26 / 04 / 2024

fatih otopark

fatih otopark

Fatih'teki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binası yakınlarında bulunan tarihi mezarlığın otoparka çevrildiği iddia edildi. CHP'li İBB Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, hazırladığı yazılı önergeyle mezarlığın akıbetini İBB Başkanı Kadir Topbaş'a sordu.

Fatih Gedikpaşa Katlı Otoparkı yenilenecek!

İBB Gedikpaşa Katlı Otoparkı'ndaki statik çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak güçlendirme ya da yenileme çalışması yapılacak.

Sur Otopark İnşaat Eğitim Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sur Otopark İnşaat Eğitim Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli açıldı. 

Fatih'in otopark sorunu çözülüyor!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Fatih Belediyesi ilçedeki önemli sorunlardan biri olan otopark sorununu çözmek için düğmeye bastı.

Fatih katlı otopark yapılabilmesine ilişkin imar planı askıda!

Fatih İlçesi, Hasan Halife Mahallesi'nde tescil harici alana ( FTH-104 ) katlı otopark yapılabilmesine ilişkin imar planı askıya çıktı..

Başakşehir Fatih Terim Stadı Otoparkı imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, Fatih Terim Stadı Otoparkı Çevresi Geometrik Düzenleme ve Trafik Sirkülasyon Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı 21 Mayıs'ta askıya çıkarıldı.

Fatih Şenol Güneş Parkı katlı otopark olacak!

2012 yılında imar planlarına park alanı olarak işlenen Fatih'teki alan, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla 4 katlı otopark olarak revize edildi.

Fatih Zeminaltı Otopark Projesine ilişkin imar değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih İlçesi'nde yapılacak Zeminaltı Otopark Projesine ilişkin imar değişikliği askıya çıkarıldı..

Sakarya'daki katlı otopark hizmete açıldı!

Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil yaptığı açıklamada Sakarya'da hayata geçirilen katlı otopark projesinin hizmete açıldığını belirtti.

Kahramanmaraş Arasa Çok Katlı Otopark'ın inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kentte yapımı devam eden Arasa Çok Katlı Otopark inşaatında incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş'a yeni otopark müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Arasa Camii yanındaki boş alana katlı otopark yapım için kolları sıvadı. Arasa Camii yanında yapımına başlanan otoparkta incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Fatih'teki tarihi mezarlık otopark mı oldu?

Fatih'teki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binası yakınlarında bulunan tarihi mezarlığın otoparka çevrildiği iddia edildi. CHP'li İBB Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, hazırladığı yazılı önergeyle mezarlığın akıbetini İBB Başkanı Kadir Topbaş'a sordu.

Kahramanmaraş'a yeni meydan ve kapalı otopark yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yıkımına başlanan İl Emniyet Müdürlüğü binasında incelemelerde bulundu. Başkan Erkoç, alana meydan ve kapalı otopark yapılacağını söyledi.

Aydın Otopark İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Otopark İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aydın ve Hasan Aydın tarafından 400 bin TL sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu.

fatih otopark Haberi

fatih otopark

Fatih'teki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binası yakınlarında bulunan tarihi mezarlığın otoparka çevrildiği iddia edildi.


Mezarların gece yerlerinden söküldüğü yönünde şikâyetler aldığını belirten CHP'li İBB Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, hazırladığı yazılı önergeyle mezarlığın akıbetini İBB Başkanı Kadir Topbaş'a sordu.


İBB Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, tescilli eserlerden oluşan alanın çöplük halinde olduğunu ve alanın bir kısmının  otopark olarak kullanıldığını kaydetti. Sağ, önergesinde şu ifadelere yer verdi: “1984 ve sonraki yıllarda bazı kişilerin tescilli tarihî eser olan alanının arkasındaki boşluktaki mezarların bilinçli olarak gece yerlerinden söküldüğü yönünde şikâyetler alıyoruz. Bölgeden çıkan kemikler de çuvallara doldurularak bilinmeyen bir yere götürülerek alandaki mezarlar bilerek yok edilmiştir. Şu an o alanın mezarlık olduğu kimse tarafından bilinmemektedir.”


Yazılı önergesinde, bölgedeki mezara en son defin işleminin ne zaman yapıldığını soran...