29 / 03 / 2024

fenerbahçe stad projesi

fenerbahçe stad projesi

Galatasaray yıllardır Seyrantepe'ye yapılacak stat projesine kafa yorarken Fenerbahçe ve Beşiktaş hem stadını hem de tesislerini baştan aşağıya yeniledi.

Fenerbahçe 5 arazisinin satışı için düğmeye bastı!

Fenerbahçe yönetimi, Ülker Arena Stadı’nın yakınında bulunan bölge ile Kenan Evren Lisesi, Gebze, Antalya ve Ankara’daki arazilerini en kısa sürede satmayı hedefliyor.  

İstanbul Anadolu Lisesi'nin Fenerbahçe'ye devri protesto edildi!

Kadıköy'de, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yanındaki İstanbul Anadolu Lisesi öğrenci velileri ve mezunları, okulun Fenerbahçe'ye devrini protesto etti...

Fenerbahçe 3 Temmuz Futbol Akademisi projesi rafa kalktı!

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın projelerinden olan 3 Temmuz Futbol Akademisi'nin imar izni olmadığı ortaya çıktı...

Ali Koç Fenerbahçe'nin bir projesini daha iptal etti!

Fenerbahçe'nin yürüttüğü 1 milyon üye projesi Ali Koç yönetimi revize kararı aldı. Koç ayrıca, Antalya'nın Belek ilçesinde yapılan tesisin kiralanmasına, Kayseri'de yapılan projenin ise durdurulmasına karar verdi...

Fenerbahçe'nin tesisleri yeni sezona hazırlanıyor!

Fenerbahçe Kulübü, Ülker Stadı'nda ve Can Bartu Tesisleri'ndeki çalışmalarda sona yaklaştı. Kulüp, tesislerini yeni sezona yetiştirecek.

Fenerbahçe'den Kadıköy'e otel ve AVM projesi!

Bir süredir Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yanında bulunan Kenan Evren Lisesi arazisini isteyen Fenerbahçe Spor Kulübü mutlu sona yaklaştı. Fenerbaçe 49 yıllığına kiralamak için yaptığı başvuruya olumlu cevap aldı.

Fenerbahçe sahilindeki tenis kortu projesi iptal edildi!

İBB’nin Fenerbahçe sahiline 7 adet tenis kortu yapma projesi, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla iptal edildi.

MaaNaa 19 Fenerbahçe projesi Ocak'ta satışta!

RAM GMY, MaaNaa markasıyla Anadolu Yakası’nın gözde semti Fenerbahçe’de yepyeni bir projeye imza atıyor. Renkli kapılardan oluşan logosuyla yaşamdaki ahenk ve çeşitliliği şirket felsefesi haline getiren MaaNaa, bu kapıların ardındaki yaşamlara açılıyor.

Fenerbahçe Belek Tesisleri geliyor!

Fenerbahçe Spor Kulübü, ‘Hedef 1 Milyon Üye’ projesi kapsamında Antalya’nın Serik İlçesi’nde 107 dönümlük arsa satın aldı. Yatırım kapsamında Fenerbahçe Belek Tesisleri projesi hayata geçirilecek.

Fenerbahçe Kulübü Antalya’da 20 dönüm arsa satın aldı!

Fenerbahçe Kulübü, Kayseri, Düzce ve Edirne’den sonra Antalya’dan 20 dönüm arsa satın aldı. Arazi üzerine “Hedef 1 Milyon Üye” projesi kapsamında Fenerbahçe evleri ve sosyal tesisler inşa edilecek

MEB, Fenerbahçe ile İstanbul Anadolu Lisesi protokölünü feshetti!

Fenerbahçe Kulübü ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında “protokol krizi” çıktı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın hemen yanında bulunan İstanbul Anadolu Lisesi Fenerbahçe'ye verilmişti. MEB, protokolü tek taraflı olarak feshetme kararı aldı.

Fenerbahçe'nin Gebze'deki tesisinde fizibilite çalışmaları bitti!

Pendik Projesi'ne izin alamayan Fenerbahçe, B planını devreye soktu. Sarı lacivertliler, Gebze'de Mahchester City'nin tesislerini model alarak futbolunu buraya taşıyacak. Fizibilite çalışmaları bitti, iş kazma vurmaya kaldı.

Fenerbahçe'den Gebze'ye dev tesis!

Pendik Projesi'ne izin alamayan Fenerbahçe, B planını devreye soktu. Sarı lacivertliler, Gebze'de, Mahchester City'nin tesislerini model alarak futbolunu buraya taşıyacak. Fizibilite çalışmaları bitti, iş kazma vurmaya kaldı.

fenerbahçe stad projesi Haberi

fenerbahçe stad projesi

Sarı-Lacivertlilerin inşaat konusunda bu kadar iyi olmasında Ali Şen dışında 1986'dan beri başkanlık koltuğunda oturan isimlerin müteahhitlik işiyle uğraşmasının da etkisi var. Oysa Galatasaray'da bırakın başkanları, yöneticiler arasında bile inşaatçı bulmak çok güç.


Galatasaraylıların hayallerini süsleyen Aslantepe (Seyrantepe) projesinde artık sona yaklaşıldı. Seyrantepe'ye yapılacak çok amaçlı spor kompleksi için açılan ilk ihale ertelendi; ama ikincisinde iş protokole döküldü. Önceki gün 'Seyrantepe ihalesi iptal ediliyor' şeklinde haberler ortaya atılsa da Eren Talu-Alke ortak girişimi, iptali gerektirecek durum olmadığını duyurdu. Ne var ki G.Saray Başkanı Özhan Canaydın'ın ihale sürecinde çektiği bazı sıkıntıların gün yüzüne çıkması G.Saraylılar kadar F.Bahçelileri de şaşırttı.

F.Bahçeli yöneticilerin Seyrantepe ihalesine gireceği söylentileri Canaydın'ı oldukça endişelendirmiş. Canaydın'ın aklına kurt düşüren olay, F.Bahçeli eski yönetici Hamdi Akın'ın...