19 / 04 / 2024

eviya gayrimenkul eviya halkalı daire fiyatları

eviya gayrimenkul eviya halkalı daire fiyatları

Eviya Halkalı nerede? sorusunun cevabına haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Eviya Halkalı projesi İstanbul Avrupa yakasından yükseliyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Eviya Halkalı satış ofisi!

Eviya Halkalı satış ofisi bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje Avrupa Yakası'nın gelişen bölgesi Halkalı'da Eviya Gayrimenkul tarafından konumlandırılacak olan projede 500-600 adet konuta yer veriliyor...

Ege Yakası Sinpaş satılık!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı 'da bulunan proje Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul imzası taşıyor. Ege Yakası Sinpaş satılık daire alanları 99 metrekareden başlıyor.

Ege Yakası satış ofisi!

Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul tarafından inşa edilen proje toplam 378 adet daireden oluşuyor. Ege Yakası satış ofisi telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Sinpaş GYO'dan Çankaya Oran'a Ege konseptli proje geliyor!

Sinpaş GYO’nun butik markası Eviya Gayrimenkul’un İstanbul'da kullandığı Ege konsepti şimdi de Ankara ilinin Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde yükselecek. Projede ön talep süreci devam ediyor.

Sinpaş GYO'dan Çankaya Oran'a Ege konseptli proje!

Eviya Gayrimenkul'ün İstanbul'da kullandığı Ege konsepti şimdi de Çankaya'da inşa edilecek yeni projede kullanılacak. Proje 600 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek.

Eviya Gayrimenkul Beykoz'daki arsasını 79.1 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Eviya Gayrimenkul, Beykoz Anadoluhisarı'ndaki arsasını açık artırma suretiyle satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulun toplam satış bedeli tapu kaydına göre 79 milyon 173 bin 216 bin TL olarak belirlendi.

Eviya Gayrimenkul Çankaya'daki yeni projesi için geri sayımda!

Sinpaş Holding bünyesinde hizmet veren Eviya Gayrimenkul,600 milyon liralık Ankara Çankaya’daki projesi için geri sayımda... Kamuoyu Eviya Gayrimenkul’ü ilk olarak İstanbul'da ürettiği EgeYakası ve EgeBoyu projelerinde duydu.

Ege rüzgarı 600 milyon liraya Ankara'da esecek!

Eviya Gayrimenkul markasıyla İstanbul'da Ege konseptli proje geliştiren Sinpaş GYO, Ankara'ya da benzer bir proje yapmaya hazırlanıyor. Çankaya'da yükselecek projenin yatırım değeri 600 milyon lira...

Ege Yakası'nda konutların yüzde 95'i satıldı!

Sinpaş GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul'ün İstanbul Atakent'te geliştirdiği Ege Yakası'nda, konutların yüzde 95'inin satışı tamamlandı.

Sinpaş GYO'dan Ege Yakası’nda kampanya!

Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği Ege Yakası’nda, konutların yüzde 95’inin satışı tamamlandı. 'Bahçeli ve teraslı' daireler içinse kampanya başlatıldı.

Ege Yakası'nda yeni daireler satışa sunuldu!

Eviya Gayrimenkul'ün Halkalı'da hayata geçirdiği EgeYakası'nın bahçeli ve teraslı evleri satışa sunuldu. Fiyatların 646 bin liradan başladığı daireler 48 ay vade farksız taksitle alınabiliyor.

Eviya Gayrimenkul EgeYakası satılık!

Eviya Gayrimenkul EgeYakası satılık daire alanları 99 metrekare ile 176 metrekare arasında değişiyor. Satış süreci devam eden proje 85 bin 240 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Ege Yakası kampanyalı ödeme planı!

Ege Yakası kampanyalı ödeme planı kapsamında 48 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Bahçeli ve Teraslı dairelerin satışa sunulduğu proje Eviya Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor.

Ege Yakası'nın bahçeli ve teraslı evleri için özel ödeme planı!

Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği EgeYakası’nda, konutların % 95’inin satışı kısa sürede tamamlanırken, yeni satışa sunulan “Bahçeli ve Teraslı” daireler için avantajlı bir ödeme planı açıklandı.

eviya gayrimenkul eviya halkalı daire fiyatları Haberi

eviya gayrimenkul eviya halkalı daire fiyatları

Eviya Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Eviya Halkalı nerede? sorusunu yanıtlamadan önce projeden bahsedelim.



41 bin 885 metrekare alan üzerinde inşa edilen Eviya Halkalı İstanbul Avrupa yakasında yükseliyor. 


531 konuttan oluşan Eviya Gayrimenkul Eviya Halkalı daire fiyatlarını satış ofisini arayarak öğrenebilirsiniz. 



Eviya Halkalı'da daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 2,5+1 dubleks, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 dubleks şeklinde tasarlandı. 


Eviya Halkalı teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirlendi. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. 


Eviya Halkalı projesinin sosyal olanakları arasında mini bağlar, meyve bahçeleri,doğal gölet, spor alanları, hayvanat bahçesi, mini arbatarum ve meydan bulunuyor. 



Eviya Halkalı nerede? sorusunun detaylı yanıtını 0212 693 13 13 numaralı satış ofisini arayarak öğrenebilirsiniz. 




Eviya Halkalı iletişim

Telefon: 0212 693 13 13 

Web adresi : http://www.eviya.com.tr/

Belemir...