26 / 04 / 2024

Fesih ihbarnamesi örneği 2021

Fesih ihbarnamesi örneği 2021

Ev veya iş yeri sahipleri ile kiracılar arasında imzalanan kira kontratları belli zaman ve durumlarda fesh edilebiliyor. Peki fesih ihbarnamesi nasıl hazırlanır? İşte fesih ihbarnamesi örneği 2021...

Fesih ihbarnamesi örneği 2021!

Ev veya iş yeri sahipleri ile kiracılar arasında imzalanan kira kontratları belli zaman ve durumlarda fesh edilebiliyor. Peki fesih ihbarnamesi nasıl hazırlanır? İşte fesih ihbarnamesi örneği 2021...

Kira fesih örneği 2021!

Kira fesih örneği, mal sahibi tarafından kiracılığı sona erdirmek için hazırlanıyor. Peki kira fesih örneği nasıl hazırlanır? İşte Kira fesih örneği 2021...

Kira fesih örneği 2020!

Kira fesih örneği, mal sahibi tarafından kiracılığı sona erdirmek için hazırlanılan belgedir. Peki kira fesih örneği nasıl hazırlanır? İşte kira fesih örneği 2020!

Kira kontratı fesih ihbarnamesi örneği!

Ev veya işyeri kiralamalarında taraflar arasında yapılan kira sözleşmesi, ancak kanunda belirtilen durum ve zamanlarda feshedilebiliyor. Bu süreçte kiracıya verilecek kira kontratı fesih ihbarnamesi verilebiliyor. İşte kira kontratı fesih ihbarnamesi örne

Kira feshi ihtarname örneği 2015!

Kira hukukuna göre mal sahibi, kira borcunu ödemeyen kiracıya fesih ihtarnamesi gönderilebiliyor. Ancak söz konusu fesih, gönderilecek ikinci ihtarnamede istenebiliyor. İşte kira feshi ihtarname örneği 2015..

Kiracı tahliye sözleşmesi örneği!

Kiracı, belirsiz süreli kira sözleşmelerinde, kiracı her zaman fesih bildirimiyle sözleşmeyi sona erdirebiliyor. Ayrıca kiralama sürerken kiracı tahliye sözleşmesi imzalayabiliyor. İşte kiracı tahliye sözleşmesi örneği..

Kira sözleşmesi fesih ihbarı örneği!

Kira sözleşmesi her istenildiği zaman değil, kanunda belirtilen durumlarda dava açılarak feshedilebiliyor. Öncesinde kiracıya kira sözleşmesi fesih ihbarı verilmesi gerekiyor. İşte kira sözleşmesi fesih ihbarı örneği..

Haciz ihbarnamesi örneği!

Borçlunun 3. şahıs elindeki menkul bir malı haczedilirse İcra Müdürü, borçluya borcunu ancak icra dairesine ödeyebileceğini haciz ihbarnamesi ile bildirebiliyor. İşte haciz ihbarnamesi örneği..

Kira fesih bildirimi örneği!

Belirsiz süreli sözleşmede, fesih bildirim süresi belirlenmemişse, en az altı aylık bir bildirim süresine uyulmak koşuluyla, taraflardan her biri sözleşmeyi feshedebiliyor. İşte kira fesih bildirimi örneği..

Kiracı kira sözleşmesi fesih ihtarname örneği!

Bir kira dönemi içinde gönderilen iki haklı ihtarname ile gayrimenkul sahibi tahliye hakkına sahip olmuş oluyor. Peki ihtarname nasıl gönderilir? İşte kiracı kira sözleşmesi fesih ihtarname örneği...

Kira fesihname örneği!

Kiracının kira sözleşmesini fesh edebilmesi için ya kira sözleşmesinin sona ermesi gerekiyor ya da haklı nedenlerle olağanüstü fesih yollarından bir tanesinin gerçekleşmiş olması gerekiyor. İşte, Kira fesihname örneği!

İşyeri kira sözleşmesi örneği 2014!

İşyeri sahipleri, işyerini kiraya verdiği zaman kiracısı ile nasıl bir sözleşme imzalar? İşyeri kira sözleşmesinde hangi maddelere yer verilmeli? İşte işyeri kira sözleşmesi örneği 2014..

Ev sahibi tahliye tutanağı örneği!

Tahliye tutanağı ve sahibi ile kiracı arasında imzalanıyor. Ev sahibi tahliye tutanağında neler yer alıyor?Ev sahibi tahliye tutanağı nasıl doldurulur? İşte, Ev sahibi tahliye tutanağı örneği!

Fesih ihbarnamesi örneği 2021 Haberi

Fesih ihbarnamesi örneği 2021

Fesih ihbarnamesi örneği 2021!
Ev veya iş yeri gibi gayrimenkul kiralamalarında taraflar arasında kira sözleşmesi hazırlanıyor. Ancak kanunda belirtilen durum ve zamanlarda kira kontratı karşıklı olarak feshedilebiliyor.

Kanun kapsamında, belirli süreli sözleşmelerin süresinin sona ermeden en az 15 gün öncesinde bildirimde bulunması gerekiyor. Kiracı veya ev sahibi belirtilen sürede sözleşmeyi fesh ettiğini bildirmezse, sözleşme aynı koşullarla bir yıl için uzatılmış sayılıyor. 

Mal sahibi, sözleşme süresi tamamlanmadan sözleşmeden fesh edemiyor. Ancak on yıllık uzama süresi sonunda mülk sahibi herhangi bir sebep göstermeden sözleşmeyi sona erdirebiliyor. 

Fesih ihbarnamesi örneği 2021

Fesih ihbarnamesi örneği 2021 şu şekilde hazırlanıyor:
............... NOTERLİĞİ’NE

İHTAR EDEN : …………….(T.C Kimlik No:……………..)

ADRES…………………………………………………………

MUHATAP :1- …………………………………………..

KONU :Kira sözleşmesinin ../../20… itibari ile yenilenmeyeceği ve bu

Tarihe kadar kiralananın tahliyesi ihtarıdır.

Sayın Muhatap;

Maliki bulunduğum ………………..adresindeki gayrimenkulde, ../../20….....