16 / 04 / 2024

fabrika yatırım planı

fabrika yatırım planı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Tüm dünyada yatırımların kesildiği böylesine bir konjonktürde, ülkemizde 40 fabrika aynı anda açılıyor. İşte bu Türk sanayicisinin, Türk ekonomisinin başarısıdır." diye konuştu.

O ilde fabrikaların yoğunluğundan arsa kalmadı! Fabrika kurmak isteyen yatırımcılar sırada bekliyor!

Önemli üretim merkezlerinden biri olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) fabrika yatırımı yapmak isteyen çok sayıda yatırımcı arsa tahsisi bekliyor.

Trakya bölgesi yabancı yatırımcıların radarında! Çinli yatırımcılar Trakya'da fabrika arıyor!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Trakya bölgesi yatırımcıların yeniden gözdesi haline geldi. Yabancı yatırımcılar fabrika yatırımı için Trakya bölgesinde arayışa girdi.

TSMC, Tayvan'daki yeni yatırım planını açıkladı!

Dünyanın en büyük çip üreticisi TSMC, CNBC'ye yaptığı açıklamada, Tayvan'daki gelişmiş bir çip paketleme tesisine 2,9 milyar dolar yatırım yapmayı planladığını belirtti.

Alman devinden İzmir'e büyük yatırım

Almanya merkezli Böllhoff, bir ilimize fabrika yatırımına başladığı açıkladı. Yatırımın binlerce kişiye ekmek kapısı olacağı açıklandı. İşte tüm detaylar...

Alman devi o şehre fabrika kuruyor! Bu yatırım binlerce kişiye ekmek kapısı olacak! Hemen bakın!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Alman devi o şehre fabrika kuruyor... Bu yatırım binlerce kişiye ekmek kapısı olacak... Hemen bakın...

Kağıt, karton ambalaj sektöründe 500 milyon dolarlık dev yatırım askıya alındı!

Seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle uzun vadeli yatırımlar da askıya alındı. Kağıt, karton ambalaj sektöründe planlanan 500 milyon dolarlık fabrika yatırımının belirsiz ortam nedeniyle şimdilik ertelendiği belirtiliyor.

Mercedes'ten dev yatırım! Yeni fabrika açıyor

Polonya Kalkınma ve Teknoloji Bakanlığı, Mercedes-Benz'in Polonya'ya 1,3 milyar avroluk yatırım gerçekleştireceğini açıkladı. İşte tüm detaylar...

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı ile inşaat ve fabrikalar hareketlenecek!

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı hazırladıklarını dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, "Yeni üretim bölgeleri belirleyip bu alanlarda yapılacak yatırımın şekline kadar bir plan hazırladık" dedi.

81 ile yatırım ofisi kurulacak!

Önümüzdeki ay detayları duyurulacak ekonomik reform paketi kapsamında 81 ile yatırım ofisi kurulacak.  Fabrika için arazi tahsisinden ruhsata kadar her türlü işlem tamamlanabilecek.

Herkes şapkasını önüne alıp yatırım planı yapmalı!

Hürriyet yazarlarından Elir Ergu, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile röportaj gerçekleştirdi. Hamdi Akın, yeni gündemi ve yatırımları değerlendirdi ve “Yatırım ortamı giderek iyileşecek." dedi...

fabrika yatırım planı Haberi

fabrika yatırım planı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un katılımıyla gerçekleşen, "Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi: Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Teknoloji Merkezi ve 40 Fabrika Açılış Töreni"nde Türkiye'nin sanayi stratejisiyle ilgili konuştu.

Dünya'da yer alan habere göre; geçtiğimiz yıl bu dönemde ticaret savaşlarının ve küresel ekonominin geleceğinin konuşulduğunu hatırlatan Varank, herkesin kafasında bambaşka senaryolar bulunduğunu, ancak kimsenin aklında olmayan COVID-19 pandemisinin tüm dünyayı etkisi altına altığını açıkladı.

Pandemi ile beraber dünyada müesses nizam sarsılırken yeni düzenler kurulmaya başlandığından bahseden Varank, "Tüm dünya bu süreçte, üretimin değerini tekrar kavradı. Gördük ki, basit bir maske üretimi bile çok kıymetliymiş, Avrupa’da ülkeler bir maske için...