari birim yer alıyor.

Sar Life Esenyurt teslim tarihi!

Sar Life Esenyurt projesinde ev fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Tamamı 2+1'lerden oluşan Sar Life Rezidans projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...

esenyurt nlogo ev fiyatları Haberi

esenyurt nlogo ev fiyatları


Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Nlogo İstanbul projesi Esenyurt'ta yer alıyor. Nlogo Esenyurt projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuluyor.


Esenyurt Nlogo Evleri projesinde 2 bin 679 daire yer alıyor. Esenyurt Nlogo ev fiyatları 171 bin liradan başlayarak değişiyor. Nlogo Esenyurt projesinde teslimler Haziran 2016'da yapılıyor.


Özyurtlar Nlogo Esenyurt ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinattan sonra 60 ay vade farkı olmadan ya da 120 aya kadar konut kredisi kullanarak ödemeler yapılabiliyor.


Esenyurt Nlogo Evleri  projesi içerisinde açık-kapalı yüzme havuzları, fitness center, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.



Esenyurt Nlogo ev fiyatları!


1+0 daireler 171 bin lira,

1+1 daireler 274 bin lira,

2+1 daireler 368 bin lira,

3+1 daireler 583 bin liradan başlıyor.



Telefon: 0850 460 90 97

Web: www.nlogoistanbul.com

Gülcihan...