26 / 04 / 2024

Esnaf Sanayi Sitesi kocaeli çalışmaları

Esnaf Sanayi Sitesi kocaeli çalışmaları

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından söz verilen İnşaat Malzemecileri Sanayi Sitesi’nin arazisi için çalışmalar son şeklini alıyor.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi 2022'nin sonunda tamamlanacak!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Başkan Demir, 2022 yılının sonunda tüm esnafların kendi dükkanlarına geçeceğini söyledi.

Diyarbakır Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atılıyor!

Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan  “İl İstihdam Kurulu” toplantısında konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu, dağınık şekilde üretim gerçekleştiren esnafı temelini atacakları 2 milyon 500 bin metrekarelik Küçük Sanayi Sitesi’ne taşıyacaklarını müjdeledi.

Gölcük eski sanayi çarşısı esnafı Yeni Sanayi Sitesi’ne taşındı!

Gölcük Hisareyn Karaköprü Mahallesi'nde inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi’nin tamamlanmasıyla birlikte eski sanayi sitesi esnafı yeni yerlerine taşındı.

Kepez'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi geliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk’ün düzenlediği kahvaltıda sanayi esnafıyla biraraya geldi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’nde, 300’e yakın yeni dükkânın yapılmasının önünü açtıklarını dile getirdi. 

Gölcük Sanayi Sitesi esnafı 31 Aralık'a kadar taşınacak!

Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte inşa ettiği Gölcük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm projesi başarıyla tamamlandı.

Gölcük Sanayi Sitesi'nde 14 esnaf tapusunu aldı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde 14 tesis için tapular verildi. Bölgede, 14 esnaf törenle iş yerlerinin anahtarlarını aldı.

Zeytinburnu Küçük Oto Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başlıyor!

Zeytinburnu Küçük Oto Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşümün başlaması için esnaf ile yetkili firma arasında anlaşma sağlandı.

Gülsan Sanayi Sitesi esnafı mağdur olmayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada“Evet Gülsan Sanayi Sitesi’ni buradan kaldıracağız ama kimseyi mağdur etmeyeceğiz.” diye konuştu.

Düzce Eski Sanayi Sitesi el birliğiyle dönüşecek!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Eski Sanayi Sitesi esnafı ile Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında konuştu. Keleş “Dönüşümü el birliği ile özellikle esnaf kardeşlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Osmaniye Erzin'e yeni sanayi sitesi inşa edilecek!

TOKİ ve Osmaniye Erzin Belediyesi tarafından bölgede küçük sanayi sitesi işyerlerinin inşa edilmesi için son aşamaya gelindi. Küçük sanayi sitesi esnafı yeni sanayi sitesine kavuşuyor.

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'ne 290 yeni dükkan geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Türel ile birlikte Akdeniz Sanayi Sitesi esnafının konuğu olan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, yeni imar çalışmalarıyla 290 yeni dükkana yer açılacağını müjdeledi.

Afyonkarahisar’da Modern Sanayi Sitesi kuruluyor!

Afyonkarahisar’da özellikli sanayi esnafının, dükkan sahibi olmasını sağlayacak Modern Sanayi Sitesi Projesi’nin tanıtım toplantısı yapıldı.

Uluborlu'ya yeni sanayi sitesi kuruluyor!

Isparta Uluborlu'ya yeni sanayi sitesi kuruluyor. Yeni sanayi sitesinin tanıtım toplantısında Uluborlu Uluborlu Esnaf Ve Sanatkarlar, Nakliyeciler Odası Başkanı Mehmet Hamdi Şener ile ilçe sanayi esnafları katıldı.

Esnaf Sanayi Sitesi kocaeli çalışmaları Haberi

Esnaf Sanayi Sitesi kocaeli çalışmaları

SATSO ise bu site için “Organize Ticaret Bölgesi” ruhsatı alarak sanayi kümelenmesi için Sakarya’da yeni bir dönemi başlatmayı hedefliyor.


İNŞAAT MALZEMECİLERİ

Sakarya Büyükşehir Belediyesi daha önce Süpürgeciler ve Nakliyeciler Sanayi Sitesi ile başlattığı “Esnaf Sanayi Sitesi” çalışmalarını İnşaat Malzemecileri ile devam ettiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından sözü verilen proje için Dağdibi bölgesinde arazi çalışmaları yapılıyor. Arazinin bir kısmı için 18. Madde imar uygulaması yapılırken, arazi çalışmasının tamamlanmasının ardından inşaata başlanarak sitenin inşa edileceği kaydediliyor.


PLANLI BÜYÜME

Büyükşehir Belediyesi projeyi SATSO ile koordineli olarak hayata geçiriyor. SATSO’da bu kapsamda OSB’ler kapsamında fabrikalarda uygulanan kümelenme örneğini, bu çalışmaya da uyguluyor. İnşaat Malzemecileri Sanayi Sitesi için başvurularını yapan SATSO buraya Organize Ticaret Bölgesi olarak ruhsatlandırma yapılmasını istiyor. Böylece OSB’ler ile sanayisi planlı büyüyen Sakarya’da,...