25 / 04 / 2024

Esilakent Esenyurt ev fiyatları

Esilakent Esenyurt ev fiyatları

Dairelerin alanlarının 90 metrekareden başlayıp, 150 metrekareye kadar yükseldiği Esila Kent Esenyurt görselleri yayınlandı. Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri mevcut...

İstanbul'da konutta en yüksek getiri Esenyurt'ta: İlçede kiralar 17 bin 11, ev fiyatı 4.2 milyon TL oldu! 

İstanbul'un konutta en yüksek getiriyi sağlayan ilçe Esenyurt oldu. İşte ilçe ilçe konutta getiri oranları...

İstanbul'da Türklere kiralık ev verilmiyor mu? Kiralık evlerde fazla para veren kazanıyor!

İstanbul’da konut kiraları son dönemde fahiş oranlarda arttı. Esenyurt ilçesinde verilen bir konut ilanındaki “Türk müşteri uygun değil” ibaresi, yabancıya kiralık ev konusunu yeniden alevlendirdi. Peki Suriye, Afgan ve İranlıların yoğun olarak yaşadığı Başakşehir bölgesinde son durum ne?

Ev Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ev Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Veysi Dağdelen ve Yunus Emre Öncü ortaklığında kuruldu.

Yeshıl Ev Grup Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeshıl Ev Grup Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahdıyeh Hajı Esfandıyarı tarafından kuruldu.

Double T Ev Dekorasyon Gereçleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Double T Ev Dekorasyon Gereçleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL  sermaye bedeli ile Tugay    Tekir tarafından kuruldu.

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad I.A. Ataya tarafından kuruldu.

Yeni Ev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt’ta   10 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Sharıfy Ve Setareh Morassaeı kuruldu.

İstanbul'un hangi ilçesinde ev kiraları 2 katına çıktı?

İstanbul'un konutta öne çıkan ilçesi Esenyurt, son zamanlarda polisiye olaylarla gündemde. Peki Esenyurt'ta emlak sektörünün son durumu ne? Ev fiyatları ne oldu? İşte detaylar...

Dream Ev Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Ev Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 binTL sermaye bedeli ile Hesam Aryafar ve Ümit Kaya ortaklığında kuruldu.

Esenyurt'ta siyahi vatandaşlara ev kiralanmıyor iddiası! 

Kamerunlu Nagehan- Calvin Essembion isimli bir çift Esenyurt'ta bir sitede daire kiralamak istedi. Görüştükleri emlakçı söz konusu sitede siyahi vatandaşlara ev kiralanmadığını dile getirdi. 

Esenyurt'ta sel felaketi: 437 ev hasar gördü!

İstanbul Esenyurt’ta bir kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinin bilançosu ortaya çıktı. Selde 437 ev, araç ve iş yeri hasarlandı.

Konut mağdurları yarın Esenyurt'ta toplanıyor!

Türkiye'de ev alma hayaliyle kredi çekip borca giren çok sayıda kişi yarın Esenyurt'taki Innovia 4 projesinin inşaat alanında toplanacak.

Esenyurt’ta maketten ev alan onlarca kişi dolandırıldı!

Esenyurt’ta maket üzerinden aldıkları evlerin başkalarına satıldığı ya da paralarını alamadıklarını söyleyen çok sayıda mağdur, mahkeme kapılarında sorumluların cezalandırılmasını istiyor.

Esilakent Esenyurt ev fiyatları Haberi

Esilakent Esenyurt ev fiyatları

Toplam 20 adet konut ve 20 adet ticari birimden meydana gelen Esila Kent Esenyurt görselleri öncesinde projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor. 


Daire sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Esila Kent projesinde yer alan konutlar 90 metrekareden başlayıp,  150 metrekareye kadar yükselen alanlara sahip. 


Esila Kent Esenyurt görselleri yayınlandı. Projede;  1000 kişilik toplantı salonu, anaokulu, sauna, buhar odası, spor alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


Turgutreis Group imzasıyla yükselen Esenyurt Esila Kent projesi, İstanbul Esenyurt'ta yaşama geçiriliyor. Toplam 16 bin metrekare alana sahip projede teslimler 2014 yılı içerisinde gerçekleşecek. 


Esila Kent Esenyurt görselleri!





Esilakent telefon numarası: (212) 854 32 36

Web: www.esilakent.com

Merve...