26 / 04 / 2024

eyüp park son fiyat listesi

eyüp park son fiyat listesi

28 Şubat 2013 tarihinde görücüye çıkan Eyüp Park projesi fiyatları 133 bin 400 TL'den başlangıç gösteriliyor. Eyüp Park projesinde peşin alımlarda yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor...

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Aksüs Yapı, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi için harekete geçti. Peki, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi nerede? İşte Aksüs Yapı'nın Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Eyüp Yeşilpınar Bölge Parkı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp’te yer alan Yeşilpınar Bölge Parkı’na cami, taziye evi, kültür merkezi, zemin altı katlı otopark yapılmasına karar verdi.

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda son durum!

Alibeyköy-Eminönü arasındaki mesafeyi 35 dakikaya düşürecek Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda son durum görüntülendi. 

Eyüp Baharyaka'da inşaat çalışmaları başladı!

Eyüp Baharyaka projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projede ön talep avantajlarıyla daire sahibi olmak için son gün 15 Ağustos olarak açıklandı. 

Yeni Nesil Eyüp son fiyat listesi!

Yeni Nesil Eyüp projesi konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Yeni Nesil Eyüp son fiyat listesi yüzde 10 indirimli olarak 750 bin TL'den başlıyor...

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul Eyüp İlçesi, Akşemsettin Mahallesi, 854 ada, 1 parsel ile 122 ada, 413 parsel ve park alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Eyüp'te konut satışları yüzde 20 arttı!

Eyüp'te konut satışlarının son üç ayda yüzde 20 arttığına, dairelerin ise yüzde 100 değer kazandığına dikkat çeken Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, devletin hayata geçirdiği altyapı ve ulaşım projeleri tamamlanıncaya kadar bölgedeki yükselişin devam edeceğini belirtti.

Eyüp Cemal Demir Parkı açıldı!

15 Temmuz Demokrasi Şehidi Cemal Demir'in adı Topçular'da bir parka verildi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, parkın açılışında yaptığı konuşmada; “Rabbim 15 Temmuzları bir daha yaşatmasın” dedi.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mesire Alanı açılış için gün sayıyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Hizmeti Yerinde Gör” uygulaması kapsamında , Eyüp Sultan Orman Parkı ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu.

Eyüp Akşemsettin Parkı yeni yüzüyle hizmet verecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçede bulunan spor alanları, yeşil alanlar ve parklarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Son olarak ekipler, Akşemsettin Parkı'ında revizyon çalışmalarına başladı.

Mon Reve Eyüp'te son daireler satışta!

“İstanbul’un göbeği, Eyüp’ün gözbebeği” sloganıyla satışa çıkan Mon Reve Eyüp’te kalan son daireler de satışa çıktı. Mon Reve Eyüp, İstanbul ruhunu yaşamak için ev alanlara dairelerini teslim etmeye hazırlanıyor.

eyüp park son fiyat listesi Haberi

eyüp park son fiyat listesi


Eyüp Park projesi Gül İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Eyüp Park projesi Yeşilpınar'da  329 adet daire ve 119 adet dükkandan oluşuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerinin tasarlandığı Eyüp Park projesi 110 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor.


26 Şubat 2013 tarihinde lansmanı yapılan Eyüp Park projesinde fiyatlar 133 bin 400 TL'den başlıyor. Eyüp Park projesi teslim tarihi 2015 yılı Haziran ayı olarak belirlendi.


Eyüp Park ödeme planı ; Yüzde 50 peşinat ödemesinde, yüzde 5 indirim uygulanıyor. Kalan konut bedeli 30 ay 0 faiz olarak ödeniyor. Peşin alımlarda ise yüzde 10 oranında indirim sunuluyor. Eyüp Park projesinde yüzde 1 KDV oranı geçerli.


Eyüp Park projesi fiyatlar


Eyüp Park A Blok fiyat listesi


117 metrekarelik 2+1 daireler 452 bin 400 TL ile 476 bin 400 TL arasında,

176,5...