29 / 03 / 2024

Evre Gedizler nasıl gidilir

Evre Gedizler nasıl gidilir

Gedizler Yapı Evre Gedizler adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Gedizler Yapı imzası taşıyan projede yüzde 5 + yüzde 10 indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor.

Emlak ve çevre temizlik vergisi nedir, nasıl ödenir?

Ev sahibi olmanın getirdiği sorumluluklardan biri de emlak ve çevre temizlik vergisini ödemektir. Bu vergi türü de diğer vergiler gibi belirli bir amaçla ve belirli bir süre içinde ödenmelidir. Peki emlak ve çevre temizlik vergisi nedir, neden ve nasıl ödenir? İşte daha detaylı bilgiler…

Çevre temizlik vergi borcu nasıl yapılandırılır 2018?

7143 sayılı Kanun çerçevesinde çevre temizlik vergisi borcu da yapılandırılabiliyor. Peki, bu kapsamda çevre temizlik vergi borcu nasıl yapılandırılır 2018?

Evre Gedizler satılık ev fiyatları!

Gedizler Yapı imzası ile hayata geçirilen Evre Gedizler projesinde kampanyalı daire fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Çevre temizlik vergisi nereden ve nasıl ödenir?

1 Kasım itibari ile başlayan ve 30 Kasım'da sona erecek olan çevre temizlik vergisi nereden ve nasıl ödenir? Kimler vergi mükellefi olur?

Çevre düzenlemesi nasıl yapılır?

Apartman ve site gibi toplu yaşamların sürdürülüğü alanlarda çevre düzenlemesi nasıl yapılır? Hangi çevre düzenlemeleri yapılabilir? Bunun için tüm kat maliklerinin onayı gerekir mi? İşte yanıtı..

5 soruda çevre temizlik vergisi nasıl ödenir?

Taşınmaz mallar için ödenen çevre temizlik vergisi, belli gayrimenkuller için, belli kimselerden tahsil ediliyor. Peki, çevre temizlik vergisi nasıl ödenir? Çevre temizlik vergisi ne zaman ödenir?

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

İkinci Evre Gedizler satılık daire fiyatları!

İkinci Evre Gedizler satılık daire fiyatları 2+1'lerde 524 bin TL'den başlıyor. Evre Gedizler 2. etap teslimleri Mayıs 2018'de yapılacak...

2016 yılı çevre temizlik vergisi nasıl ödeniyor?

Çevre temizlik vergisi, Belediye Gelirleri Kanunu gereğince ödeniyor. Bu vergi arsa ve araziler için ödenmiyor. Peki, 2016 yılı çevre temizlik vergisi nasıl ödeniyor?

Çevre temizlik vergisi nasıl sorgulanır?

Çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunduğu çevre temizlik hizmetinden faydalanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödeniyor. Peki, çevre temizlik vergisi nasıl sorgulanır?

Dükkan çevre temizlik vergisi nasıl ödenir?

2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu gereğince, mesken ve işyerleri için çevre temizlik vergisi ödeniyor. Peki, dükkan çevre temizlik vergisi nasıl ödenir? Dükkan çevre temizlik vergisi 2015 ne kadar?

Kiradaki evin çevre temizlik vergisi nasıl ödenir?

Çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunduğu çevre temizlik hizmetindan faydalanan mesken, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödeniyor. Peki, ev kiradaysa ne olur? Kiradaki evin çevre temizlik vergisi nasıl ödenir?

Çevre temizlik vergisi nereye nasıl ödenir?

Çevre temizlik vergisi, tüm gayrimenkuller için değil; yalnız mesken, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan taşınmaz mallar için ödeniyor. Peki, çevre temizlik vergisi nereye nasıl ödenir?

Evre Gedizler nasıl gidilir Haberi

Evre Gedizler nasıl gidilir

Konut fiyatları 162 bin TL'den başlangıç gösteren Sancaktepe Evre Gedizler 'de 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatiflerine yer veriliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor.


Evre Gedizler Rezidans 'ta yer alan evlerin alanları 59 ile 198 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması öngörülüyor. 


Gedizler Yapı Evre Gedizler adres bilgileri haberimizin devamında bulunuyor. Projenin sosyal yaşam alanları; futbol-voleybol sahası, 550 metrekarelik kafe, meyve ağaçları, yürüyüş parkuru, botanik bahçe, mini futbol sahasından oluşuyor.  


Evre Gedizler Sancaktepe Evleri 'nde 1+0 konutlar 162 bin TL, 2+1 konutlar 397 bin TL, 3+1 konutlar 647 bin TL, 4+1 konutlar ise 972 bin TL'den başlıyor.


Gedizler Yapı Evre Gedizler adres : Abdurrahmangazi Mah. Ebubekir Cad. No:46 Sancaktepe / İstanbul 


Evre Gedizler satış ofisi telefon:...