18 / 04 / 2024

fatih millet bahçesi 2021

fatih millet bahçesi 2021

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul İli, Fatih İlçesi, Kara Surları Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Gebze'ye millet bahçesi müjdesi!

Fatih Sultan Mehmet'in  Avrupa seferi öncesi otağını kurduğu Gebze’deki Hünkâr Çayırı’na,  millet bahçesi inşası için çalışmalar başladı.

Fatih'te Kara Surları Millet Bahçesi inşası başlıyor!

Fatih Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilecek Kara Surları Millet Bahçesi Projesi'nde çalışmalar başlıyor.

Fatih Millet Bahçesi 21 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Fatih Millet Bahçesi projesinin ihalesini 21 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

İstanbul'un o ilçesine yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul İli, Fatih İlçesi, Kara Surları Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

İstanbul'a yeni millet bahçesi müjdesi!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Kara Surları Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı tamamlandı!

İstanbul Fatih Belediye Başkanı M.Ergün Turan tarafından hayata geçirilen Kara Surları Millet Bahçesi Projesi’nin Topkapı-Mevlana Kapı arasındaki birinci etabı tamamlandı. 

Ergün Turan: Suriçi millet bahçesi olacak!

AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı Ergün Turan, 31 Mart yerel seçim projelerini anlattı. Suriçi'nin millet bahçesi olacağını söyleyen Başkan Adayı Turan, tarihi surların halka açılacağının müjdesini verdi.

Sivas Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından, içerisinde millet kıraathanesinin de yer alacağı Sivas Millet Bahçesi'nin ihalesi gerçekleştirildi.

Antalya Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Işıklar’da yıkılan stadyum alanı yerinde hayata geçirdiği Millet Bahçesi projesinde sona gelindi.

Giresun'a millet bahçesi sözü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da halka hitap etti. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Giresun'a millet bahçesi müjdesi verdi.

Sivas Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sivas Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Validebağ Korusu'ndaki millet bahçesi projesi durduruldu!

Birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olan Üsküdar'daki Validebağ Korusu'nu millet bahçesi yapmak için İBB tarafından hazırlanan proje tahsis sorunundan kaynaklı olarak 'şimdilik' durduruldu.

fatih millet bahçesi 2021 Haberi

fatih millet bahçesi 2021

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı yeni millet bahçesi projeleri için start verdi.

Ülke genelinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını artıran TOKİ 81 şehirde inşa edeceği millet bahçelerinin ihale tarihlerini de açıkladı.

İstanbul Fatih'te hayata geçirilecek millet bahçesinin ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak. İstanbulluların yüzünü güldüren projede sosyal donatı alanlarına da yer verilecek.

Hayata geçirdiği il ve ilçelerde konut fiyatlarının artıran millet bahçelerinin Fatih ilçesinin de değerine değer katması bekleniyor. 

İstanbul İli Fatih İlçesi Kara Surları Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden...