19 / 04 / 2024

eskişehir altyapı yatırımları

eskişehir altyapı yatırımları

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) tarafından İnönü ilçesinin içme suyu boru hatlarının yenileneceği projenin çalışmaları Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in de katılımı ile başladı.

Eskişehir'in üç ilçesine altyapı müjdesi!

Mahmudiye, Mihalıçcık ve Günyüzü ilçelerinde alt yapı sıkıntısı çözülüyor. Eskişehir Su Kanalizasyon İdaresi(ESKİ) Genel Müdürlüğü, üç ilçede toplam yaklaşık 50 kilometre kanalizasyon hattı için ihaleye çıkılıyor.

Eskişehir'in altyapısı yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ), ilçeler de alt yapı çalışmalarına hızla devam ediyor. Ekipler, Çifteler ilçesinde hat yenileme çalışmalarını tamamlayarak abone bağlantıları tamamlandı.

Eskişehir Muttalip bölgesine 26 kilometrelik altyapı!

Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) tarafından terfi istasyonu tamamlanan bölgenin 26 kilometrelik altyapı inşaatının temel atma töreni, 6 Ekim Salı (Bugün) saat 13.30’da Muttalip Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Eskişehir Sivrihisar'ın altyapısı yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) Eskişehir Sivrihisar ilçesindeki Yenice deposu ve Saat Kulesi deposu arasındaki hat yenileme çalışmalarında sona geldi

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

Ulaştırma yatırımları 1 trilyon 555 milyar TL'ye ulaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarının yapılan ve devam eden projelerde 1 trilyon 555 milyar TL'yi bulacağını söyledi.

Ssb Altyapı Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssb Altyapı Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Gündoğdu ve Ender Özeke ortaklığında kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar!

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar ve Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar bugünkü 2800 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kırşehir'de yapılan kamu yatırımları TBMM'de!

Kırşehir iline yapılan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

eskişehir altyapı yatırımları Haberi

eskişehir altyapı yatırımları


ESKİ, kent kırsalında çalışmalarını hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor. İnönü İlçesi’ndeki su sorununu çözmek için hazırlanan projede çalışmalara başlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, İnönü İlçe Kaymakamı Enver Özderin’de ve İnönü halkının yoğun katılımı ile alt yapı çalışmalarına düzenlenen törenle başlandı.


Alt yapı çalışmaları başlamadan önce konuşan Başkan Büyükerşen, İnönü İlçesi’nde ki çalışmaların tamamlanması ile yüzde elliye varan su kayıplarının önleneceği ve bakım onarım ve elektrik giderlerinin de düşeceğini belirtti. Büyükerşen, “Bu yalnızca İnönü ilçemizde yapacağımız bir proje değil. Muhtelif ilçe ve mahallelerimizde toplamda 124 bin 500 metre içme suyu hattı döşenecek. İnönü’de ise 37 bin 254 metre hat döşeyeceğiz. Bu projemizin tamamlanmasıyla birlikte, şehir merkezimizden sonra ilçe ve mahallelerimizdeki önemli bir...