26 / 04 / 2024

fatihde çöken binadan son durum

fatihde çöken binadan son durum

Alınan bilgiye göre, Derviş Ali Mahallesi Vaiz Sokak 33 numarada bulunan Bahri Serttaş'a ait 2 katlı müstakil evin üst katında, bitişikteki metruk yapıdan kopan molozların binanın üzerine düşmesi sonucu çökme meydana geldi.

Kağıthane'de hasarlı 24 binadan 12'si yıkıldı!

İstanbul Kağıthane'de çöken binanın etrafındaki hasarlı 24 binadan 12'sinin yıkımı tamamlandı

Samsun'daki riskli binaya jeneratör bağlatıldı!

6 Şubat tarihinde İstanbul Kartal'da altında bir tekstil atölyesinin de bulunduğu, toplam 14 daireli 7 katlı bir bina çökmüş bina 21 kişiye mezar olmuştu. Çöken binadan sonra gözler diğer risk altındaki binalara çevrilirken Samsun’da da risk altında olan bir binada insanların yaşamlarına devam ettik

Ömer Arısoy, Zeytinburnu'nda çöken binanın mağdurlarına çözüm sözü verdi!

AK Parti’nin Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Ömer Arısoy, katıldığı mahalle teşkilatları toplantısında Beştelsiz Mahallesi’nde çöken binadan dolayı meydana gelen sorunların çözüme kavuşacağını dile getirdi. 

TOKİ Erzurum Palandöken 594 konut ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum ili Palandöken ilçesi Malmeydanı kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 2.Etap 594 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün 15.00'de gerçekleşecek.

Palandöken'in özelleştirme ihalesi 30 Temmuz'a ertelendi!

Palandöken ve Konaklı kayak tesislerinin özelleştirme ihaleleri için son teklif verme süresi uzatıldı. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Palandöken ve Konaklı Kayak Tesisleri başvuruları uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından ihale edilen ve Erzurum Palandöken Kayak Tesisi ve Konaklı Kayak Tesisi'nde yer alan taşınmazların ihaleleri için önyeterlilik başvurusu ve son teklif verme tarihi 30 Temmuz'a kadar uzatıldı.

Altunbüken Holding Rekux Topkapı'ya odaklandı!

Altunbüken Holding, Ümraniye ve Ataşehir'de geliştirdiği projelerin ardından Topkapı'ya odaklandı. Şirket, Topkapı'da 45 milyon dolarlık bir karma proje yapmayı planlıyor.

Altunbüken Holding gayrimenkul ve turizme girdi!

Kıymetli maden ve mücevher sektörlerinde faaliyet gösteren 75 yıllık Altunbüken Holding, şimdi yeni sektörlere yatırım yapıyor. Geçen yıl 450 milyon lira ciro yapan holding, 'Relux' markasıyla gayrimenkul ve turizme girdi.

TOKİ Erzurum Palandöken 594 konut ihalesi 11 Haziran'da!

TOKİ Erzurum ili Palandöken ilçesi Malmeydanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap'ta 594 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 11 Haziran'da yapılacak.

Palandöken'de doluluk oranı yüzde 40 arttı!

Dünyanın önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'ndeki otellerde doluluk oranları bu sezon yüzde 40 oranında arttı.

Palandöken kayak merkezi özelleştirilecek!

Palandöken Kayak Tesisi ve Konaklı Kayak Tesisi'nde yer alan taşınmazlar 49 yıllığına "İşletme Hakkının Verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek. Özelleştirme İdaresi Başkanlığının Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre Palandöken 49 yıllığına devredilecek

Palandöken Kayak Tesisi özelleştiriliyor!

Palandöken Kayak Tesisi ve Konaklı Kayak Tesisi'nde yer alan taşınmazlar 49 yıllığına " İşletme Hakkının Verilmesi " yöntemiyle özelleştirilecek.

Palandöken özelleştirilecek!

Palandöken Kayak Tesisi ve Konaklı Kayak Tesisi'nde yer alan taşınmazlar 49 yıllığına "İşletme Hakkının Verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek.Palandöken Kayak Tesisi'nde yer alan taşınmazlar, pistler, bir bütün halinde özelleştirilecek.

fatihde çöken binadan son durum Haberi

fatihde çöken binadan son durum

Fatih'te, iki katlı müstakil binada çökme meydana gelmesi sonucu 2'si çocuk 4 kişi yaralandı. 


Alınan bilgiye göre, Derviş Ali Mahallesi Vaiz Sokak 33 numarada bulunan Bahri Serttaş'a ait 2 katlı müstakil evin üst katında, bitişikteki metruk yapıdan kopan molozların binanın üzerine düşmesi sonucu çökme meydana geldi. 


Evde bulunan Hanife Serttaş, çocukları Tayfun ve Uğurcan Serttaş ile annesi Gülsüm Esmeray, enkaz altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi ile AFAD'a bağlı arama kurtarma birliği sevk edildi. 


Yapılan ilk çalışmalarda, hafif yaralı Hanife ile oğulları Uğurcan ve Tayfun Serttaş, enkazdan çıkartıldı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Gülsüm Esmeray ise ekiplerin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonucu enkazdan çıkartıldı. Yaralı Esmeray, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde...