26 / 04 / 2024

Evim Yüksekdağ ödeme koşulları

Evim Yüksekdağ ödeme koşulları

Yeşilkent Evim Yüksekdağ daire satış fiyatları kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. Anahtar teslimleri 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşecek proje 11 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Evim Yüksekdağ Yeşilkent fiyatları!

Evim Yüksekdağ Yeşilkent fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre değişiklik gösteriyor. Yüksekdağ İnşaat imzası ile yükselen projede 50 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Evim Yüksekdağ ödemeleri nasıl yapılıyor?

Dairelerin alanları 90 metrekare ile 148 metrekare arasında değişiklik gösteren Evim Yüksekdağ Esenyurt'ta fiyatlar 245 bin TL'den başlıyor. Peki Evim Yüksekdağ ödemeleri nasıl yapılıyor?

Evim Yüksekdağ teslimleri ne zaman?

Evim Yüksekdağ Rezidans'ta daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede konut ve ticari birimler bulunuyor. Peki Evim Yüksekdağ teslimleri ne zaman?

Bekir Yüksekdağ vefat etti!

Yüksekdağ Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yüksekdağ, vefat etti.

Küçükyalı Büyükada ödeme planı!

Küçükyalı Büyükada ödeme planı haberimizde yer alıyor. İşte Küçükyalı Büyükada ödeme planı ve proje detayları...

Validebağ Konakları'nda konak hayatı 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla başlıyor!

Validebağ Konakları’nda 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Asılsız 'evim yıkıldı' ihbarına 235 lira idari para cezası!

Elazığ Sivrice merkezli 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında Kahramanmaraş'ta, "evim yıkıldı" diyerek yalan ihbarda bulunan vatandaşa Kabahatler Kanunu'na göre 235 TL para cezası kesildi...

Emre Yüksekdağ Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Yüksekdağ Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yüksekdağ tarafından kuruldu.

Bakırköy City ödeme koşulları 2018!

Bakırköy City ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Tapuların hemen teslim edildiği projede satışlar son daireler için devam ediyor.

Bakırköy City ödeme bilgisi!

Bakırköy City ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Hemen tapu hemen teslim fırsatı sunulan Bakırköy City projesi Beyaz İnşaat imzasını taşıyor.

Bekir Yüksekdağ ile Mürüvvet Beyza Ünalan Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Yeşil GYO yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Bekir Yüksekdağ'ın ve yatırımcı ilişkileri yöneticisi olarak görev yapan Mürüvvet Beyza Ünalan istifa etti. 

Esenyurt Evim Yüksekdağ tam fiyat listesi!

Esenyurt Evim Yüksekdağ tam fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.imzasını taşıyan proje Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor. 

Esenyurt Evim Yüksekdağ 2018 fiyatları!

Esenyurt Evim Yüksekdağ 2018 fiyatları peşinde 315 bin TL'den başlıyor. Proje 20 katlı iki blok ve 21 katlı bir blok olarak yükseliyor...

Evim Yüksekdağ'da peşinat yok! Haziran'da teslim!

Evim Yüksekdağ projesi ,'Beylikdüzü'nün gerçek aile projesi' olarak tanıtılıyor. Projede peşinat vermeden Haziran ayında taşınabiliyor ve ödemelere taşınınca başlayabiliyorsunuz...

Evim Yüksekdağ Beylikdüzü fiyat listesi!

Evim Yüksekdağ Beylikdüzü fiyat listesi 350 bin TL'den başlıyor. Proje üç blok olarak Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından inşa ediliyor...

Evim Yüksekdağ fiyatları 315 bin TL'den başlıyor!

Evim Yüksekdağ projesinde peşinat ödemeden Haziran ayında konutunuza taşınabiliyorsunuz. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan projede güncel fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor...

Evim Yüksekdağ ödeme koşulları Haberi

Evim Yüksekdağ ödeme koşulları

Evim Yüksekdağ Residence'de 50 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapabilmek mümkün. Proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. 


Yeşilkent Evim Yüksekdağ daire satış fiyatları konum ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. Yüksekdağ Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede 363 konut ve 9 dükkan mevcut. 


Evim Yüksekdağ Esenyurt'ta çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, süs havuzu, güvenlik sauna, kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve fitness merkezi gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Evim Yüksekdağ Rezidans 11 bin metrekarelik alan üzerine yayılıyor. Proje konutların büyüklükleri 90 - 148 metrekare olarak tasarlandı. 


Yeşilkent Evim Yüksekdağ daire satış fiyatları 2+1'lerde 245 bin TL, 3+1'lerde 360 bin TL'den başlıyor. 


Adres: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:49 Esenyurt...