25 / 04 / 2024

Esta rusya okulu

Esta rusya okulu

Esta, bu defa öksüz ve yetim çocukların eğitim ve yaşam kampüsünü tamamladı. Kampüste yetim ve öksüz çocuklar son teknoloji ile eğitim alırken,özel seçilmiş koruyucu aileler ile kampüste yer alan villalarda yaşamlarına devam edecekler. 

Esta'dan Rusya'ya özel okul projesi!

Esta, bu defa öksüz ve yetim çocukların eğitim ve yaşam kampüsünü tamamladı. Kampüste yetim ve öksüz çocuklar son teknoloji ile eğitim alırken,özel seçilmiş koruyucu aileler ile kampüste yer alan villalarda yaşamlarına devam edecekler. 

ESTA'dan Rusya'da bir rekor!

Dünyaca ünlü Fransız grubu Auchan’ın Rusya’daki en büyük AVM projesi açıldı. Yaklaşık 300 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilen proje Türk inşaat şirketi ESTA Construction tarafından inşa edildi...

Rusya'da inşaat sektörü kan kaybediyor!

Yüksek Ekonomi Okulu’nun son araştırmasına göre, Rusya’da inşaat sektöründe iyimserlik endeksi yüzde 20 seviyesine düştü.

Mercedes'in Rusya'daki ilk fabrikası 3 Nisan'da açılıyor!

250 Milyon Euro yatırıma sahip Türk inşaat şirketi ESTA Construction tarafından 18 ayda tamamamlan Mercedes Benz'in Rusya'daki ilk fabrikası Nisan ayının ilk haftasında açılıyor.

Rusya’ya yatırım atağı!

Rusya ile son dönemde gelişen siyasi ilişkiler Türk şirketlerinin de önünü açtı. ESTA, 100 milyon dolarlık fabrika işi alırken, Yıldızlar Entegre, ülkede dev bir tesis kuruyor. 

Krasnodar Arena’da Esta’nın imzası var!

2005 yılından bu yana önemli işlere imza atan Esta Construction'nın en çok sükse yapan projesi Rusya’daki Krasnodar Arena olarak biliniyor.

ESTA, Moskova’nın en büyük AVM’sini inşa ediyor!

ESTA Construction, Rusya’da son üç ayda üç büyük ihale aldı. Firma, bir milyar dolan bulan ihaleler sonrasında Saratov’a havaalanı, Mercedes’e fabrika ve IMMOCHAN’a AVM inşa edecek…

ESTA Construction, Rusya'daki dev projelerinin startını verdi!

Rusya’da toplamda 1 milyar dolarlık kontrat imzalayan ESTA Construction, dev projelerinin startını verdi. ESTA Mercedes Benz’in fabrikasını ve Saratov Uluslararası Havalimanı’nı yapacak.

Esta Construction gayrimenkule giriş yaptı!

2006 yılından beri Rusya’da birçok projeye imza atan Esta Construction, 5 yeni gayrimenkul projesine başlıyor. Firma 5 yatırımın 4’ünü İstanbul'da, birini Marmaris’te hayata geçirecek.

ESTA Construction, Rusya'da havalimanı inşa ediyor!

Tüm dünyada inşa ettiği fark yaratan yapılarla adından sıkça söz ettiren ESTA Construction dev bir projenin daha temelini attı. ESTA Construction imzası taşıyacak yeni uluslararası havalimanının temeli, ihalenin kazanılmasının ardından 15 gün gibi kısa bir sürede atıldı.

ESTA Construction, Mercedes-Benz fabrikasının temelini attı!

ESTA Construction tarafından inşa edilecek Mercedes-Benz fabrikasının temelleri 20 Haziran tarihinde atıldı. 250 milyon avronun üzerinde bir yatırımla hayata geçirilen fabrikanın temel atma törenine, Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov ve Moskova Bölge Valisi Andrey Vorobyov da katıldı.

ESTA Construction 5 yeni proje için harekete geçti!

Mercedes-Benz’in Rusya’daki ilk fabrikasını 250 milyon Euro bedelle inşa edecek ESTA Construction aynı zamanda Türkiye'de yapacağı 5 yeni projesi için harekete geçti...

Rusya’daki SEC Aquarelle AVM'yi ESTA inşa edecek!

IMMOCHAN, Rusya’da gerçekleştirdiği SEC Aquarelle isimli AVM projesiyle 120 milyon dolarlık yatırım yapmayı hedefliyor. AVM projesini, ESTA Construction inşa edecek ve projeyi 2018 yılında tamamlayacak.

Esta rusya okulu Haberi

Esta rusya okulu

Rusya’da daha önce Krosnodar Stadyumu, Mercedes Fabrikası, Yuri Gagarin Havalimanı ve çok sayıda gökdelen projesine başlayan Türk şirketi Esta, Rusya’nın Irkutsk şehrinde üstlendiği yetim ve öksüzler için eğitim ve yaşam kampusü Irkutsk Smart School’u planlanan tarih olan eylül başında teslimlerini gerçekleştiriyor. Yeni ev sahipleri olan çocuklar ve koruyucu ailelerine verilen kampüs içeriside eğitim hayatına başladı. Esta Yönetimi, kampüste ebeveyn bakımından yoksun, farklı yaş grubundan çocuklar eğitim alırken aynı zamanda koruyucu aileleri ile birlikte yaşayarak hayata en güzel şekilde hazırlanabileceklerinden bahsederek, “Kaliteli eğitim ve mutlu aile ortamını bir arada sunan, dünyanın eğitim ve yaşam alanındaki ilk ve en özel projesini Esta ailesi olarak söz verdiğimiz şekilde teslim etmenin ve bu değerli projenin bir parçası olmanın gururunu yaşıyoruz. Böyle muhteşem ve...