27 / 04 / 2024

eylül 2014 sanayi üretimi

eylül 2014 sanayi üretimi

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2,2 arttı. Takvim etkisinden arındırılmış yılık artışın ortalama yüzde 2,1 olması bekleniyordu.

Sanayi üretimi Eylül'de yüzde 2,2 arttı!

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksi, eylülde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2,2, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi ise bir önceki aya kıyasla yüzde 1,7 arttı.

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 113 milyon 824 bin 983,28 TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Eylül Global İnşaat Nakliye Reklam Gıda Temizlik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Global İnşaat Nakliye Reklam Gıda Temizlik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmet Zıylan tarafından kuruldu.

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Eylül 2021'de ne oldu?

Resmi olarak açıklanan Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Eylül ayı sonuçlarına göre; Eylül ayında inşaat malzemeleri sanayisinde  faaliyetler yüksek büyüme gösterdi.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi Eylül'de 87,49 puan oldu!

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Eylül ayı verileri açıklandı. Verilere göre, İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi 87,49 puan oldu.

Eylül 2010 İnşaat Gıda Et Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül 2010 İnşaat Gıda Et Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Geyik tarafından kuruldu. 

İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksleri Eylül sonuçları açıklandı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nde Eylül ayında gerileme görülürken, Ağustos ayındaki toparlanma kısmen tersine döndü.

Seyhan Büyük Sanayi'de ön talep için son gün 30 Eylül!

Adana’da 350 dönüm arsada 300 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirilmesi planlanan Adana Seyhan Büyük Sanayi Projesi’nde işyeri sahibi olmak isteyenlerin en geç 30 Eylül’e kadar ön talep başvurularını tamamlamaları gerektiği bildirildi.

Şanlıurfa Matbaacılık Küçük Sanayi 29 işyeri ihalesi 1 Eylül'de!

Şanlıurfa Matbaacılık Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Şanlıurfa Matbaacılık Küçük Sanayi Sitesi 29 işyeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi 1 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek işin keşif bedeli 16 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Sanayi Ciro Endeksi Eylül'de 2,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), eylül ayına ilişkin sanayi ciro endeksi verilerini açıkladı.Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi, eylülde bir önceki aya göre yüzde 2,6 artış gösterdi.

Sivas 4 Eylül Sanayi Sitesi’ndeki dükkanlar satışa çıkıyor!

Sivas İl Özel İdaresi’ne ait 4 Eylül Sanayi Sitesi’nde bulunan dükkanlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45’inci maddesine göre açık artırma usulüyle satılacak.

İzmir Alaçatı Lavanta Taş 4250 projesinde konutların teslim tarihi Eylül 2014' te!

Lavanta Taş 4250 projesi İzmir İli Çeşme İlçe' si Alaçatı Yeni Mecidiye Mahallesi' nde bulunuyor. Projedeki konut tipleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İzmir Alaçatı Lavanta Taş 4250 projesinde konutların teslim tarihi Eylül 2014' te yapılması pla

Konut Fiyat Endeksi Eylül ayında 164 oldu!

Merkez Bankası'nın açıkladığı Konut Fiyat Endeksi - Eylül 2014 verilerine göre TKFE, 2014 yılı Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 0,79 artarak 164 seviyesine yükseldi.

eylül 2014 sanayi üretimi Haberi

eylül 2014 sanayi üretimi


Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2,2 arttı. Takvim etkisinden arındırılmış yılık artışın ortalama yüzde 2,1 olması bekleniyordu.


Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi bir önceki aya göre yüzde 1,7 artış gösterdi.


Sanayinin alt sektörleri (2010=100 temel yıllı) incelendiğinde; 2014 yılı Eylül ayında bir önceki aya göre madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi yüzde 2,6, imalat sanayi sektörü endeksi yüzde 1,9 ve elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı sektörü endeksi yüzde  0,1 arttı.


Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2,2 arttı


Sanayinin alt sektörleri (2010=100 temel yıllı) incelendiğinde; 2014 yılı Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi yüzde 8,9, imalat sanayi sektörü endeksi...