29 / 03 / 2024

Eurogate Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Nerede

Eurogate Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Nerede

Eurogate Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Uğur Kuru tarafından kuruldu.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi ve Belgelendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Diar Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öztürk, Mustafa Kara ve sema Kara ortaklığında kuruldu.

Vega Gözetim Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Vega Gözetim Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yiğitcan Yenilmez tarafından kuruldu.

Euro Belgelendirme Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Euro Belgelendirme Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Aydın tarafından kuruldu.

Konfirm Uluslararası Belgelendirme Denetim Test Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konfirm Uluslararası Belgelendirme Denetim Test Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kethüdaoğlu ve Yunus Nazırlı tarafından kuruldu.

Ic Uluslarası Uygunluk Değerlendirme Belgelendirme Müh. Eğitim Hizmetleri Ticaret LTD.ŞTİ. kuruldu!

Ic Uluslarası Uygunluk Değerlendirme Belgelendirme Müh. Eğitim Hizmetleri Ticaret LTD.ŞTİ. Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Güneş ve Tarık Kıyan ortaklığıyla kuruldu.

Setaviz Teknik Denetim Belgelendirme ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Setaviz Teknik Denetim Belgelendirme ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Javad Nabizadeh, Alireza Abdi Esfanjanı ve Bagher Nabizadeh Esfanjanı ortaklığıyla kuruldu. 

Grandcert Uluslararası Belgelendirme Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grandcert Uluslararası Belgelendirme Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eren İşman, Ersin Çetin ve Samet Demir ortaklığında kuruldu. 

Sercons Uluslararası Belgelendirme Gözetim Denetim Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sercons Uluslararası Belgelendirme Gözetim Denetim Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Bozkurt ve Neslihan Gün ortaklığında kuruldu. 

Tekbel Teknik Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekbel Teknik Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Ocak tarafından kuruldu.

Certby Uluslararası Denetim Belgelendirme Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Certby Uluslararası Denetim Belgelendirme Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Hüseyin Fahri Aygün tarafından 40 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da kuruldu.

Eurogate Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Eurogate Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Uğur Kuru tarafından kuruldu.

TMMOB meslek içi eğitim ve belgelendirme yönetmeliği!

TMMOB meslek içi eğitim ve belgelendirme yönetmeliği, 14 Aralık 2004 tarihli ve 25670 sayılı Resmi Gazete‘de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. İşte yönetmelikte yer alan yasal hükümler...

Eurogate Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Nerede Haberi

Eurogate Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Nerede

Eurogate Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Uğur Kuru tarafından kuruldu. 


Eurogate Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içi ve yurt dışındaki gerçek ve tüzel kişiliğe haiz özel veya kamu kurum kuruluşlarına kalite standartları,TSEK,TSE,kalite belgeleri ve sertifikaları,ISO kalite yönetim sistemleri,barkod, bilgisayar sistemleri ve yatırımları, CE işareti konusunda danışmanlık ve eğitim hizmeti vermek, bunlar ile ilgili yetkili kurum ve kuruluşlara yasal müracaatlarda bulunmak ve bunları takip etmek, sonuçlandırmak,tescil etmek,konusunun gerektirdiği bütün işlemleri yapmak,yaptırmak. 2- Her sektörde işçi sağlığı ve iş güvenliği (İSG) konularına yönelik olarak gerekli laboratuvar analiz, ölçüm, risk değerlendirmesi, kontrol, denetim, tetkik ve belgelendirme hizmetleri sağlamak,OSGB danışmanlığı,eğitimi ve hizmeti vermek, 3- Her sektörde çevreyi korumak ve olumsuz çevre...