24 / 04 / 2024

Evostar dayalı döşeli daire

Evostar dayalı döşeli daire

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon bahçe dubleks, 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Evostar'da konut büyüklükleri 31 metrekareden başlıyor.

TÜVTÜRK'ten yeni düzenleme! Arabası olanlar mutlaka baksın! Bunu yapmayanlar eli boş dönecek!

Milyonlarca taşıtın muayene edildiği TÜVTÜRK yeni düzenlemeye gitti. Yeni uygulamadan haberi olmayan araç sahipleri, hiçbir işlem yaptıramadan eli boş dönüyor.

Şok'ta Ace klasik çamaşır suyu 36,90 TL’ye, Ariel pudra 299,90 TL’ye, 12’li keçeli kalem 52,95 TL’ye düştü!

Anne babalara ŞOK’tan hem kırtasiye hem de temizlik ürünleri konusunda indirim müjdesi geldi. Bu doğrultuda, ŞOK’ta Ace klasik çamaşır suyu 36,90 TL’ye, Ariel pudra 299,90 TL’ye, 12’li keçeli kalem 52,95 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Evlenecek çiftlere müjde! 32000 TL veriliyor

Yeni evlenecek çiftlere dayalı döşeli ev için ‘Çeyiz Parası’ desteği! İlk evliliğini yapacak çiftlere 32 bin TL ödeme yapılıyor. Evlenmeyi planlayan ancak maddi yetersizlikler nedeniyle evlenemeyen çiftlere 32 bin TL’ye varan destek veriliyor. İşte tüm detaylar...

Neşeli Emlak Danışmanlık Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neşeli Emlak Danışmanlık Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Badar Munier Raja, Raja Ahmed Abdullah, Sammar Mahmood Raja ve Shamımullah Mahmoodi tarafından kuruldu.

Encan Aydoğdu: Kentsel dönüşüm hayati önem taşıyor!

"Kentsel Stratejiye Dayalı Dönüşüm" ana temasıyla gerçekleştirilen "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde konuşan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Encan Aydoğdu, kentsel dönüşümün ülkenin gelişimi açısından hayati önem taşıdığını söyledi.

Devlet Bahçeli'den Kentsel Dönüşüm Eylem Planı açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamda, "Önümüzdeki eylül ayı içinde açıklanması beklenen Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'nın deprem riskine karşı müessir bir hazırlık olması başlıca ümit ve beklentimdir." dedi.

Murat Kurum: Rızaya dayalı ve hızlı dönüşüm yapacağız!

Bakan Kurum, "Başlattığımız yeni dönüşüm seferberliğinde 3 temel alan olacak; 'afet riskli yapıların dönüşümü', 'tarihi kent merkezlerinin dönüşümü' ve 'sanayi alanlarının dönüşümü'. Bu dönüşümü yaparken de yerinde, rızaya dayalı ve hızlı dönüşüm yapacağız" dedi...

Babacan Holding'ten 40 aya kadar taksitlendirme fırsatı!

Babacan Holding, Ramazan Kampanyası ile, projelerine yatırım yapan herkesi, fiyat farkı yansıtmadan, en lüks mobilyalarla döşeli bir ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında 40 aya kadar varan taksitlendirme imkanı sunulacak.

Okmeydanı’nda kentsel dönüşüm rızaya dayalı yapılacak!

AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, Okmeydanı’nda kentsel dönüşümün rızaya dayalı olarak gerçekleştirileceğini ifade etti. 

Babacan Holding'ten dayalı döşeli ev kampanyası!

Babacan Holding, Dünya Kadınlar Günü’ne özel kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Proje 8- 18 Mart tarihleri arasında Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde geçerli olacak.

Murat Kurum: Kentsel dönüşüm bizim için önemli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm bizim için önemli. Kentsel dönüşümde yoğunluk artışıyla değil, mevcutta, yerinde dönüşümle, vatandaşımızın gönül esasına dayalı dönüşümle yapmak istiyoruz" dedi.

İstanbul Finans Merkezi için düzenleme sinyali!

Maliye Bakanı Naci Ağbal yaptığı açıklamada, "İstanbul Finans Merkezi Projesi içerisinde, finansal sistemi oluşturan kurumların yapıları, işleyişine ilişkin çok daha liberal, daha serbest piyasa ekonomisine dayalı düzenlemeler yapmamız gerekiyor." dedi.

İnşaat çeliğinde gümrük vergisi düşürüldü!

İnşaat çeliği ithalatında gümrük vergisi oranları dış alımın yapıldığı ülke ve ülke grubuna göre yüzde 30'dan yüzde 5,6 ve yüzde 10'a düşürüldü.

Evostar dayalı döşeli daire Haberi

Evostar dayalı döşeli daire

Evostar'da konut büyüklükleri 31 metrekare ile 145 metrekare arasında farklılık gösteriyor. İçinde 1515 konuttan meydana gelen Evostar projesinde, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon bahçe dubleks, 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Evostar, Soyak imzası ile yükselşyor. projede 40 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor.



Soyak Evostar'da; basketbol sahası, dinlenme alanları, fitness center, yüzme havuzu, voleybol sahası, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, güvenlik gibi imkanlar mevcut. 


Evostar fiyatları!


1+1 daireler 185 bin 500 TL,

2+1 daireler 259 bin 500 TL,

3+1 daireler 439 bin 500 TL.


Evostar'da dayalı döşeli daireler 48 ay 0 faiz fırsatı ile alınabiliyor.


Evostar iletişim bilgileri!


Telefon: 444 0 795

Web: