23 / 04 / 2024

Fatih Elibol Donald Trump

Fatih Elibol Donald Trump

Fatih Elibol, Reality-TR şirketiyle 27 ülkede 31 ofis açtı. Peki, Fatih Elibol kimdir? Fatih Elibol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Elibol, Reality - TR'yi ne zaman kurdu?

İzmir'de gayrimenkul fiyatları ve yaşam çok cazip!

Bazı holdinglerin İzmir'den yer baktığını ifade eden RealtyCo'nun kurucusu Fatih Elibol, "Son dönemde en çok İzmir ve çevresine ilgi var." dedi. 

Yeni gayrimenkul yasasıyla yatırımcı güvence altına alınacak!

Türkiye’den konut alan bazı yabancılar fahiş fiyat ve yanlış lokasyon kurbanı oluyor. Yeni gayrimenkul yasasıyla yatırımcı güvence altına alınacak. Realty Co. Dünya Başkanı Fatih Elibol, bu sayede yabancıya satışların yüzde 30 artacağını belirtti.

Realty TR, Avrupa ve ABD'de büyüyecek!

İşletme tipi franchise sistemini ilk kez gayrimenkule uyarlayan Fatih Elibol, Realty-TR markası ile 5 kıtada ve 47 ülkede gayrimenkul pazarlaması yapıyor. Elibol, Realty TR markasını Avrupa ve ABD'de büyütmeyi hedefliyor.

Yeni yasa ile yabancıya konut satışı yüzde 30 artar!

Realty Co. Dünya Başkanı Fatih Elibol, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik hakkında açıklamalarda bulundu. Elibol, yeni yasa ile yabancılara satışın yüzde 30 oranında artacağını söyledi. 

Realty TR, 5 ofis daha açacak!

Fatih Elibol’un kurduğu Realty-TR hedef büyüttü. Realty TR, 2017 sonuna kadar Türkiye'de 5 ofis daha açacak...

15 Temmuz sonrası gayrimenkul yatırımları arttı!

Merkezi İzmir olan uluslararası gayrimenkul danışmanlığı firmasının yöneticisi Fatih Elibol vatandaşın 15 Temmuz'dan sonra gayrimenkul yatırımına ağırlık verdiğini ifade etti.

Elibol Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Elibol Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Alaeddin Elibol tarafından 60 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te kuruldu.

Türkiye'nin gayrimenkul pazarlama sistemi yeniden kurulacak!

Gayrimenkul sektörünün önemli isimlerinden olan Harvard Üniversitesi mezunu Fatih Elibol, Türkiye’nin gayrimenkul pazarlama sistemini yeniden kurgulamayı hedeflediğini söyledi.

Ruslar'ın konuta olan ilgisi devam ediyor!

2 yıl önce Türkiye pazarına giren Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık şirket Ceo’su Fatih Elibol, son 3 yıldan bu yana yabancılara olan satışların yükseliş trendini sürdürdüğünü söyledi.

Türkler gayrimenkul yatırımında yönünü yurtdışına çevirdi!

Yabancıların Türkiye’ye ilgisi artarken Türkler de yönünü yurtdışına çevirdi. Realty-Türkiye kurucusu Fatih Elibol, ocak-eylül döneminde sadece 5 ülkede 4 bin 100 gayrimenkulü Türkler’in aldığını söyledi.

Türkler bu yıl 5 ülkeden 4 bin 100 gayrimenkul satın aldı!

Yabancıların Türkiye’ye ilgisi artarken Türkler de yönünü yurtdışına çevirdi. Realty-Türkiye kurucusu Fatih Elibol, ocak-eylül döneminde sadece 5 ülkede 4 bin 100 gayrimenkulü Türkler’in aldığını söyledi.

Dövizdeki artış gurbetçiyi Türk gayrimenkul sektörüne yönlendirdi!

Mütekabiliyet Yasası'nın ardından yabancılara satışın önünün açılmasıyla Türkiye'deki gayrimenkullere ilginin arttığını hatırlatan Fatih Elibol, " Son dönemde yaşanan terör olaylarının da etkisiyle satışlarda ciddi düşüş var. Çünkü insanlar belirsizlikten

Realty-TR 250 franchise ofis sayısına ulaşmayı hedefliyor!

NY Estate isimli siteyi kuran Fatih Elibol, şimdi de Türkiye'de kurduğu Realty-TR ile Türkiye ve dünyada gayrimenkul danışmanlığı yapıyor. Realty-TR 250 franchise ofis kurmayı hedefliyor..

Fatih Elibol Donald Trump Haberi

Fatih Elibol Donald Trump

Fatih Elibol kimdir?

Mehmet Fatih ELİBOL (29 Mayıs 1980 Emirgan İstanbul Türkiye) Türk İş Adamı, Yönetici, Politik ekonomist ve marka sahibidir.


Eğitim

Amerika birleşik devletleri New York eyaletinde bulunan NYU Leonard N. Stern School Of Business da İşletme ve Politik Ekonomi dallarında çifte lisans eğitimini tamamlamış ve ardından Massachusetts eyaletinde bulunan Harvard Üniversitesinde İşletme Mastır yapmıştır.


İş hayatı

Trump Organizasyon

1996 yılında New York ta lisans eğitimi aldı sıralarda üniversiteler arası Trump Proje yarışmasını kazanan Elibol 1997 yılının Ocak ayında Trump Organizasyon pazarlama departmanında göreve başladı.


2004 yılının şubat ayına kadar Trump organizasyonda birçok başarılı projeye imza atmış olan ELİBOL un organizasyona katığı en büyük yenilik Golf Sahalarında gayrimenkul üretimini sağlamak ve proje üzerinden satıştır.


Bugün dünyanın da bildiği Trump Tower İstanbul da ELİBOLUN projelerinden biridir.


Goldman Sachs 

2005...