24 / 04 / 2024

Evvel İstanbul satılık daire

Evvel İstanbul satılık daire

EVvel İstanbul, en büyük sevgi kaynağımız olan anneleri unutmadı. 9 – 10 Mayıs tarihlerinde Anneler Günü’ne özel tüm anneleri yüzde 12 indirim fırsatı bekliyor. Yuvayı yine anneler hazırlıyor.

Evvel İstanbul'da mahalle konsepti yaşatılacak!

Başakşehir'de 'Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul'da fazlasıyla' sloganıyla geliştirilen Evvel İstanbul, sakinlerine mahalle yaşamını sunuyor. Proje "Koru Kahve" ve "Koru Çeşme" adıyla 2 mahalleden oluşacak.

Evvel İstanbul görselleri!

Evvel İstanbul projesinde daire bedelinin yüzde 80'ine kadar banka kredisi kullanılıyor. 700 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje Sağlık Kent'e 1 kilometre mesafede yükseliyor. İşte Evvel İstanbul görselleri...

Evvel İstanbul projesinin www.evvelistanbul.com web sitesi açıldı!

Evvel İstanbul projesinin www.evvelistanbul.com web sitesi açıldı. Dairelerin 209 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede daire alanları 62 - 223 metrekare arasında değişiyor.

Evvel İstanbul satılık ev!

Evvel İstanbul satılık ev tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. 11 - 29 katlı 11 blok olarak inşa edilen proje Başakşehir Kayabaşı 3. etapta inşa ediliyor.

Evvel İstanbul fiyatları ne kadar?

Evvel İstanbul projesinde 1.500 tane daire yer alıyor. Başakşehir Kayabaşı 3. etapta yükselen projede ön talep toplanıyor. Peki Evvel İstanbul fiyatları ne kadar?

Evvel İstanbul kroki!

Evvel İstanbul kroki bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 94 bin 636 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Evvel İstanbul projesi toplam 1.500 adet konuttan meydana geliyor...

Evvel İstanbul iletişim!

Evvel İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 850 207 0 777 olarak belirlendi. Evvel İstanbul Kayaşehir Konutları toplam 1.500 adet konuttan meydana geliyor...

Evvel İstanbul satılık daire!

Evvel İstanbul satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Ön talep toplama süreci devam eden Evvel İstanbul Evleri'nin ilk etabında toplam 678 adet konut bulunuyor...

İş GYO Nef Inİstanbul satılık!

İş GYO Nef Inİstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi 2018 yılı ikinci yarısı olarak belirlenen projede 3 bin 581 bağımsız ünite bulunuyor.

Topkapı İnİstanbul satılık!

Topkapı İnİstanbul satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. Topkapı İnİstanbul projesinde yer alan dairelerin satışları yarın başlıyor...

Kadıköy Concord İstanbul satılık daire!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Kadıköy Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Sur Yapı Axis İstanbul satılık!

Sur Yapı Axis İstanbul satılık ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakikalık yakın mesafede bulunan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık!

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık daire alanları 58 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yiğit Group imzası ile hayata geçirilen proje 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Esenyurt Botanica İstanbul satılık!

Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık!

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Evvel İstanbul satılık daire Haberi

Evvel İstanbul satılık daire


Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de, Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen EVvel İstanbul, en büyük sevgi kaynağımız olan anneleri unutmadı. 9 – 10 Mayıs tarihlerinde Anneler Günü’ne özel tüm anneleri yüzde 12 indirim fırsatı bekliyor. Yuvayı yine anneler hazırlıyor. 


Geçmişin değerlerini günümüzün modern olanaklarıyla buluşturan EVvel İstanbul, ‘‘Evvelce nasılsa, EVvel İstanbul’da fazlasıyla’’ sloganıyla özlenilen mahalle hayatına yeni bir soluk getiriyor. Geçmişi modernizmle harmanlayan bu özel proje Anneler Günü’ne özel bir fırsat sunuyor. 9 – 10 Mayıs tarihleri arasında tüm anneleri yüzde 12 büyük indirim bekliyor. 


3. Köprüden, 3. Havalimanı’na, Kanal İstanbul’dan Kuzey Marmara Otoyol projesine kadar dev projelere ev sahipliği yapan bölgenin merkezinde hayata geçirilen EVvel İstanbul, mahalle kültürünü ön plana çıkarıyor. 40 bin metrekare alan...