20 / 04 / 2024

faiz oranları 2019

faiz oranları 2019

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "İpotekli konut satışında ise yine haziran ayında 7 bin seviyesine kadar gerileyen aylık satışlar, eylülde 58 bin seviyesine ulaştı. Burada bir iyileşme var" dedi...

Kamu bankalarınca faiz oranlarının indirilmesi TBMM gündeminde!

Kamu bankalarınca faiz oranlarının indirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Malatya'da inşaat sektörünün nabzı ölçüldü!

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, MİMDER Başkanı Mustafa Duyar’ı ve yönetimine ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında inşaat sektörünün sorunları ele alındı.

Konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu?

2019'un son 4 ayında başlayan kredi faiz indirimlerinde yeni fırsatlar da geliyor. Peki konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu?

Konut kredi faiz oranları 2020’ye nasıl başladı?

Bankaların konut kredisi faiz oranları 2019’un son çeyreğinde sert düşüş gerçekleştirdikten sonra yeni yıla son yılların en düşük seviyesinde başladı. Kredi faiz oranlarında son durum ne oldu?

Konut kredi faiz oranlarında son durum Aralık 2019!

Bankaların konut kredisi faizlerindeki indirimler son haftalarda durma noktasına geldi. Aralık ayında en avantajlı konut kredisini hangi banka veriyor. Kredi faiz oranlarında son durum nedir?

Konut kredi faiz oranları 2019 Aralık'a nasıl başladı?

Konut kredisi faiz oranları düşmeye devam ediyor. Kasım ayında art arda gelen faiz indirimlerinden sonra Aralık başında konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu?

Garanti BBVA konut kredisi faiz oranları ne kadar Kasım 2019?

Garanti BBVA konut kredisi faiz oranları ne kadar? Banka konut kredisi ürünlerine ne kadar masraf uyguluyor? Garanti BBVA örnek konut kredisi hesaplama ne kadar?

Konut kredisi faiz oranları 2019 Kasım'a nasıl başladı?

Merkez Bankasının 250 baz puan faiz indiriminin ardından kredi faiz oranları ne oldu? Konut kredisi faizleri kasım ayına nasıl başladı?

Vakıfbank konut kredisi faiz oranları ne kadar 2019?

VakıfBank konut kredisi ürünleri için tabela faizi olarak yüzde 1.39 oran sunsa da kampanyalı konut kredisi ürünleri dahilinde yüzde 0.79’dan başlayan faiz oranlarıyla pek çok kampanya uyguluyor...

Anadolubank konut kredisi faiz oranlarında indirim 2019!

Anadolubank konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Bankanın konut kredisi faiz oranları yüzde 1.58’e kadar düştü...

Ziraat Bankası kredi faiz oranları ne kadar Ekim 2019?

Ziraat Bankası bireysel kredi ürünleri kapsamında konut kredisi, ihtiyaç kredisi ve taşıt kredisi için cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bankanın kredi kampanyaları ve faiz oranları ne kadar?

2019 güncel konut kredisi faiz oranları! 

Kredi faiz oranlarında yaşanan düşüş ile vatandaşlar ihtiyaç- taşıt- konut kredisinden faydalanmak istiyor. Peki, 2019 güncel kredi faiz oranları ne durumda? İşte bankaların kredi faiz oranları…

Ziraat Bankası 2019 konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası konut kredisi ürünleri kapsamında maaş müşterilerinden, OYAK mensuplarına, banka gayrimenkulü konut kredisi ve inşaat tamamlama konut kredisine kadar pek çok farklı ihtiyaç ve bütçeye yönelik uygun faiz oranları ile kredi fırsatları sunuyor.

HalkBank kredi faiz oranları ne kadar 2019?

HalkBank da diğer kamu bankaları ile beraber faiz indirimi gerçekleştirmesinin ardından düşük faiz oranları ile kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. HalkBank kredi faiz oranları ne kadar?

İNG Bank'tan konut kredi faiz oranlarında indirim Eylül 2019!

İNG konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Banka gerçekleştirdiği 5 puanlık indirimin ardından en düşük faiz oranı sunan özel banka oldu...

faiz oranları 2019 Haberi

faiz oranları 2019

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde (OSKM) düzenlenen toplantıda iş dünyası temsilcileri ile bir araya geldi.

Albayrak, ağustos ayı itibarıyla 5,1 milyar dolar ile Cumhuriyet tarihinin en yüksek cari fazlasının verildiğine dikkat çekti ve şu ifadeleri kullandı; "Bunu ihracatı artırırken ithalattaki köprünün düşmesiyle ama turizm gelirleri ama ekonomideki dengelenmeyle ve tüm bunu güçlü bir finansal koordinasyonla dünyadaki en başarılı hazinecilik örnekleriyle bir yılda ortaya koyduk" 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Yerli ve daha düşük faizli bir finansman kaynağı değerlendirme noktasında bu yıl altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihaleleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Bakan Albayrak, 2019 yılı Ekim ayı sonundaki ihaleye kadarki toplam süreçte 82,3 ton altını ama yastık altı ama...