29 / 03 / 2024

Eskişehir yeşilli kentsel dönüşüm

Eskişehir yeşilli kentsel dönüşüm

Eskişehir'e bağlı Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

'Eskişehir’in şehir merkezinde zemin zayıf, kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!'

Deprem ülkesi olan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, kentteki binalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir'den Mardin Yeşilli'deki kentsel dönüşüm projesine eleştiri!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Mardin Yeşilli Belediyesi’nin Gül ve Tepebaşı mahallelerinde başlattığı kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yıkımların hukuka aykırı olduğunu söyledi.

Nef Arsa Eskişehir'de 91 bin TL'ye arsa fırsatı!

Stresten uzak bir yaşam alanı vaat eden Nef Arsa Eskişehir, Nef güvencesiyle 91 bin TL'ye arsa alma imkanı sunuyor.

Eskişehir Yeşilli'de kentsel dönüşüm başladı!

Eskişehir'e bağlı Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

Eskişehir'de 17.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Eskişehir 8. İcra Dairesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Hoşnudiye Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 17 milyon 600 bin TL'ye satıyor...

Eskişehir Büyükşehir'den 22.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Işıklar Mahallesi, 1121 ada 230 parselde yer alan gayrimenkulü 22 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 30.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Muttalip Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri 30 milyon 108 bin 110 TL'ye satıyor...

Türkiye'nin ilk akıllı kentsel dönüşümü Eskişehir Tepebaşı'nda!

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinden kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugünkü yazısında devam eden çalışmaları kaleme aldı.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Eskişehir 6. İcra Dairesi, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Yassıhöyük Mahallesi, 109 ada 1 parselde yer alan fabrika ve arsasını 12 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Eskişehir'de kentsel dönüşüm atağı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi önderliğinde Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleriyle birlikte bir kentsel dönüşüm protokolü imzalandı. Bu protokole göre Eskişehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları öncelikle planlanacak. Dönüşümde öncelik Odunpazarı ve Tepebaşı'na verilecek.

Eskişehir'in Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanıyor!

Eskişehir'in hâlihazırda gerçekleşen kentsel dönüşüm uygulamalarına bütüncül bir yaklaşım oluşturacak Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliğinde imzalanacak.

Eskişehir Odunpazarı'nda 10 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Eskişehir 6. İcra Dairesi, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, 75. Yıl Mahallesi, 19564 ada 6 parselde yer alan fabrikayı 10 milyon TL'ye satıyor...

Eskişehir yeşilli kentsel dönüşüm Haberi

Eskişehir yeşilli kentsel dönüşüm

Eskişehir Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi aktardı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Demir, bir kafede yapılan programda, Gül ve Tepebaşı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini sosyal ve kültürel alanlarının olacağı bir ilçeye doğru hızla yol aldıklarını dile getirdi. 

Proje ile vatandaşların daha rahat bir yaşam ve ulaşım sağlayacaklarını söyleyen Demir, proje konusunda vatandaşları da bilgilendirdiklerini aktardı. 

Hukuki sürece saygı duyduklarını ifade eden Demir, şunları söyledi. 

"Çünkü 800'e yakın hak sahibinin 600'e yakın dönüştürülecek meskun binanın içinde çıkacak mirasçı sıkıntısı ve diğer engelleri biliyorduk. Bir vatandaşımız ve bir ailemiz mağdur olmaması için hassasiyet gösterdik. Bugüne kadar yaptığımız bütün kamulaştırmaların bedelini vatandaşa ödedik. Yeni yılda hemen sahaya inerek, ambulans ve itfaiyenin giremediği bu yerleşim yerlerine Mardin'in...