18 / 04 / 2024

eskişehir tepebaşı kentsel dönüşüm

eskişehir tepebaşı kentsel dönüşüm

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç: "Türkiye'den Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin kabul edilen projesi, 20 proje arasından ikinci oldu ve 5 milyon avroluk hibe almaya kazandı" dedi.

Eskişehir'de afet riskli binaların dönüşümü sürüyor!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamza Yıldız, merkezde yer alan mahallelerde yapılacak dönüşüm için Büyükşehir Belediyesine talebi üzerine yetki devri yapıldığını ve hizmet alımları için 2 milyon lira kaynak sağlandığını bildirdi....

'Eskişehir’in şehir merkezinde zemin zayıf, kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!'

Deprem ülkesi olan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, kentteki binalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Eskişehir Tepebaşı’nda daire imkanı! 3+1 daire sahibi olun! İşte detaylar!

Eskişehir Tepebaşı’nda bir konut sahibi olabilirsiniz 82 metrekare, 3+1 daire sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Eskişehir'de kat karşılığı yapım işi ihalesi! 

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Şirintepe'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediyeden büyük fırsat! Eskişehir'de 2 adet imarlı satıyor!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Uluönder ve Boyacıoğlu mahallelerinde yer alan 2 adet imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

Eskişehir Yeşilli'de kentsel dönüşüm başladı!

Eskişehir'e bağlı Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

Eskişehir'de 30.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Eskişehir 4. İcra Dairesi Eskişehir Tepebaşı'nda yer alan arsayı 30 milyon 400 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir'de 22.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı'nda yer alan gayrimenkulü 22 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 30.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Muttalip Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri 30 milyon 108 bin 110 TL'ye satıyor...

Türkiye'nin ilk akıllı kentsel dönüşümü Eskişehir Tepebaşı'nda!

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinden kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugünkü yazısında devam eden çalışmaları kaleme aldı.

Eskişehir'de kentsel dönüşüm atağı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi önderliğinde Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleriyle birlikte bir kentsel dönüşüm protokolü imzalandı. Bu protokole göre Eskişehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları öncelikle planlanacak. Dönüşümde öncelik Odunpazarı ve Tepebaşı'na verilecek.

Eskişehir'in Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanıyor!

Eskişehir'in hâlihazırda gerçekleşen kentsel dönüşüm uygulamalarına bütüncül bir yaklaşım oluşturacak Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliğinde imzalanacak.

eskişehir tepebaşı kentsel dönüşüm Haberi

eskişehir tepebaşı kentsel dönüşüm

Tepebaşı Belediyesi, "Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması İçin Yenilenme Modeli" adlı projesiyle Avrupa Komisyonu'ndan 5 milyon avro hibe almaya hak kazandı. 


Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Gökkuşağı Kafe'de düzenlediği basın toplantısında, hazırladıkları projenin Avrupa Komisyonu'nun Akıllı Şehirler Araştırma ve İnovasyon Projeleri kapsamında 20 proje arasında ikinci olduğunu söyledi. 


Hibe almaya hak kazanan projenin Aşağısöğütönü bölgesinde 30 dönüm alanı kapsayan "Yaşam Köyü"nde gerçekleştirileceğini belirten Ataç, hibenin Tepebaşı Belediyesi'nin geçmiş deneyimlerine bakılarak verildiğini bildirdi. 


Hibe anlaşmasının ise 3 ay içerisinde imzalanacağını ifade eden Ataç, şunları söyledi:


"Türkiye'den Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin kabul edilen projesi, 20 proje arasından ikinci oldu ve 5 milyon avroluk hibe almaya kazandı. Söz konusu projemiz, İngiltere'nin Nottingham Belediyesi, İspanya'nın Valladolid Kent Konseyi Belediyesi ile oluşturulan konsorsiyuma verildi. Belçika, Almanya, İtalya ve Macaristan ise izleyici...