29 / 03 / 2024

Faruk Aksu kentsel dönüşüm açıklamaları

Faruk Aksu kentsel dönüşüm açıklamaları

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekili, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu kentsel dönüşümün sadece büyükşehirlerde değil sel, heyelan, taşkın gibi nedenlerden ötürü kırsal alanda da zorunluluk ve öncelik haline geldiğini söyledi.

Vira Kentsel Dönüşüm Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vira Kentsel Dönüşüm Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Kaynak ve Murat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Manisa Şehzadeler kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2022 senesinde gerçekleştirilen ilk Belediye Meclisi toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklama yaptı.

Faruk Aksu: Kentsel dönüşüm kırsal alanlarda da zorunlu hale geldi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekili, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu kentsel dönüşümün sadece büyükşehirlerde değil sel, heyelan, taşkın gibi nedenlerden ötürü kırsal alanda da zorunluluk ve öncelik haline geldiğini söyledi.

Ömer Faruk Çelik şirket kurdu!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, bugün yeni bir şirket kurdu. Kentsel Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Aksu'da muhtarlara kentsel dönüşüm anlatıldı!

Antalya Müteahhitler Derneği (ANTMÜTDER) Başkanı Deniz Karataş, Aksu ilçesi’nde mahalle muhtarlarına kentsel dönüşümü anlattı..

Kentsel dönüşümde yeni şeyler söylemek lazım!

Sosyolog Faruk Özcan, "Kentsel dönüşümün doğrusunu nasıl yapacağız sorusu, ötelenmeye, önemsiz gösterilmeye çalışılan bir soru(n) halini almıştır." diyor...

Mimar Faruk Malhan Midyat Kentsel Tasarım Projesi’ni anlatacak!

Koleksiyon markasının kurucusu mimar Faruk Malhan, 13 Temmuz Cuma günü Bodrum Mimarlık Kitaplığı’nda “Midyat Kentsel ve Kırsal Tasarımı Projesi” sunumunu yapacak. 

Antalya Aksu'da 6 mahallede kentsel dönüşüm kararı!

Antalya Aksu'da 6 mahalledeki bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi..

Antalya Çalkaya kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 30 yıllık Aksu Çalkaya sorununu çözecek tarihi bir karar alarak, bölgeyi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan etti.

Doğru kentsel dönüşüm için koşan koşturan belediyeler gerek!

Sosyolog Faruk Özcan, kentsel dönüşümün Türkiye'den neden doğru yapılamadığını açıkladı. İşte Özcan'ın yazısı...

Şehzadeler'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in katılımıyla gerçekleştirilen meclis toplantısında 17 kentsel dönüşüm maddesi kabul edildi.

Niğde'deki kentsel dönüşüm mağduriyetleri gideriliyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde'deki kentsel dönüşüm alanında mağduriyet yaşadıklarını iddia eden hak sahiplerinin sorununun çözümü için gittiği Ankara’dan müjdeli haberle döndü.

Kentsel dönüşümü devlet planlamalı, özel sektör uygulamalı!

Sosyolog Faruk Özcan Ülkemizde uygulanan kentsel dönüşüm sürecini www.emlakkulisi.com okurları için değerlendirdi.

Faruk Aksu kentsel dönüşüm açıklamaları Haberi

Faruk Aksu kentsel dönüşüm açıklamaları

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekili, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu yaptığı açıklamada "Türkiye'nin tamamını kapsayacak bir çalışmayla fay hatları, dere yatakları, kıyı şeritleri, tarım alanları ve doğal yapılar gibi imara uygun olmayan alanların tespit edilerek yerleşime kapatılması, üst ölçekli planların tamamlanması suretiyle yer seçiminde yaşanan karmaşanın giderilerek, düzenli kentleşmenin altyapısının oluşturulması büyük önem taşımaktadır." diye konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 2021 yılı bütçeleri üzerindeki müzakerelerde milletvekilleri söz aldı.

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a, İzmir'deki depremden sonra yaşanan süreçte gösterdiği iyi niyetli çabalarından dolayı teşekkür etti. 

Çevre ve şehircilik konularının önemine değinen Sındır, bakanlığın bütçesinin önceliklerinde ve bütçe tercihlerinde sorunlar bulunduğunu savunarak, 2021 yılı bütçesinin...