25 / 04 / 2024

eskişehir stadyum kapatıldı mı

eskişehir stadyum kapatıldı mı

Eskişehir’de 2016 yılında yapılan yeni stadyum hava koşulları nedeniyle zarar gördü. Stadyum Valilik ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kullanıma kapatıldı.

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

Eskişehir Kumlubey tramvay hattı açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Fatih, Zafer, Tunalı, Ömerağa Mahallelerini kent merkezi ve Şehir Hastanesi’ne bağlayan Kumlubel hattı hizmete açıldı. 

Konut satışında Eskişehir’in yıldızı hangi ilçeler oldu?

Son zamanlarda hayata geçirilen yatırımlarla dikkat çeken Eskişehir'de en çok konut hangi ilçelerde satıldı?

İsmet Karaca: Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Bursa Devlet Hastanesi, Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Zübeyde Hanım Doğumevi’nin kapatılarak Bursa Şehir Hastanesi’ne taşındığını belirtti ve Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı dedi...

Yeni Eskişehir Stadı onarıldı! 

Eskişehir'in stadı, yoğun kar yağışı sebebiyle çatısı, gerdirme demirleri, halatları ve çatı direklerinde hasar oluşmuştu. Stadyum hakkında kapatma kararı verilmişti. Eskişehirspor internet sitesinden stadın onarıldığını açıkladı...

Eskişehir İMO'dan Eskişehir Stadyumu açıklaması!

Eskişehir’de 2016 yılında yapılan yeni stadyum hava koşulları nedeniyle zarar gördü. Stadyum Valilik ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kullanıma kapatıldı.

Eskişehir Stadyumu çürük mü?

Yeni Eskişehir Stadyumu, 2016'da yoğun kar yağışı nedeniyle hasar alarak kullanıma kapatıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bu stat 3 yılda bu hale nasıl geldi? TOKİ bu stadı kime yaptırdı?" dedi...

Eskişehir'de Yaşar Eğitim Vakfı Meslek Lisesi'nin temeli atıldı!

Eskişehir'de Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hayata geçirilecek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı.

Bahçeşehir Gölet yürüyüşe kapatıldı!

Başakşehir'in en prestijli yerleşim bölgelerinden Bahçeşehir'de, belediyeye ait araziyken imara açılan ve tartışmalı inşaatın devam ettiği gölet bölgesindeki yürüyüş parkuru kapatıldı.

Eskişehir Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı!

Eskişehir Belediyesi tarafından Odunpazarı ilçesinde inşa edilen Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı. Açılışa, çok sayıda vatandaş katıldı.

Budak İnşaat Eskişehir'de hizmete açıldı!

Eskişehir'de faaliyet gösterecek Budak İnşaat Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Limited Şirketi açıldı. Şirket, Yakup Satar Caddesi üzerinde hizmet vermeye başladı.

Eskişehir Kadın Sağlığı Danışma Merkezi açıldı!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörlüğü ve Birleşmiş Milletler (BM) Nüfus Fonu (UNFPA) tarafından inşa edilen Kadın Sağlığı Danışma Merkezi hizmete açıldı.

Eskişehir Hayvanat Bahçesi açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hayvanat bahçesi Eskişehirli vatandaşların hizmetine açıldı.

eskişehir stadyum kapatıldı mı Haberi

eskişehir stadyum kapatıldı mı

Eskişehir’de 2016’da yapılan yeni stadyum hava koşullarına dayanamadığı için zarar gördü. Stadyum zarar görmesi nedeniyle Valilik ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kullanıma kapanan kapatıldı. Stadyumla ilgili Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası (İMO)  bir açıklama yaptı. Oluşan zarar nedeniyle kullanıma kapatılan Eskişehirspor Yeni Stadı’ndan bir ders çıkarmalarını istediğini belirten İMO Başkanı Deniz Kılıç: “Eskişehir’de yaşanan bu musibetin, asli görevi toplu konut yapmak olan TOKİ için bir nasihat olmasını, konut dışındaki her türlü inşaat ve arsa ticaretinden elini çekmesini umuyoruz.” şeklinde konuştu.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre: Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası, düzenlediği basın toplantısı ile 2016’da hizmete açılan ancak kar yağışı nedeniyle çatı ve çelik halatlarınında zarar gördüğü stadyum ile ilgili açıklamalar yaptı.

Yeni stadyumun, daha önceki yerine tekrar yapılması yönünde daha...