26 / 04 / 2024

Etiler Gıda bayrampaşa

Etiler Gıda bayrampaşa

Etiler Gıda tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Etiler Gıda İstanbul Bayrampaşa ve Tekirdağ Çorlu ilçelerinde Franchising Sözleşmesi ile şube açılışı gerçekeleştirecek...

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Develi Seyrani Turizm Nak İnş.Besi Gıda Petrol Ve Dayanık.Tüket Madde  San Tic. Limited Şirketi İst. Şubesi açıldı!

Develi Seyrani Turizm Nak İnş.Besi Gıda Petrol Ve Dayanık.Tüket Madde  San Tic Limited Şirketi İst Şubesi Bayrampaşa’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Altıntaş tarafından açıldı.

Siirt Kurtalan Ekspres Nakliye Tarım Gıda Temizlik İnşaat Oto Tur Hay San Ve Tic Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Siirt Kurtalan Ekspres Nakliye Tarım Gıda Temizlik İnşaat Oto Tur Hay San Ve Tic Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bayrampaşa’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile İrfan Sancar tarafından açıldı.

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Önder tarafından açıldı.

The First Key Emlak İnşaat Gıda Rent A Car Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The First Key Emlak İnşaat Gıda Rent A Car Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Esenyurt'ta 100 bin TL'ye yapıldı.

Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi!

İstanbul Bayrampaşa'da, cezaevinin bulunduğu alanda hayata geçirilen 2 bin 200 konutluk kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi..

Bayrampaşa Vatan Mahallesi Dönüşüm Projesi masaya yatırıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı M. Ergün Turan, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen toplantıda Bayrampaşa Vatan Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi de değerlendirildi.

Atila Aydıner: Bayrampaşa’nın değerine değer katıyoruz!

Bayrampaşa Belediye Meclisi'nin 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Gerçekleşen toplantıda Bayrampaşa projeleri de masaya yatırıldı.

Gül Park Yuvam Bayrampaşa ödeme planı!

Gül Park Yuvam Bayrampaşa ödeme planı kapsamında sıfır faizle 30 ay taksit imkanı sunuluyor. Gül Park Yuvam'da fiyatlar 625 bin TL'den başlıyor...

Vadi Ayvaz Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Vadi Ayvaz Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Yılmaz Yıldırım Şube Müdürlüğü'nde 220 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Bayrampaşa'da açıldı.

Fesa Yapı İnşaat Gıda ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fesa Yapı İnşaat Gıda ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faruk Sezen ve Sabahattin Güler ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Bayrampaşa'da kuruldu.

Happy Center Bayrampaşa'da 2 mağaza açtı!

Geçen hafta Sefaköyde hizmete sunduğu mağazasından sonra 28 Kasım Cumartesi günü Bayrampaşa'da 2 mağaza daha hizmete sundu.

Proin Gayrimenkul Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Proin Gayrimenkul Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mehmet Ayan, Uygar Kahaoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Çiftlik Caddesi, Hayattepe Sitesi'nde kuruldu.

Etiler Gıda bayrampaşa Haberi

Etiler Gıda bayrampaşa

Etiler Gıda tarafından yapılan açıklama şöyle;


İstanbul - Bayrampaşa ve Tekirdağ - Çorlu ilçelerinde şube açılması için Franchising Sözleşmesi imzalanmıştır.

Kamuoyuna...