27 / 04 / 2024

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna

Türk Kızılayı Genel Başkanlığı ile Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti (TDKB) Ajansı Yönetim Kurulu arasında imzalanan protokolle "Türk Kızılayı Hasırca Gençlik Kampı" yeniden inşa edilecek...

Güngör Azim Tuna kimdir?

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna kimdir? Güngör Azim Tuna, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Güngör Azim Tuna, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Güngör Azim Tuna..

Eskişehir Atatürk Stadı'nın yerine park mı oluyor?

Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı'nın halkın temel beklentilerini belirlemek için 2 bin 200 kişiyle yaptığı kamuoyu araştırmasının sonuçlarını aktaran Nabi Avcı, ankete katılanların yüzde 96'sının dinlenme alanı olmasını istediğini söyledi...

1942'de Eskişehir'in göbeğinde 3 dönüm arazi ve 3 ev 15 bin liraya satılmış!

Eskişehir'de 1942 yılında 3 ev ve 3 dönüm arazi 15 bin liraya satışa çıkarılmış. Satış ilanında pazarlık yapılacağı da belirtilmiş...

Eskişehir TOKİ'de KDV yüzde 10'a, taksitler 894 TL'den 8 bin TL'ye çıktı! 'Mağduriyet çözülsün' talebi geldi!

2019 Aralık'ta Eskişehir'de 2 bin 450 konut için kura çekilişi yapıldı. TOKİ 100 bin konut projesi kapsamında hayata geçirilecek projede, ödeme koşulları değiştirildi. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, bu durumun düzeltilmesi gerektiğini açıkladı. 

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Güngör tarafından kuruldu.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Can Güngör tarafından kuruldu.

Genpa Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genpa Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Güngör Paşaalioğlu ve Engin Paşaalioğlu ortaklığında kuruldu.

Nef Arsa Eskişehir'de 91 bin TL'ye arsa fırsatı!

Stresten uzak bir yaşam alanı vaat eden Nef Arsa Eskişehir, Nef güvencesiyle 91 bin TL'ye arsa alma imkanı sunuyor.

Hürana Güngör: Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini çözer!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hürana Güngör “Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini de çözer” dedi.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Eskişehir'de emlak sektörünü neler bekliyor?

Eskişehir'de emlak sektörüne dair açıklama yapan müteahhitler kentte ev fiyatlarının düşmesinin mümkün olmadığını dile getiriyor.

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Murat Güngör Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Murat Güngör Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 249 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güngör tarafından kuruldu.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna Haberi

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna


Türk Kızılayı Genel Başkanlığı ile Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti (TDKB) Ajansı Yönetim Kurulu arasında imzalanan protokolle "Türk Kızılayı Hasırca Gençlik Kampı" yeniden inşa edilecek. 


Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Hasırca Gençlik Kampı'nın yenilenmesini öngören, "Kızılay Projesi" protokolünü imzaladı. 


Vali Tuna, imza töreni öncesi yaptığı konuşmada, Eskişehir 2013 Türk Dünyası Yönetim Kurulu'nun şubat ayında aldığı karar gereği, Türk Kızılayı'nın bünyesinde bulunan Hasırca Gençlik Kampı'nın yapım işinin ihale edilmesi, yaptırılması, denetim ve kabul işlemleriyle ilgili bir protokolü imzalayacaklarını bildirdi.


Kampın yenilenmesi işini Türk Kızılayı ve TDKB Ajansı kaynaklarından ortaklaşa karşılayacaklarını anlatan Tuna, "Türk gençliğine çok önemli bir hizmet verecek bu kampı yeniden ihya ederek, daha modern standartlarda yaz, kış hizmet vermesi için tekrar ayağa...