29 / 03 / 2024

eşin group güzel duygu sitesi

eşin group güzel duygu sitesi

Akbük Didim Güzel Duygu Sitesi'nde fiyatlar 25 bin Euro olarak belirlendi, projeden konut sahibi olmak isteyenler 12 ay vade farksız taksit imkanından yararlanabiliyor

Ticaret Bakanı Bolat: Hatay'ın eskisinden daha güzel şehircilik ve modern konuma gelmesi için canla başla çalışıyoruz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat,  Afet Koordinasyon Merkezi'nde Hatay'daki çalışmaları ele alarak ''Hatay'ın eskisinden daha güzel bir şehircilik ve modern şehir konumuna gelmesi için canla başla bir çalışma içindeyiz" dedi.

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

Türkiye'nin en güzel 10 dağ evi!

Şehir kalabalığından uzak yaşamayı sevenlerin en büyük tercihleri arasından dağ evleri bulunuyor. Türkiye'nin dört bir yanında bulunan sırtını yamaçlara yansıyan dağ evleri birbirinden eşsiz manzaraya sahip. Türkiye'nin en güzel dağ evlerini sizler için derlendi.

Berat Albayrak: İnşaat sektöründen güzel haberler geliyor!

İnşaat sektöründen güzel haberler geldiğini söyleyen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ''Konut satışları Ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 54,2 artarak 170.408’e ulaştı'' diye konuştu.

Mesut Özil eşi Amine Gülşe için 20 milyon liralık ev alacak!

Mesut Özil, 8 aylık hamile olan eşi Amine Gülşe için 'baba jest' yaptı. Kızı için hazırlıklara başlayan yıldız futbolcu, Çeşme’de bulunan 15 milyon liralık villasına oyun parkı ile çocuk odası yaptırıyor. Mesut Özil’in İstanbul’da 20 milyon liralık bir villaya baktığı öğrenildi.

Osmangazi Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nde (BAREM) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Adıgüzel tarafından kuruldu.

Eşin Deluxe'de fiyatlar 69 bin 900 Euro'dan başlıyor!

Eşin Group imzasına sahip Eşin Deluxe projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 69 bin 900 Euro'dan başlıyor.

Kahramanmaraş Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Mehmet Özhaseki: Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, “25 arkadaşımızla kol kola girdik hizmet için huzurunuzdayız. Biraz benim ağabeyliğimle Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız. Dersimize çalıştık” diye açıklama yaptı.

Türkiye'nin en güzel stadyumunun temelini atıyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Bir iki ay içerisinde inşallah Türkiye'nin en güzel stadyumunun da temelini atıyoruz." diye açıklama yaptı. 

Yüksek Mimar Melda Güvenç'in eşi Bozkurt Güvenç vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Melda Güvenç'in eşi Bozkurt Güvenç vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Geleceğin en güzel 5 havalimanı nasıl olacak?

Dünya genelinde en güzel havalimanları seyahat otoriteleriyle yapılan anketlerle ve  mimar ve mühendislerinin öncülük ettiği sivil toplum kuruluşlarının deneyimli jürileri tarafından seçiliyor. Peki, Geleceğin en güzel 5 havalimanı nasıl olacak?

eşin group güzel duygu sitesi Haberi

eşin group güzel duygu sitesi

Didim Akbük'te 5 bin 200 metrekare alan üzerinde Eşin Group tarafından inşa edilen Güzel Duygu Evleri 15 blok halinde yükseliyor, 60 konuttan meydana gelen proje stüdyo dairelerden meydana geliyor.


Didim Güzel Duygu Sitesi'nde konut fiyatları 25 bin Euro olarak belirlendi, proje kapsamındai konutlar 25 metrekare kullanım, 50 metrekare ise bahçe alanına sahip. 12 ay vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabilien projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


Güzelduygu Evleri; alışveriş merkezlerine ve ana yola 4 kilometre, Didim Devlet Hastanesi'ne 15 kilometre mesafede yükseliyor.


Eşin Group Güzel Duygu Sitesi'nde; restaurant, güvenlik birimleri, yüzme havuzu, resepsiyon, kafe ve otopark bulunuyor.


0256 811 02 02   

www.esingroup.com.tr   

Ceren...