28 / 03 / 2024

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi, Barış Kızılkaya Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Akbank'tan 300 bin TL'lik "İlk Evim Konut Kredisi" fırsatı!

Özel bankalar arasında olan Akbank, konut kredisinde de sıkça araştırılan bankaların başında geliyor. Konut kredisi çekmek isteyenler bankaların sunduğu güncel faiz oranlarını takip ederken, Akbank 300 bin Türk Lirası İlk Evim Konut Kredisi tablosunu duyurdu.

Özel İletişim ve Konaklama Vergisinde Yeni Zamlar mı Geliyor?

Son dönemde uygulanan ÖTV ve KDV zamlarının ardından, vergi düzenlemelerindeki artışlar devam ediyor. Yeni bir dönemde Özel İletişim Vergisi ve Konaklama Vergisi'nde yüksek oranlı zamların geleceği konuşuluyor. Bu zamlar ise 'Gözün aydın yüzde 52' olarak adlandırılmaya başladı. 

Yeni Levent'te lansmana özel 120 aya varan banka kredisi fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP Gayrimenkul işbirliği ile hayata geçirilen Yeni Levent projesinin satışları lansmana özel Evim kampanyası kapsamında devam ediyor. 

Siltaş Panorama ve Siltaş Comfort'ta Yeni Evim kampanyasına özel indirim!

İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı Siltaş Panorama ve Siltaş Comfort'ta Yeni Evim kampanyasına özel indirim fırsatı sunuyor.

Hera Evim Konaklama Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Hera Evim Konaklama Turizm Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadullah Ulusoy tarafından kuruldu.

Adsa Özel Eğitim Konaklama Ve Yurt Hizmetleri Turizm Gıda Ticareti Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Adsa Özel Eğitim Konaklama Ve Yurt Hizmetleri Turizm Gıda Ticareti Limited Şirketi Maltepe Şubesi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ruhbaş tarafından açıldı.

Miranda Kerr: Dünyadaki en sevdiğim yer, evim!

Ünlü model Miranda Kerr Miranda Kerr, “Dünyadaki en sevdiğim yer, evim. Deşarj olduğum, beslenmiş hissettiğim, ilham aldığım, eğlendiğim ve sevdiklerimle güzel anılar biriktirdiği mekanım...” dedi.

Ziraat Bankası enerji tasarruflu konutlara özel konut kredisi!

Ziraat Bankası Enerji verimliliğine sahip konutlar için özel avantajlarla Yeşil Evim Konut Kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası Yeşil Evim Konut Kredisi şartları neler?

Hasanoğlu Şirketler Grubu projelerine Evim Türkiye Fuarı’nda yoğun ilgi!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtan şirketin fuara özel düzenlediği kampanyaya gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi...

Metal Yapı Konut'tan Evim Türkiye Fuarı'na özel indirim!

Evim Türkiye Fuarı’na Blue Lake ve Kemerlife XXIII projeleriyle katılan Metal Yapı Konut fuara özel olarak yüzde 15 indirim uyguluyor.

Ondörtüç Pendik’te gurbetçilere özel kampanya!

İnsay Yapı tarafından hayata geçirilen 'Ondörtüç Pendik' projesi 'Evim Türkiye Fuarı'nda görücüye çıkacak. İnsay Yapı, projeyi özel yeni yıl kampanyasıyla satacak.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılım gösterecek. Hasanoğlu Şirketler Grubu Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya düzenledi.

Kocaeli'de cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ‘’Güzel Evim, Güzel Kentim Projesi’’ kapsamında şimdi de İzmit Hafız Binbaşı Caddesi’nde cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi Haberi

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi


Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi, Barış Kızılkaya Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu. 


Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi iş konusu; Öğrenci ve işçi yurtları, pansiyonlar ve odası kiralanan evlerde yapılan konaklama faaliyetleri (tatil amaçlı olanlar hariç) 


Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi adres: Ataşehir, İnönü Mahallesi, Ulusu Caddesi, Denizatı Sokak,...