19 / 04 / 2024

eski asfalt tesisi su altında mı kaldı

eski asfalt tesisi su altında mı kaldı

Zonguldak'ta eski asfalt tesisi ve şantiye binası su altında kaldı. İddiaya göre çevreye dökülen hafriyatın su giderlerini tıkaması sonucu biriken sular, eski asfalt şantiyesi, tünel inşaatı şantiye binası ve futbol sahasını tamamen kapladı.

Odunpazarı Belediyesi Yap-İşlet-Devret modeliyle spor tesisi yaptıracak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de spor tesisi yaptıracak. Söz konusu ihale 4 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Güngören Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii parselasyon planı askıda!

Güngören İlçesi, Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii, 684 ada 1, 2 ve 3 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasına ait parselasyon planı Harita Müdürlüğü tarafından 08/06/2021 - 08/07/2021 tarihleri arasında askıya çıkarıldı.

Moskova'dan dev inşaat yatırımı!

Yeni emlak yatırımları için artan arsa talebi üzerine Moskova’da, belediye eski sanayi tesisi arsa ve arazilerini daha aktif devreye sokmaya başladı. Şehrin farklı bölgelerinde bulunan eski Sovyet sanayi siteleri arazilerine 7 trilyon ruble (91,5 milyar dolar) yatırım yapılacak.

6 milyonluk asfalt sökülüp yeniden yapıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl 6 milyon liraya sıcak asfalt yapılan İnönü ilçesindeki sokaklar, ilçe belediyesi tarafından kilit taşla değiştiriliyor. 

Şehitkamil Eskişarkaya Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Eskişarkaya Mahallesi’nde yapımına kısa süre önce başladığı sosyal tesisin inşaatını tamamladı.

Eskişehir'de özel eğitim tesisi yapım ve kiralama ihalesi 18 Haziran'da!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir'de özel eğitim tesisi yapım karşılığı uzun süreli kiralama ve işletme işi ihale ediliyor. İhale 18 Haziran'da yapılacak..

Antalya Kepez'deki eski Kandıra yolu asfaltlandı!

Kepez Belediyesi, eski Kındıra yolu olarak bilinen Varsak Kirişçiler Yolu’nun bin 700 metrelik bölümünün alt yapısının ardından, asfaltını da yeniledi.

Eskişehir'in mahalle yolları genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi özellikle ilçe kırsalında mahalle (köy) yollarında yürüttüğü asfalt kaplama çalışma sezonunu tamamlanmasının ardından, altyapısı bozuk olan mahalle yollarının zemin güçlendirmesi ve yol genişletme çalışmalarına başladı.

Eskişehir Tepebaşı'nda 10 yıllığına ayni hak tesisi ihalesi!

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Tepebaşı'ndaki 5 bin 422 metrekarelik alanın 10 yıllığına sınırlı ayni hak tesisi işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi 29 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek işin toplam bedeli 8 milyon 415 bin 770 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisi meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisinin kapatıldığı ve bu hizmetin özel bir şirketten alındığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli'ye asfalt üretim tesisi kuruluyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Solaklar bölgesinde kurulum aşamasında olan ve asfalt üretimi gerçekleştirecek yeni asfalt plentinin yapımını denetledi.

Afyon'daki eski Zübeyde Hanım Doğum Hastanesi eğitim tesisi olacak!

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, eski Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin bulunduğu alanda imar plan tadilatına gitti.

Manisa Selendi'de sıcak asfalt çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ve Kula’da eski yol olarak bilinen yolda başlatılan ‘sıcak asfalt çalışması’ tüm hızıyla devam ediyor.

eski asfalt tesisi su altında mı kaldı Haberi

eski asfalt tesisi su altında mı kaldı


Su giderinin tıkandığı belirtilen mahallede kar ve yağmur sularının etkisiyle giderek yükselen sular evleri tehdit etmeye başladı. Bağlık Mahallesi Harika Sokak üzerinde Zonguldak Belediyesi eski asfalt şantiyesi olarak bilinen alan, giderin tıkanması nedeniyle su altında kaldı. 


İddiaya göre çevreye dökülen hafriyatın su giderlerini tıkaması sonucu biriken sular, eski asfalt şantiyesi, tünel inşaatı şantiye binası ve futbol sahasını tamamen kapladı. 


Giderek yükselen su, çevredeki bazı evlerin önüne kadar yükseldi. Su giderindeki mazgalların açılmasını isteyen mahalle sakinlerinden Ramazan Yıldız (56), "Bizim her kış yağmurda ve karda bu tür sıkıntımız oluyordu. Ama su giderlerinden su boşalıyordu. Şu anda tünel çalışması yapılırken dökülen hafriyatlar su giderlerini tıkadı. Giderler tıkanınca kar ve yağmur suyunda yığılma yaptı. 

Arkadaşımızın burada bulunduğu ev de tehlike altında. Bir süre önce belediyeye...