28 / 03 / 2024

Fesih Karatay

Fesih Karatay

Aziz Karatay Turizm Otelcilik Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fesih Karatay ve Kazım Ekicioğlu ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Beyoğlu'nda kuruldu.

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli Fesih Karatay tarafından kuruldu.

Konya Karatay'da 5.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Karatay Tatlıcak'taki arsasını ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 4 Aralık'ta gerçekleşecek..

Konya Karatay'da 6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Konya Karatay'da 10.5 milyon TL'ye icradan satılık depo!

Konya İli Karatay İlçesi Fetih Mahallesi'nde yer alan depo ve 3 katlı idari bina nitelikli gayrimenkul 10 milyon 545 bin TL bedel ile icradan satışa sunuluyor.

Konya Karatay'da 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Karatay Belediyesi, Mezbaha (Fetih) Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

Konya Karatay'da 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'daki arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 26 Eylül'de gerçekleşecek..

Kiracıdan kaynaklanan fesih sebepleri!

Kira sözleşmesi kiracıdan kaynaklanan sebeplerle dava yoluyla feshedilebiliyor. Peki, kiracıdan kaynaklanan fesih sebepleri nelerdir?

Karatay Belediyesi'nden 65.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Karatay Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 13 Eylül Çarşamba günü saat 15:05’de gerçekleşecek..

Karatay'da tüm tapular dağıtıldı!

Karatay’da 5 milyon metrekarelik 1. etap imar revizyon planı kapsamında tüm tapular dağıtıldı.

Konya Karatay'da 28.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Karatay Belediyesi Şeyh Ulema Cemre Mahallesi'ndeki 2 arsasını satıyor. Arsalar için ihale 2 Ağustos'ta yapılacak..

Karatay Belediyesi’nden yeni konut hamlesi!

Karatay Belediyesi; şehrin merkezinde Mevlana Türbesine yürüme mesafesinde 24. Toplu Konut Hamlesi olan bin 200 konutluk Kerimdede Mahallesi toplu konut projesi için çalışmalara başlıyor.

Konya Karatay'da kaçak yapıya geçit yok!

Konya'nın Karatay ilçesinde kaçak yapılaşmaya geçit verilmiyor. Akbaş Mahallesinde Devlete ait araziye yapılan ruhsatsız yapılar yıkıldı.

Konya Karatay Belediyesi'nden 149.7 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Konya Karatay Belediyesi 5 mahallede toplam 11 arsasını satışa sunuyor. Arsalar için ihale 5 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşecek..

Fesih Karatay Haberi

Fesih Karatay

Aziz Karatay Turizm Otelcilik Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fesih Karatay ve Kazım Ekicioğlu ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Beyoğlu'nda kuruldu.


Aziz Karatay Turizm Otelcilik Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. c. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. d. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu...