20 / 04 / 2024

Ferdi Erdoğan 15 temmuz

Ferdi Erdoğan 15 temmuz

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla açıklamada bulunan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, "Toplumumuzun tüm kesimleriyle cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıktığı 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi haline geldi" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Canlı canlı resmen açıkladı! Bütün emekliler hemen baksın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde... Recep Tayyip Erdoğan, 15 milyon emekliyi etkileyen haberi canlı canlı resmen açıkladı... Bütün emekliler hemen baksın...

2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu!  Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen mitinginde 2023 yaş çay alımı fiyatını da açıkladı. 2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu! İşte 2023 yaş çay alım fiyatı.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki macera parkı 15 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan Macera Parkı Alanı Yap – İşlet modeli kapsamında 15 yıllığına kiraya verilecek.

EYT ve asgari ücrette kritik gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli kabul

EYT ve asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 18:15'te Bakan Bilgin ve Bakan Nebati ile bir araya gelecek. Kritik görüşmede milyonları ilgilendiren Emeklilik yaşa takılanlar (EYT) ve asgari ücret konusu masada olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK borcuna zam ve enflasyon çıkışı! KYK borçları silinecek mi?

Sosyal medyada başlayan ve Türkiye'nin gündemine oturan KYK borçlarına gelen aşıır zamlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündemine geldi. 15 Temmuz'un 6. yıldönümünde Saraçhane'de konuyla ilgili konuşan Erdoğan, gençlerin merak ettiği konular hakkında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vaniköy Camisi'nde incelemeler yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Kasım'da çıkan yangın sonucu büyük zarar gören tarihi Vaniköy Camisi'nde incelemeler yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kapalı Maraş tamamen açılacak!

“Türkiye’yi seven, kabullenmiş bir kardeşimiz orada cumhurbaşkanı oldu” diye konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, şunları söyledi: “15 Kasım’da MHP Lideri Bahçeli ile KKTC’ye gideceğiz ve törenlere katılacağız, sonra da topluca Maraş’ta piknik yapacağız.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kanal İstanbul ısrarına CHP'den videolu yanıt!

CHP, İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 15 maddede İstanbul için sakıncalarını açıkladığı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın ısrarla 'yapacağız' dediği Kanal İstanbul projesiyle ilgili bir video hazırladı.

Ferdi Erdoğan: 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi oldu!

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla açıklamada bulunan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, "Toplumumuzun tüm kesimleriyle cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıktığı 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi haline geldi" dedi...

Ferdi Erdoğan: Konut stokunun sebebi biz değiliz!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, "Konut stoku kentsel dönüşümün çıktısı değil, kupon arazilerin gayrimenkul değerlenmesinin çıktısı. Evet onların da yapılması gerekiyor ama bunu yaparken arz talebi kontrol etmeleri gerekiyor" dedi...

Ferdi Erdoğan: Kentsel dönüşüm asıl şimdi başlıyor!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan,yaptığı açıklamada, “Deprem kuşağında bulunan ülkemizde 2012 yılında çıkarılan yasayla hayata geçen kentsel dönüşüm, yeni yasal düzenlemelerle birlikte asıl 2019 yılı itibarıyla başlıyor” dedi.

Ferdi Erdoğan: İnşaatlarda yerli ürün kullanılmalı!

Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin çatı örgütü Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, İnşaatlarda özellikle Türkiye’de üretilen ürünlerin kullanılması gerektiğini söyledi.

Ferdi Erdoğan 15 temmuz Haberi

Ferdi Erdoğan 15 temmuz

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İMSAD (İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ülkemizin bütün kesimlerinin demokrasiyi savunarak önemli bir sınav verdiği 15 Temmuz’un üçüncü yıldönümünde, darbe girişimine karşı mücadele verirken yaşamını yitiren şehitlerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.”

Toplumun zorlu bir süreçten güçlenerek çıktığını vurgulayan Ferdi Erdoğan, “Birlik ve beraberlik içinde, ortak hedeflere, ortak bir bilinçle hareket eden Türkiye’nin aşamayacağı hiçbir zorluk yoktur. Türkiye inşaat malzemesi sanayicileri olarak faaliyetlerimizi, daha güçlü bir ekonomiye ve refaha sahip özgür bir Türkiye’ye katkıda bulunmak amacıyla sürdürmeye devam edeceğiz” diye...