26 / 04 / 2024

Esenyurt üniversite arsası

Esenyurt üniversite arsası

Necmi Kadıoğlu başkanlığı döneminde Esenyurt Üniversitesi'ne tahsis edilen 25 dönümlük arsanın Esenyurt Üniversitesi'ne satışı gündeme geldi. 

Marmara Park AVM arsasının kira değeri belli oldu! İşte o rakam!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Yakuplu Mahallesi, 21 Ada, 102-103-110 parsellerde yer alan Marmara Park AVM arsasına ilişkin üst hakkı kira bedeli açıklandı. İşte o rakam...

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değerleme raporu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsası için 63 milyon 550 bin 800 TL piyasa değeri takdir edildi. Peki gayrimenkulün KDV dahil toplam satış değeri ne kadar oldu? 

Esenyurt'ta 8.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, Esenyurt'ta yer alan fabrika ve arsasını 8 milyon 562 bin 790 TL bedelle satışa çıkardı.

Esenyurt Belediyesi vakfa tahsis edilen 25 dönümlük arsanın peşine düştü!

Necmi Kadıoğlu'nun belediye başkanlığı yaptığı dönemde kendisininde yönetiminde olduğu bir vakfa 25 bin dönümlük arsa tahsis etmişti. Arsaya üniversite yapılması planlanıyordu. Esenyurt Belediyesi bu arsanın peşine düştü. 

Esenyurt'de 15 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi'nde 202 ada 35 parselde yer alan 949 metrekare yüz ölçümlü fabrika ve arsasını 15 milyon TL'ye icradan satıyor...

Yeşil GYO Esenyurt arsası için Olcaylar Yapı ile anlaştı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Esenyurt'taki arsası için Olcaylar Yapı İnşaat ile düzenleme şeklinde satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi imzalayacak...

Esenyurt'ta 10 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsası!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi tarafından Esenyurt'ta yer alan fabrika ve arsası 10 milyon TL'ye satılıyor. Taşınmazın satış günleri 02/10/2017 ve 01/11/2017 tarihleri olarak belirtiliyor.

İstinye Üniversite Hastanesi açıldı!

Medical Park, VM Medical Park ve Liv Hospital'ın çatı şirketi MLP Care'in katkısıyla kurulan İstinye Üniversite Hastanesi, İstanbul Esenyurt'ta kapılarını açtı.

Esenyurt'ta 28.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsa!

T.C Büyükçemece 2. İcra Dairesi, Esenyurt'ta bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 28 milyon 890 bin 905 TL olarak belirlendi.

Esenyurt'ta icradan 8.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Büyükçekmece 2.İcra Dairesi, Esenyurt İlçesi, Kıraç Köyü'ndeki Otomobil Dünyası İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adına kayıtlı “dükkan” ve arsası nitelikli gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 20 Eylül Salı günü yapılacak olan taşınmazın bedeli 8 milyon 200 bin TL olarak belirlendi.

Reysaş GYO'nun Esenyurt'taki arsasına depo yapılacak!

Reysaş, Esenyurt'ta bulunan 21 bin 536 metrekarelik arsa, CarrefourSA'ya kiralanmak üzere 41 bin 350 metrekarelik depolama tesisi yapılacak. Yeni tesis İf Yapı tarafından 240 günde bitirilecek ve teslim edilecek.

Esenyurt Makyol projesi ne zaman başlıyor?

Makyol İnşaat, İstanbul Esenyurt'ta yeni projesine hazırlanıyor. Makyol'un Esenyurt projesi, kendi arazisi üzerinde inşa edilecek. Makyol Esenyurt projesinin arsası Akbatı AVM'nin karşısında yer alıyor.

Esenyurt üniversite arsası Haberi

Esenyurt üniversite arsası

Necmi Kadıoğlu döneminde Esenyurt Üniversitesi'ne tahsis edilen 25 dönümlük arsanın yine Esenyurt Üniversitesi'ne satışı gündeme geldi. 

Gazete Damga'da yer alan habere göre,  konu ile ilgili CHP'lilerden tepki gelirken Belediye Başakanı Ali Murat Alatepe ise ilgili arsanın üniversite alanı olduğunu ifade ederek satışının bu süreçte gündeme gelmeyeceğini belirtti. 

Mülkiyeti belediyeye ait 25 dönümlük arsa 25 yıllığına Esenyurt Üniversitesi'ne tahsis edilmesi ve üniversiteye satışının yapılmasına tepki gösteren CHP Belediye Meclis Grubu bir açıklama yayımladı. Açıklamada, “Sabık belediye başkanı kendisinin ortağı olduğu üniversiteye kamu malını bir anlamda peşkeş çekmiş. Sanki babalarının malını birilerine satacaklarmış. Biz grup olarak olayın takipcisiyiz” ifadeleri yer aldı.

ESENYURT İÇİN EN YARARLI OLAN SATILMASI 

İddialara cevap veren Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ise “Bu arazi planlarda üniversite alanı olarak geçiyor. Buraya...