19 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli örnek daireleri

Evimiz Kocaeli örnek daireleri

İlk iki etap konutları büyük ölçüde tükenen Evimiz Kocaeli'nin son etabı büyük bir kampanyayla satışa çıkarıldı. İsteyene faizsiz 20 ay taksit, isteyene aylık yüzde 0,99 özel sabit faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuluyor...

Evimiz Kocaeli örnek daireleri 10 Nisan'da açılıyor!

70’inci yılını kutlayan Pekdemir İnşaat, “70. yıl gurur projemiz” diye tanımladığı Evimiz Kocaeli projesinde son etap dairelerin satışına başlıyor. Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli projesinde son etap dairelerin satışına dev bir kampanyayla başlıyor.

Semt Kocaeli’de yüzde 1 peşin 0,95 faiz kampanyası!

Pekdemir İnşaat imzaısyla hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinde villa konforu sunan örnek 5+1 bahçe dubleksi tamamlandı.

Rift Villaları, Kocaeli'ye örnek olacak!

Eksa İnşaat tarafından Bahçecik’te yapımı devam eden Rift Villaları, kusursuzluğuyla sizleri hayran bırakacak. İçerisinde tarım yapılacak alanların bile bulunduğu proje, kentimize örnek olacak.

Evimiz Kocaeli’de mutlu son!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi 936 konutluk Evimiz Kocaeli’de, mutlu sona ulaşıldı.

Kocaeli projeleri Gaziantep'e örnek olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun misafiri olarak Kocaeli’ye gelen eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, beraberindeki bürokratlarla birlikte İSU Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

Kocaeli'nin örnek projelerinde son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın inşaatı devam eden projelerde incelemelerde bulundu. İşte Kocaeli projelerinde son durum...

Kocaeli Bilişim Vadisi'ndeki ödüllü binalar yıkıldı!

ABD’deki Silikon Vadisi örnek alınarak Kocaeli Gebze Muallimköy’de yaptırılan teknoloji geliştirme merkezi Bilişim Vadisi’nde ödüllü binalar yıkıldı.

Kocaeli'deki dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’ni ziyaret eden Başkan Nevzat Doğan, “Hep birlikte sadece Kocaeli’ne değil, Türkiye’ye örnek bir kentsel dönüşümü hayata geçireceğiz” dedi.

Evimiz Kocaeli’de son daireler için kampanya!

Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli’de ev sahibi olmak isteyenlere yönelik son kez çok özel ödeme fırsatlarının olduğu bir bahar kampanyası başlattı.

Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz!

Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı tarihi fırsat kampanyasında son günler yaşanıyor. Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor

Evimiz Kocaeli'de ödemeyi 10 yılda sıfır faizle yapın!

Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de 10 Yıl Sıfır Faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Kocaeli'de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan '10 Yıl Sıfır Faiz' sloganıyla Pekdemir İnşaat tarafından Evimiz Kocaeli'de projesi kapsamında başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de kira öder gibi ev sahibi olma imkanı!

Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak. Kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.

Evimiz Kocaeli örnek daireleri Haberi

Evimiz Kocaeli örnek daireleri

Bu yıl 70’inci yaşını kutlayan, Türkiye’nin en köklü, Kocaeli’nin en saygın inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat, Kocaeli’nin devam etmekte olan en büyük konut projesi Evimiz Kocaeli’nde son etap daireleri büyük bir kampanyayla satışa sundu.


İlk iki etap dairelerin büyük ölçüde tükenmesini takiben, son dairelerin planlanandan önce satışa sunulduğu bu dev kampanya cazip ödeme seçenekleriyle dikkat çekerken, merakla beklenen örnek daire, kampanyayla birlikte Kocaeli halkının beğenisine sunulmuş durumda.


Pekdemir güvencesiyle, Kocaeli’nin yıldızı parlayan bölgesi Başiskele’de rekor bir hızla inşa edilen ve özellikle aileler için eşsiz bir yaşam alanı sunan projede ev sahibi olmak isteyenler için bu son etap kampanyası, aynı zamanda son fırsat anlamına geliyor. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “Geç kalıp sonradan pişmanlık duymak istemeyenler bir an önce satış ofisimize gelsinler....