28 / 03 / 2024

feryal gülmanın bebekteki yalısı

feryal gülmanın bebekteki yalısı

Feryal Gülman'ın Bebek'te yer alan ve bir çok diziye ev sahipliği yapan yalısı için, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkım kararı çıkarıldı.

Feryal Gülman, Bebek’teki yalısını Kara Para Yalan Aşk dizisine kiraladı!

Feryal Gülman, Bebek’teki milyon dolarlık yalısını “Kara Para Yalan Aşk” dizisine kiraladı. Feryal Gülman’ın bu çekimler devam ettiği sürece yapım şirketinden günlük 10 bin lira alacağı öğrenildi.

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Feryal Gülman ve Kemal Gülman arasında gayrimenkul krizi!

İş insanı Kemal Gülman ile boşanma aşamasında olan Feryal Gülman, sahte vekaletnameyle kendisine ait gayrimenkullerin kullanıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Feryal Gülman'dan yalı satışı açıklaması!

Feryal Gülman, "Ben evimi yeniden kiralamaya karar verdim. Kiralık süreçte bana bazı satın alma teklifleri gelmeye başladı. Ben satmayı düşünmedim ama iyi bir teklif gelirse satabilirim" dedi...

Feryal Gülman: Yalı satışta, hiçbir problem yok!

Feryal Gülman, Bebek’teki yalı satışının ayrıldığı eşi tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı. Gülman, "Yalı satışta, hiçbir problem yok" dedi.

Feryal Gülman'ın yalı satışına engel yok!

Feryal Gülman, geçen ay Bebek'teki yol yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Kemal Gülman'ın hukuka uygun olmayan yalının satışının durdurulması talebini mahkeme cuma günü reddetti.

Feryal Gülman, Bebek'teki yalısını satamayacak!

Feryal Gülman, diziler sayesinde ünü Orta Doğu’ya kadar ulaşan dillere destan yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı, Kemal Gülman da satışa engel olmak için İstanbul 12. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak dava açtı.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Feryal Gülman, boşanma aşamasında olduğu Kemal Gülman'ın bir kadınla samimi görüntülerinin yayılmasından sonra Bebek'teki yalıyı 245 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Kemal Gülman Monako'dan 8 milyon euroya ev aldı!

Feryal Gülman’ın ihanet iddiasıyla 200 milyon liralık boşanma davası açtığı Kemal Gülman, Monako'da kendine yeni bir hayat kurdu. İşadamı bölgeden 8 milyon euroya ev aldı.

Feryal Gülman Bodrum ve İstanbul'dan 7 milyon liralık 2 ev aldı!

Sosyetik isim Feryal Gülman, mimarlığını üstlendiği Bodrum ve İstanbul’daki iki ayrı proje karşılığında toplam 7 milyon değerinde iki evin sahibi oldu.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını aylık 50 bin Euro'ya kiraladı!

Feryal Gülman’ın başına talih kuşu kondu. Fransız şirket, Gülman'ın Bebek’teki villasını çekim için aylık 50 bin euro’ya kiraladı...

Feryal Gülman'ın Tarabya'daki evi yıkılacak!

Feryal Gülman ile Keman Gülman arasında sular durulmuyor. İşte Feryal Gülman'ın yaptığı o zehir zemberek açıklamalar..

feryal gülmanın bebekteki yalısı Haberi

feryal gülmanın bebekteki yalısı


Boğaz'daki kaçak yapıları yıkmaya başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Feryal Gülman'ın 50 milyon TL'lik yalısı için yıkım kararı aldı.


Kemal Gülman’ın 1978’de aldığı ve boşanma süreci öncesi eşi Feryal Gülman’ın üstüne yaptığı Bebek’teki yalsının imara aykırı kaçak bölümleri yıkılacak.


Feryal Gülman, yıkım kararını durdurmak için çabalıyor.İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Boğaz'da yer alan Reina, Su Ada ve Huqqa'yı...