24 / 04 / 2024

Eskidji İhale

Eskidji İhale

ABank Anonim Şirketi (Alternatifbank) ihtiyaç fazlası 29 ilde 187 gayrimenkulünü yarın satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin fiyatları 13 bin 500 TL ile 3 milyon 726 bin TL arasında değişiyor.

ABank 29 ilde 195 gayrimenkulünü satışa çıkarıyor!

ABank ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji aracılığıyla bugün saat 14:00’da açık artırma ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 13 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

ABank 28 ilde 212 gayrimenkulünü 9 Aralık'ta satışa çıkarıyor!

ABank ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji aracılığıyla 9 Aralık 2014 tarihinde Salı günü açık artırma ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 15 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Şekerbank'ın 664 gayrimenkulünden 21'i satıldı!

Bugün gerçekleşen ve Eskidji Müzayedecilik tarafından açık arttırma yöntemiyle düzenlenen Şekerbank gayrimenkulleri müzayedesinde 52 ilden 12 'sinde 664 gayrimenkulden toplamda 21 adet gayrimenkulün satışı yapıldı.

Turkland Bank ihalesinde İstanbul, Düzce ve Erzurum'da 3 gayrimenkul satıldı!

Turkland Bank'ın dün 10 ilde 21 gayrimenkul satış ihalesi gerçekleşti... Turkland Bank müzayede sonucu İstanbul, Düzce ve Erzurum olmak üzere 3 adet gayrimenkulün satışı gerçekleşti.

Turkland Bank ihalesi bugün saat 14.00'te! 10 ilde 21 gayrimenkul!

Turkland Bank'ın 10 ilde satışa çıkacak 21 gayrimenkulünün ihalesi bugün saat 14.00'te gerçekleşecek. Turkland Bank ihalesine konu gayrimenkullerin fiyatları 20 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Turkland Bank'ın 10 ilde satacağı 21 gayrimenkulün ihalesi yarın saat 14.00'te!

Turkland Bank'ın 10 ilde satışa çıkardığı 21 gayrimenkulün ihalesi yarın saat 14.00'te yapılacak. Söz konusu ihaleye konu gayrimenkullerin fiyatları 20 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Eski Aksan Metal Fabrikası arsaları 32.5 milyon dolara satılıyor!

Eski Aksan Metal Fabrikası'nın konut ve ticaret imarlı arsaları 32 milyon 500 bin dolardan başlayan fiyatlarla 27 Aralık'ta ihaleye çıkıyor...

İstanbul Kartal'da konut ve ticaret arsaları ihalesi 27 Kasım'da!

İstanbul Aksan Metal Fabrikası konut ve ticaret arsaları 32 milyon dolardan başlayan muhammen bedelle ihaleye çıkarılıyor.

Eskidji, Ankara Kızılay'da sendikaya ait Enerji Otel'i 10 milyon TL'den satıyor!

Eskidji, Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası'na ait Ankara, Aydın, Mersin, Burdur, Balıkesir, Konya ve Adana'daki binalarını satışa çıkarıyor

İnşaat sektöründe KDV indirimi kalıcı hale getirilmeli!

İnşaat sektörü, eylülde sona erecek 10 puanlık KDV indiriminde sürenin uzatılmasını, ardından da yüzde 8’lik oranın kalıcı hale getirilmesini istiyor.

Teşvikler nasıl memnun edici hale getirilebilir?

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan, bugünkü yazısında ''Teşvikler nasıl memnun edici hale getirilebilir?'' sorusunu yanıtladı ve çözüm önerileri sundu. İşte o haber...

Eskidji, Şekerbank'ın gayrimenkullerini 20 Haziran'da satacak!

Eskidji Müzayedecilik ’in, 20 Haziran Salı Saat 14.00'te düzenleyeceği açık srtırmada, Şekerbank’ın 62 ilde 583 adet İhtiyaç Fazlası Gayrimenkulü satışa sunuluyor.

