23 / 04 / 2024

expo kulesi yarışma jürisi

expo kulesi yarışma jürisi

EXPO 2016 Antalya Genel Sekreteri Selami Gülay, Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Osman Aydın’ı ziyaret etti. Gülay, EXPO Kulesi yarışmasında işbirliği teklifinde bulunarak Mimarlar Odası’nın yarışma jürisinde yer almasını istedi...

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank kendi işini kurmak isteyenlere yönelik Jet Luck adlı bir yarışma düzenlediğini açıkladı. Banka’nın genel müdürlük binasındaki asansörlerde düzenlenen yarışmada, 50 saniyede iş fikrini başarıyla anlatıp jüriyi ikna edenler nakit ödül kazanacak.

Çamlıca Kulesi yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada merakla beklenen Çamlıca Kulesi'nin yarın resmen açılacağını söyledi.

Kayseri Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Talas Belediyesi tarafından İl Jandarma Komutanlığı içindeki 100 bin metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi için yarışma düzenleyecek. Düzenlenecek yarışma için başvurular başladı. 

Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Kayseri Talas Belediyesi, ilçede hayata geçecek olan millet bahçesi projesini yarışmayla belirleyecek. 

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı.  Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen yarışma sonucunda kazananlara 74 bin TL’lik para ödülü verildi.

Taksim meydanını şekillendirecek yarışma sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kamusal alanları; erişilebilir, özgür, canlı, huzurlu ve güvenli yerler olması amacıyla başlattığı bir kentsel yarışması daha tamamlandı

İBB'den Yenikapı'daki Theodosius Limanı için yarışma!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenikapı kazılarında ortaya çıkan tarihi Theodosius Limanı ve kalıntılarının sergileneceği bir merkez inşa edecek. Merkezin mimari tasarımı için proje yarışması gerçekleştiriyor. Proje teslim tarihi 26 Ekim 2020 şeklinde belirlendi.

İBB'den 'Deprem Hackhatonu' yarışması!

İBB deprem anında ve sonrasındaki iletişim problemlerinin çözülmesi için fikir geliştirilmesi üzerine 'Deprem Hackhatonu' yarışması düzenliyor. Yarışma 28 Mayıs-3 Haziran tarihlerinde yapılacak...

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başvuruları başlıyor! 

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın bu sene altıncısı düzenleniyor. Yarışma için başvurular başladı...

Ytong Mimari Fikir Yarışması’na katılım için son gün 2 Aralık!

Türk Ytong tarafından 20’ncisi gerçekleştirilen Mimari Fikir Yarışması başvuru sürecinde geri sayım başladı. Yarışma için son katılım tarihi 02 Aralık 2019 olarak belirlendi.

Bursa'da mimaride sınırları zorlayan yarışma!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Teknik Üniversitesi ortaklığıyla, ‘uzay mimarlığı ve dış gezegen şehirciliği’ konularını masaya yatıran toplam 30 bin TL ödüllü “Mars 2050: Yaşam alanı fikir yarışması” düzenlendi.

Jan Stroh yarışma için evine stüdyo kurdu!

Alman avukat Jan Stroh, ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yarışmasını en büyük hedefi haline getirdi. Yarışmaya hazırlanmak için evinin bodrumuna bir  stüdyosu kurdu. 

Notre Dame'ın yıkılan kulesinin yeniden inşası için yarışma düzenlenecek!

Fransa Başbakanı Edouard Philippe tarafından yapılan açıklamada, dünya çapından mimarların davet edileceği ve 850 yıllık Gotik mimari ürünü Notre Dame'ın yeni kulesi için tasarımların değerlendirileceği bir seçme yapılacağı belirtildi...

expo kulesi yarışma jürisi Haberi

expo kulesi yarışma jürisi


EXPO 2016 Antalya alanında yapımı öngörülen EXPO Kulesi Yarışması, Mimarlar Odası işbirliği ile yapılacak.


EXPO 2016 Antalya Genel Sekreteri Selami Gülay, Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Osman Aydın’ı ziyaret etti. EXPO Kulesi için Yönetim Kurulu’nun yarışma yapılması kararını anlatan Selami Gülay, yarışma hazırlığı için işbirliği teklifinde bulunarak Mimarlar Odası’nın yarışma jürisinde yer almasını istedi.


Mimarlar Odası Başkanı Osman Aydın ise oda olarak her durumda gelişmelerin içinde olmayı istediklerini belirterek, Kule Yarışması için her türlü desteği vereceklerini ifade etti.


Ziyaret anısına Genel Sekreter Gülay, Aydın’a sembol çiçek şakayık hediye etti.


Akdeniz...