19 / 03 / 2024

Evmahal Uluslararası Gayrimenkul

Evmahal Uluslararası Gayrimenkul

Evmahal Uluslararası Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ümit Efe tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Fatih, Beyazıt Mahallesi, Ağa Sokak, Varakçı Han'da kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

Uluslararası gayrimenkul şirketi VS Partners, Azerbaycan’da ortak projeler için harekete geçti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi Value Solution Partners, Azerbaycan merkezli gayrimenkul şirketi PMD Group LLC ile iş birliğine açıkladı.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Dunya Taşkın Köroğlu tarafından kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul sektörü Reexpo Fuarında bir araya gelecek!

Atılım Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Ürdün, Pakistan, Hollanda, Belçika olmak üzere 7 ülkede gerçekleştirilecek. 

Retourkey Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retourkey Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Gökhan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Uluslararası Gayrimenkul Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uluslararası Gayrimenkul Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Adıyaman tarafından kuruldu.

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Bpa Dış Ticaret Endüstriyel Ve Medikal Ekipmanlar tarafından kuruldu.

Bao Uluslararası Gayrimenkul Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bao Uluslararası Gayrimenkul Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bao Uluslararası Gayrimenkul Anonim Şirketi’nin merkez nakli Şişli’de yapıldı. 

Euporto Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Euporto Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tuncay Yılmaz ve Aylin Suzan Kalem ortaklığında kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul devi Savills Türkiye'ye geliyor!

Dünyadaki önde gelen gayrimenkul danışmanlık kuruluşlarından olan Savills, Türkiye için REinnov8 ile ortaklık ve iş birliği anlaşmasına imza attı. Uluslararası Gayrimenkul Devi Savills Türkiye'ye geliyor.

Reaturk Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reaturk Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiler Özdemir tarafından kuruldu.

Evmahal Uluslararası Gayrimenkul Haberi

Evmahal Uluslararası Gayrimenkul

Evmahal Uluslararası Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ümit Efe tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Evmahal Uluslararası Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Emlak. 


Evmahal Uluslararası Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Beyazıt Mahallesi, Ağa Sokak, Varakçı Han,...