25 / 04 / 2024

Ferhat Ulusoy

Ferhat Ulusoy

Borka Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Ulusoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan 2014 tarihinde Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1993 Sokak'ta kuruldu.

Amasya Ferhat Tüneli'nde sona gelindi!

Amasya Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan ve Harşene Dağı’nın altından geçip şehrin iki yakasını birbirine bağlayacak Ferhat Tüneli’nde ışık göründü.

Amasya Ferhat Tüneli 21.5 milyon TL'ye mal olacak!

Erken Roma döneminde antik kente su getirip aşkına kavuşmak için dağı 6 km uzunluğunda delen Ferhat-Şirin efsanesi, çılgın tünel projesiyle Amasya’da tescilleniyor.

Ulusoy Un, sat-geri kirala yöntemi ile gayrimenkullerini geri aldı!

Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu kararına istinaden, Deniz Finansal Kiralama A.Ş. ile yapılan sözleşme kapsamında, kararda detayları verilen gayrimenkulleri satmaya ve kira yoluyla geri almaya karar verdi.

Amasya Ferhat Tüneli 700. metreye ulaştı!

Amasya Ferhat Tüneli 700. metreye ulaştı. 2017'nin Aralık ayında bitirilmesi planlanan tünel, şehiriçi trafiğini rahatlatması için yapılıyor.

Ulusoy Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulusoy Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Ulusoy ve Ali Ulusoy ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Ferhat Tüneli'nde çalışmalara yeniden başlandı!

Ferhat ile Şirin efsanesinin yaşandığı rivayet edilen Amasya’da Harşena Dağı altında kazı çalışmaları süren Ferhat Tüneli’nde hazine olduğu söylentilerinin peşinden bir vatandaş konuyu BİMER’e taşıdı.

Çağatay Ulusoy Amerika'da 500 bin dolara ev aldı!

Bir süredir Amerika'da yaşayan Çağatay Ulusoy son yatırımını Santa Monica'da yaptı. Yaklaşık 7 aydır dil eğitimi için Amerika'da bulunan Çağatay Ulusoy ev aldı.

Amasya Ferhat Tüneli'nin 300 metresi tamam!

AMASYA'da 970 metre uzunluğundaki Ferhat Tüneli'nde 300 metre yol katedildi. Başkan Özdemir, hazine aradıklarını söyleyenlere de cevap vererek, "Valla 300 metre oldu. Kazdık, geldik, taş haricinde bir madene rastlamadık." dedi.

Çağatay Ulusoy Cunda Adası'ndan arsa ve taş ev alacak!

Kenan İmirzalıoğlu’ndan sonra bir diğer jön Çağatay Ulusoy da gözünü Cunda’ya dikti. Yatırım konusunda İmirzalıoğlu’ndan fikir alan Ulusoy, Cuma günü adaya gidip buradan arsa ve taş ev almak için yer bakacak.

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

İnşaatçı Çetin Ulusoy'un 840 yıl hapsi isteniyor!

Kendisini, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtarak Ankara’da 2 bine yakın konut satan Çetin Ulusoy’un yakalanarak bu sabah mahkemeye getirildiği öğrenildi.

Amasya Ferhat Tüneli'nin temeli atıldı!

Bakan Yıldırım, Amasya Belediyesince yaptırılacak ve Harşena Dağı'nın içinden geçecek 1 kilometrelik çift şeritli Ferhat Tüneli'nin temel atma törenine katıldı.

Kasımpaşa Hacı Ferhat Ağa Cami açıldı!

Osmanlı İnparatorluğu döneminde (16 yy) Kasımpaşa da inşa edilen Hacı Ferhat Ağa Camii,İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesi'nin katkılarıyla Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore edilerek yeniden hizmete açıldı.

Ferhat Ulusoy Haberi

Ferhat Ulusoy

Borka Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Ulusoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu. 


Borka Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Borka Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1993 Sokak,...