Eskidji Bağlıca ve Ankara Merkez Bölge Ortaklığı’na yedi ödül!

Eskidji Gayrimenkul, 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 7 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

ESKİDJİ Gayrimenkul'den yılın en başarılı bölge ortaklarına ödül!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdi.

Eski binalar depreme dayanıklı hale getiriliyor!

Avrupa’da geleneksel şekilde inşa edilmiş yapıların depreme dayanıklı olmadığı yaşanan depremlerle yeniden gündeme geldi, Uzmanlar şimdi eski binaları depreme dayanıklı hale getirmeye çalışıyor.

Emlak Bankası'nın aktif hale gelmesi yetkililerin elinde!

Tasfiye Halinde Türkiye Emlak Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın, "Emlak Bankası'nın faal hale gelip gelmemesi yetkililerin elindedir. Arzu ettikleri halde canlı hale gelir. Tertemiz bir tasfiye halindeki Emlak Bankası var" dedi.

Türkiye yabancı yatırımcı için daha da cazip hale gelecek!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, "Belirlenen şartlara göre yatırım yapan veya mevduat tutan yabancılara verilecek vatandaşlık hakkı ile birlikte ülkemiz yabancı yatırımcı için daha da cazip hale gelecek." dedi .

Eskidji Gayrimenkul’den, Değer&İkna semineri!

Dün Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin sponsorluğunda düzenlenen , Kürşat Tuncel’in eğitimci olarak katıldığı “Satışın Altın Anahtarları: Değer&İkna ” konulu seminere ilgi yoğun oldu.

Binayı en kıymetli hale getiren unsur yalıtımdır!

İsmail Kibici, “Binayı en kıymetli hale getiren unsur yalıtımının yapılmasıdır. Bina yöneticisi veya bina yönetim firmalarının bunu bilmesi, daire sakinlerine anlatması gerekmektedir. Çünkü yalıtım, binanın değerini ve yaşam kalitemizi artıran önemli faktörlerdendir. " dedi.

Denizli Yatağan'daki kullanılamaz hale gelen spor tesisi mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Serinhisar ilçesine bağlı Yatağan Beldesi'nde açılan spor tesisinin kullanılamaz hale gelmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mehmet Özhaseki: Şehirlerimizi modern ve akıllı hale getiriyoruz!

Bursa Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'ndaki açılış konuşmasında Özhaseki "Hiçbir insan, ulaştığı modern hayattan geriye gitmez. Bizler şehirlerimizi daha yaşanır, modern ve akıllı hale getiriyoruz" diyor.

Kentsel dönüşümle şehirler akıllı hale gelecek!

Bursa Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'ndaki açış konuşmasında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki "Hiçbir insan, ulaştığı modern hayattan geriye gitmez. Bizler şehirlerimizi daha yaşanır, modern ve akıllı hale getiriyoruz" diyor.

Eskidji İhale Haberi

Eskidji İhale

ABank Anonim Şirketi (Alternatifbank) ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi tarafından düzenlenecek müzayede ile açık artırma yöntemiyle lotlar halinde satışa sunmaya hazırlanıyor. 


Söz konusu müzayede yarın saat 14.00'de ESKİDJİ Yenibosna adresi ve www.eskidji.com web adreslerinde düzenlenecek. Müzayedede peyler, müzayede sırasında açık artırma yöntemiyle alınacak.


Müzayede kapsamında toplam 29 ilde 165 gayrimenkul satışa sunulacak. Gayrimenkullerin bulunduğu iller şu şekilde; Adana, Balıkesir, Bursa, Çorum, Denizli, Ankara, Antalya, Aydın, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ ve Trabzon.


Gayrimenkullerin arasında kargir ev, büro, villa, arsa, daire, dükkan, otel, bina, tarla yer alıyor. Gayrimenkullerden en düşük fiyata sahip olan Malatya'daki dükkan... Dükkanın bedeli 13 bin...