29 / 03 / 2024

fabrika açılışı

fabrika açılışı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Tüm dünyada yatırımların kesildiği böylesine bir konjonktürde, ülkemizde 40 fabrika aynı anda açılıyor. İşte bu Türk sanayicisinin, Türk ekonomisinin başarısıdır." diye konuştu.

TOGG'la ilgili flaş gelişme! Fabrika 29 Ekim'de açılıyor!

Yerli ve milli elektrikli araç TOGG'un fabrikası 29 Ekim'de açılıyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu TOGG'a ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. İşte TOGG hakkında merak edilenler...

Otomobil devi açıkladı, piyasalar buz kesti! Fabrika çıkışlı 2. el dönemi mi başlıyor?

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu yaptığı açıklamada Türkiye'de yenilenmiş araç (fabrika çıkışlı 2. el) satma konusuyla ilgili araştırmalar yaptıklarını dile getirerek, "Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz. Son aşamalara geldik, inşallah onu Türkiye'de lanse ederiz." diye konuştu

Otomotiv sektörünü hareketlendirecek proje: Fabrika çıkışlı 2. el dönemi başlıyor!

Otomotiv sektöründe yaşanan gerileme sonucunda 'Fabrika çıkışlı 2. el' projesinin yapılacağını öngören Emre Özpeynirci konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gaziantep OSB'de açılışı yapılan 300 fabrika meclis gündeminde!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı yapılan 300 fabrikaya dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Varank: Ülkemizde aynı anda 40 fabrika açılıyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Tüm dünyada yatırımların kesildiği böylesine bir konjonktürde, ülkemizde 40 fabrika aynı anda açılıyor. İşte bu Türk sanayicisinin, Türk ekonomisinin başarısıdır." diye konuştu.

Mustafa Varank Sakarya'da fabrika açılış törenine katıldı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya’nın Ferizli ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki Arsan Kauçuk Plastik Makine fabrikasının açılış törenine katıldı.

Faruk Özlü Balıkesir'de fabrika açılışlarına katıldı!

Faruk Özlü, Balıkesir Sanayi Odasında düzenlenen ortak törenle 10 bin kişinin çalışacağı Alimar Jeneratör, Eko Sinerji, TRIMline fabrikaları ile BEST A.Ş.'nin ek fabrikasının açılışına katılarak konuşma yaptı.

Konica Minolta Bursa ve Ankara'ya 2 yeni satış ofisi açılıyor!

Japon şirket yatırımda yeni adresi Türkiye'yi Orta Asya, Ortadoğu ve Afrika'nın satış merkezi yaptı. Bursa ve Ankara'ya iki yeni satış ofisi açılıyor. Konica Minolta, Türkiye'de fabrika da kurmak istiyor

Urtim Teksas'ta fabrika açacak!

İnşaat sektörünün belkemiğini oluşturan iskele ve kalıp sistemleri üreticisi Urtim, bu yıl ABD'ye ihracata başlayacak ve 3 yıl içerisinde Teksas'ta fabrika açacak.

Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika açılışları devam ediyor!

Vali İzzettin Küçük, Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesi ’nde ( OSB ) kurulan yeni bir fabrikanın daha açılışını gerçekleştirdi.

Weber, Samsun’da fabrika açtı!

Endüstriyel harç üretiminde dünya lideri Saint-Gobain Weber, yeni fabrika yatırımı için Samsun’u seçti.Gökçe, 8 fabrika açacaklarını, bir sonraki fabrika yatırımının 2 yıl içinde Diyarbakır’a olacağını açıkladı.

Saint-Gobain Weber Samsun'da yeni fabrika açtı!

Türkiye’de gerçekleştirdiği yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen endüstiyel harç üretiminde dünya lideri Saint-Gobain Weber, yeni fabrika yatırımı için Samsun’u seçti. Açılışı yapılan fabrika 30 milyon TL’lik bir yatırım ile hayata geçti.

Aselsan'ın Ürdün'deki fabrikasının açılışı gerçekleşti!

Küresel pazarlarda büyümeyi hedefleyen ASELSAN, Ürdün'de fabrika açtı. Ürdün Silahlı Kuvvetleri ile bölge ülkelerinin sınır güvenliği ekipmanlarının üretileceği tesisin açılışı Ürdün Kralı Abdullah tarafından gerçekleştirildi.

fabrika açılışı Haberi

fabrika açılışı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un katılımıyla gerçekleşen, "Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi: Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Teknoloji Merkezi ve 40 Fabrika Açılış Töreni"nde Türkiye'nin sanayi stratejisiyle ilgili konuştu.

Dünya'da yer alan habere göre; geçtiğimiz yıl bu dönemde ticaret savaşlarının ve küresel ekonominin geleceğinin konuşulduğunu hatırlatan Varank, herkesin kafasında bambaşka senaryolar bulunduğunu, ancak kimsenin aklında olmayan COVID-19 pandemisinin tüm dünyayı etkisi altına altığını açıkladı.

Pandemi ile beraber dünyada müesses nizam sarsılırken yeni düzenler kurulmaya başlandığından bahseden Varank, "Tüm dünya bu süreçte, üretimin değerini tekrar kavradı. Gördük ki, basit bir maske üretimi bile çok kıymetliymiş, Avrupa’da ülkeler bir maske için...