19 / 04 / 2024

esnek ofis nedir

esnek ofis nedir

Dünya Gazetesi köşe yazarı Didem Eryar Ünlü, koronavirüs salgınıyla değişen ofis sektörünü ve Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur'un konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Didem Eryar Ünlü'nün 'İş hayatında “olasılıklar dünyası”nın kapısı aralandı' başlıklı yazısı...

2021'de esnek ofis çözümleri öne çıkacak!

Kollektif Hose Kurucu Ortağı Ahmet Onur pandemi nedeniyle önümüzdeki yıl esnek ofislerin daha çok önem kazanacağını dile getirdi.

Kovid-19'la yeni ofislere geçiş hızlandı!

Kovid-19 salgını, birçok sektörde çalışma tasarımlarını ve ofis alanlarını değiştirdi. Peki gelecekte ofis alanları nasıl dönüşecek?

Esnek ofis alanlarına ilgi arttı!

Salgın döneminde uzaktan çalışma sisteminin hayata girmesiyle ofis alanlarında değişim başladı. Ofislere geri dönmeye başlayan şirketler hibrit çalışma alanları yaygınlaştı.

Ofis kültüründe büyük dönüşüm!

Yüzyıllar öncesinden gelen iş hanı kültürümüzü tasarım ve teknolojiyle buluşturarak esnek çalışma alanları yöneten HAN Spaces ve Türkiye’nin ilk dijital etkinlik ve sektörel içerik platformu Digital Network Alkaş (DNA) ofis kültüründe değişiklik yapacak ortaklığa imza attı. 

Pandemi yeni ofis tasarımlarını nasıl etkiledi?

Pandeminin çalışanlara ve çalışma hayatına etkileri sürerken, ofis tanımları ve sınırları genişlemeye devam ediyor. Farklı ofis konseptleri geliştiren Assembly Buildings de, Workplace Hospitality Club kapsamında anlaştığı restoran, otel ve müzelerle esnek ve bağımsız çalışma atanları sunuyor. 

2021'de esnek ofis çözümleri öne çıkacak!

Kollektif Hose Kurucu Ortağı Ahmet Onur pandemi nedeniyle önümüzdeki yıl esnek ofislerin daha çok önem kazanacağını dile getirdi.

Kovid-19'la ofis dünyası değişti!

Kovid-19 salgını birçok alanı ve sektörü etkilediği gibi ofisleri de etkiliyor. Ofislerde, kısa vadede yatırım maliyeti olmadan değişen ihtiyaçlara karşılık verebilen, esnek çalışma modelini destekleyici ve verimliliği artırdığı kanıtlanmış ‘esnek ofis çözümleri’ne geçiliyor.

Korona sonrası esnek ofis modeli yaygınlaşıyor!

Han Spaces Kurucu Ortağı Gizem Burtecin, COVID-19 ile birlikte değişen ofis anlayışı ve esnek ofis modeliyle ilgili merak edilen soruları yanıtlandırdı...

COVID-19 salgını ile gayrimenkul sektörü yeniden şekillendi!

Cushman & Wakefield’in ofis, perakende, sanayi ve lojistik sektörler hakkında değerlendirmede bulunduğu Türkiye Gayrimenkul Pazar Görünümü 2020 Birinci Çeyrek Raporu yayınlandı. Rapora göre Türkiye’de çalışan sağlığı ve güvenliğine odaklanan esnek ofis alanları olması bekleniyor.

Cityist Offices Piyalepaşa nerede?

Cityist Offices Piyalepaşa projesi 14 bin 145 metrekare esnek ofis alanına sahip. "Cityist Offices Piyalepaşa nerede?" sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Regus, esnek ofis sistemini Türkiye'ye getiriyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen yatırım alanlarından biri olan ofis, home ofis konseptine üçüncü çalışma alanları ekleniyor. Regus, Türkiye'de de esnek ofis sisteminin öncüsü olmaya hazırlanıyor.

Home ofis KDV oranı nedir?

KDV oranının tespitinde taşınmazların yapı ruhsatı ile tapu kayıtlarında ne şekilde gösterildiğinden çok, fiilen ne amaçla kullanıldığı/kullanılacağı hususuna bakılıyor. Peki, buna göre home ofis KDV oranı nedir?

Mermerler Plaza Kozyatağı ofis satış ve kira fiyatları ne kadar?

Mermerler Plaza, Kılıçoğlu Group tarafından İstanbul Kadıköy'de Kozyatağı'nda hayata geçiriliyor. Peki Mermerler Plaza'da ofislerin satış fiyat aralığı ne kadar? Mermerler Plaza ofis kiralamasında metrekare fiyatı nedir? İşte cevaplar...

Home ofis daire özellikleri nelerdir?

Bugün inşa edilen birçok gayrimenkul projesinde yerini alan home ofis nedir? Home ofis daire özellikleri nelerdir? Bir home ofiste neler olmalı? İşte home ofis özellikleri...

Home ofis nedir?

Home ofis nedir? Günümüzde yeni bir trend haline gelmiş hem ev hem ofis ortamı dizayn şekli olan home ofis konusu hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz..

esnek ofis nedir Haberi

esnek ofis nedir

Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur, değişen ofis trendlerini anlattı. Ahmet Onur, “Küçük ya da büyük fark etmeksizin tüm şirketler, ticari bir alan satın almak ya da uzun vadeli sözleşmelerle kiralamak yerine, demirbaştan teknolojik alt yapıya herhangi bir ön yatırım gerektirmeyen esnek ofis çözümlerini tercih ediyor” açıklamasında bulundu. 

"Son 5 yıldır her yıl yaklaşık 2 kat büyüyen Kolektif House, yaptığı son ankette esnek çalışmaya yönelik artan talebi ortaya koyuyor" değerlendirmesinde bulunan Dünya Gazetesi köşe yazarı Didem Eryar Ünlü'nün kaleme aldığı 'İş hayatında “olasılıklar dünyası”nın kapısı aralandı' başlıklı yazı şöyle: 

Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur, “COVID-19 salgını iş hayatında kelimenin tam anlamıyla olasılıklar dünyasının kapısını araladı. Esnek çalışma iş hayatına geri dönüşü olmaz bir biçimde yerleşti” diyor.