19 / 04 / 2024

fera kartal avm

fera kartal avm

Fera Grup’un Kartal Uğur Mumcu’da inşa ettiği Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor.

M1 Kartal AVM, Anpa Gross Market’e kiralandı!

M1 Kartal AVM 2021 yılı itibarıyla 30 senelik sektör tecrübesi ile perakendenin parlayan yıldızları arasında yer alan Anpa Gross Market’e kiralandı.

Körfez GYO Kartal Horizon Sitesi AVM kira raporu 2020!

Körfez GYO, İstanbul ili Kartal ilçesi Aşağı Mh.kain Horizon Sitesi'ne ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı.

IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor!

Kartal Anatolium AVM’de yer alan IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor. Bu yeni mağazasıyla IKEA Türkiye’nin satış alanı toplam 170 bin metrekareye ulaşacak..

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi!

Kartal'da hayata geçirilen İstmarina AVM kapılarını yarın açıyor. Peki İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi...

İstmarina AVM'de hangi mağazalar var 2018?

Kartal'da hayata geçirilen İstmarina AVM kapılarını yarın açıyor. Peki İstmarina AVM'de hangi mağazalar var 2018?

İstmarina AVM 28 Mart'ta açılacak!

Emlak Konut GYO ve DAP Yapı ortaklığı ile İstanbul Anadolu yakasının yeni çekim merkezi Kartal’da hayata geçirilen Dünya’nın En İyi Yapı Geliştirme projesi ödüllü İstMarina projesinin önemli bir parçasını oluşturan İstmarina AVM açılış için gün sayıyor.

İstanbul'da 2 kilometreye bir AVM düşüyor!

İstanbul Anadolu Yakası’nda yapılaşma tüm hızıyla sürüyor. Kartal Cevizli’den Avrasya Tüneli’ne uzanan 16 kilometrelik hat üzerinde oteller, hastaneler, ofisler ve konutlar bulunuyor. Yoğun trafiğin yaşandığı hatta 16 kilometrede 9 AVM yer alıyor. 

Fera Life Kartal ve Fera Business Ümraniye’de son durum!

Büyük kentlerde ulaşımı kolay lokasyonlarda inşaatlar gerçekleştirerek yaşayanları için ferah, yatırımcısı için karlı gayrimenkul projelerine imza atan Fera Grup, Ümraniye ve Kartal’daki projelerinde satışları büyük oranda tamamladı.

Fera Life Kartal yıl sonunda teslim edilecek!

Büyük kentlerde ulaşımı kolay lokasyonlarda inşaatlar gerçekleştirerek yaşayanları için ferah, yatırımcısı için karlı gayrimenkul projelerine imza atan Fera Grup, Ümraniye ve Kartal'daki projelerinde satışları büyük oranda tamamladı.

Ümraniye Kartal Yuvası açıldı!

Beşiktaş Kulübü'nün Ümraniye'de faaliyet gösteren mağazalarına dün bir yenisi daha eklendi. Düzenlenen törenle açılan Kartal Yuvası'nın internet sitesinden yapılan bilgilendirmede,'' Kartal Yuvası'nın en yeni mağazası Ümraniye Meydan AVM Kartal Yuvası oldu" denildi.

Fera Life Kartal açık AVM açılışı Aralık'ta!

Fera Grup’un Kartal Uğur Mumcu’da inşa ettiği Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor.

Fera Life Kartal Projesi'nin yüzde 70'i satıldı!

Aralık ayında hayata geçmesi planlanan Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor.

fera kartal avm Haberi

fera kartal avm

Fera Grup’un Kartal Uğur Mumcu’da inşa ettiği Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor. 7 bin metrekarelik ticari bölümün Aralık ayında hayata geçmesi planlanıyor.



94 konut ve 32 adet ticari birimden oluşan ve 25 bin metrekare inşaat alanına sahip projede inşaat Temmuz 2015’de başladı. Nisan 2017 tarihinde teslim edilecek olan Fera Life Kartal projesinde konutların yüzde 70’i de sahiplerini buldu. Satışı devam eden konutların metrekare fiyatları 4 bin 500 TL ile 5 bin 500 TL aralığında değişiyor. 



Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş, ticari birimlere olan yoğun ilgiden dolayı AVM kısmının erken teslim edileceğini söyledi.



Vatan




Bu haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




Fera Grup'un Kartal Uğur Mumcu'da inşa ettiği Fera...