26 / 04 / 2024

Fatma Çelenk sosyal medya

Fatma Çelenk sosyal medya

Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk 10 Nisan’da Eduplus tarafından düzenlenen 3. Yenilikçi Markalar Zirvesi’nde ‘Dijital Pazarlama, Sosyal Medya ve Reklam Stratejileri’ konulu oturuma konuşmacı olarak katıldı...

Fatma Çelenk, Ant Yapı Genel Koordinatörü oldu!

İletişim sektörünün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk Genel Koordinatör olarak Ant Yapı ailesine katılırken, Yunus Bektaşoğlu da İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak atandı...

Fatma Çelenk, Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine getirildi!

Türkiye’nin en büyük proje geliştirme firmalarından ve uluslararası alanda en çok iş yapan 86 müteahhitten biri olan Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine sektörün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk getirildi...

Fatma Çelenk kimdir?

Uzun yıllardır Soyak Holding'te Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünü yürüten Fatma Çelenk görevinden ayrıldı. Peki Fatma Çelenk kimdir? 

Fatma Çelenk Soyak'tan ayrıldı!

2008 yılında Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü olan Fatma Çelenk görevinden ayrıldı...

Konya Dutlu Koruluğu Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Konya Meram Belediyesi, Dutlu Koruluğu Sosyal Tesisi'nin temelini attı. Belediye Başkanı Fatma Toru tesisin ihalesinin 17 Aralık 2017'de tamamlanacağını söyledi.

Konya Meram’a 2 yeni sosyal tesis!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Çomaklı ve Loras mahallelerinde hayata geçirilen sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

Bursa'ya 5 yeni sosyal merkez kazandırılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Bursa'ya ziyarette bulundu. Kaya, Gemlik, Mustafakemalpaşa, Yıldırım, Orhangazi ve Orhaneli'ye 5 yeni sosyal hizmet merkezi kazandırılacağını söyledi.

Fatma Çelenk: Sürdürülebilir dünya isteği yaygınlaşmalı!

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Zirvesi’nde, Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, günümüzün en önemli konusu olan sürdürülebilirlik yaklaşımının geniş kitlelerce benimsenmesi için şirketlere büyük görev düştüğünü söyledi.

Doğanpınar Sosyal Tesisi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Oğuzeli ilçesine yapılan Doğanpınar Sosyal Tesisinin açılışı yapıldı. Tesisin açılışı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de katıldı...

Meram Çomaklı mahallesine sosyal tesis!

Çarıklar Sosyal Tesisi’nin bir benzerinin de Çomaklı Mahallesi’ne yapılacağını müjdeleyen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru “İçerisinde emekliler konağı, hanımlar lokali ve muhtar ofisinin yer alacağı sosyal tesisin ihalesini bu ay içinde yapacağız” dedi.

Silopi'de sosyal donatılar artırılacak!

Fatma Güldemet Sarı, "Vatandaşlarımızın daha kaliteli ortamlarda, yeşil alanı, bahçesi, sosyal, rekreasyon ve spor alanları, kreşleri, anaokulları, dini tesisleriyle daha donanımlı bir şehir yapılaşmasında yaşamaları için elimizden geleni yapacağız"dedi

Gazikent Sosyal Tesisi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak bölge halkının hizmetine sunulan Gazikent Sosyal Tesisi’nin açılışını Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptı.

İncilikaya Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Tesisin açılışı için yapılan törende konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bugüne kadar 25 sosyal tesis yaptıklarını, en güzelinin İncilikaya Mahallesi’ne yapılanın olduğunu söyledi.

Fatma Çelenk sosyal medya Haberi

Fatma Çelenk sosyal medya



Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk 10 Nisan’da Eduplus tarafından düzenlenen 3. Yenilikçi Markalar Zirvesi’nde ‘Dijital Pazarlama, Sosyal Medya ve Reklam Stratejileri’ konulu oturuma konuşmacı olarak katıldı. Çelenk sosyal medyanın artık olmazsa olmaz olduğunu vurgulayarak; şirket sosyal değilse bile müşterilerin şirketi sosyal yaptığını söyledi.



Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak Holding’in Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk, Eduplus tarafından düzenlenen 3. Yenilikçi Markalar Zirvesi’ne konuşmacı olarak katıldı. ‘Dijital Pazarlama, Sosyal Medya ve Reklam Stratejileri’ konulu panelde, Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk, sosyal medyanın her yaştaki firma için artık kaçınılmaz olduğunu, yenilikçilik kanallarının da başında geldiğini anlattı.



Çelenk, “Soyak, 53 yaşının olgunluğunda üretim, sanayi ve hizmet alanlarındaki faaliyetlerini, 1400 kişilik bir ailenin...