28 / 03 / 2024

Fadıl Akgündüz davası ertelendi mi

Fadıl Akgündüz davası ertelendi mi

Fadıl Akgündüz'ün tutuksuz sanık olduğu, Almanya'da bulunduğu sırada Büyükçekmece'deki evinin boşaltılarak başkasına satıldığı ve kendisine de başka bir ev verildiğini belirten müştekinin açtığı dava ertelendi...

Fadıl Akgündüz'den yeni savunma: İnsanların mağduriyetlerini gidereceğim!

Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk sattığı kişilerden para toplayarak projeyi bitirmediği iddiasıyla tutuklu yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, savunmasını yaptı. İşte ayrıntılar...

Fadıl Akgündüz tutuklandı!

349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut'un bugünkü duruşmada tutuklanmalarına karar verildi.

Fadıl Akgündüz'e dava şoku: 35 bin Euro’nun faiziyle ödenmesine karar verildi!

Türkiye’de pek çok şahsı dolandırdığı suçlaması ile yargılanan Fadıl Akgündüz hakkında bir dolandırıcılık haberi de  Almanya’dan geldi. Avrupa’da ikamet eden bir gurbetçi  Akgündüz aleyhine dava açtı. 

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

JETPA Holding’ten alacağı bulunan on binlerce kişiden olan Yaşar Yeşildağ, bu senenin başında şirkete karşı iflas talepli dava açtı. Jet Fadıl'ın 24 yıllık ve 62 milyon TL'lik sermayeli şirketi Jetpa'da tasfiye sürecine start verildi.

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'in Merkez Mahallesi'nde inşa edilen kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor...

Fadıl Akgündüz'ün yargılandığı davaya yeni erteleme!

Fadıl Akgündüz ile akrabalarının da aralarında bulunduğu 7 sanığın, Caprice Gold ile Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, 349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı mahkeme yeniden ertelendi. 

Fadıl Akgündüz'e adliyede darp!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devremülk satışı yaptığı kişilerden para toplamasına rağmen projeleri bitirmemesi sebebiyle 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, müşteki olan bir kişi tarafından darp edildi. 

Caprice Gold’un tasfiyesi için harekete geçildi!

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflâsına karar verilen Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm şirketinin tasfiyesine başlanması için harekete geçildi. Fadıl Akgündüz'e ait 'Jet Fadıl' markasının da olduğu 17 markaya iflas şerhi konuldu.

Ataşehir Gündüz Bakımevi'nin temeli atıldı!

Ataşehir Belediyesi tarafından Kayışdağı Mahallesi 80. Yıl Parkı yanında inşa edilecek Gündüz Bakımevi'nin temeli atıldı.

Fadıl Akgündüz yönetimindeki deniz taksiler çürüyor!

İstanbul'daki deniz taksi projesinde amaca ulaşılamadı. Projenin başında yer alan Teknomar Denizcilik ve Deniz Araçları İşletme A.Ş'nin yönetim kurulu başkanı Alphan Manas, "2012 yılında deniz taksi operasyonunu Fadıl Akgündüz'e devrettik. Fadıl bey döneminde operasyon durdu" diye konuştu.

Fadıl Akgündüz'e açılan davada tanıklar dinlendi!

'Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz ve 5 kişi ile ilgili dolandırıcılık davası açıldı. Duruşmada, müşteki Osman Özdemir ve avukatı da hazır bulundu ve Ali Rıza Özdemir tanık olarak dinlendi.

Fadıl Akgündüz'ün de sanık olduğu dava ertelendi! 

Fadıl Akgündüz'ün tutuksuz sanık olduğu, Almanya'da bulunduğu sırada Büyükçekmece'deki evinin boşaltılarak başkasına satıldığı ve kendisine de başka bir ev verildiğini belirten müştekinin açtığı dava ertelendi...

Fadıl Akgündüz adliyede darp edildi!

İstanbul Çağlayan’daki Adalet Sarayı’nda yargılandığı davaya katılan Jet Fadıl lakaplı Memet Fadıl Akgündüz’e darp girişiminde bulunuldu. Olayda yaralandığı öğrenilen Akgündüz’ün doktor raporu alarak kendisini darp ettiğini ileri sürülen Ercan S. isimli şahıstan şikayetçi olduğu öğrenildi...

Fadıl Akgündüz davası ertelendi mi Haberi

Fadıl Akgündüz davası ertelendi mi

Almanya'da bulunduğu sırada Büyükçekmece'deki evinin boşaltılarak başkasına satıldığı ve kendisine de başka bir ev verildiğini iddia eden müştekinin şikayeti üzerine haklarında dava açılan Fadıl Akgündüz'ün de aralarında olduğu 6 sanığın "dolandırıcılık" suçundan yargılandığı dava sürüyor.

Bakırköy 18. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuksuz sanıklar Memet Fadıl Akgündüz ile Murat Tayfur Gönüllü ve avukatları hazır bulundu.

Duruşmaya, müşteki Osman Özdemir ve avukatı da katıldı.

Tanık olarak dinlenilen Ali Rıza Özdemir, babası Osman Özdemir'in 2001'de Türkiye'ye geldiğinde Jetpa şirketine üye olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: 

"O zamanki kooperatif başkanıyla tanışmış ve ev almak istemiş. Bunun karşılığında daha önceki hissesi olan 50 bin markı devrederek, 9 bin 200 avro da vermişti. Tapu çıkartılmadığı için kendisine noterden tapu tahsis belgesi verildi. Daire numarası yanlış yazılmıştı. Bu noter huzurunda...