20 / 04 / 2024

FG Wilson İç anadolu bölge müdürü

FG Wilson İç anadolu bölge müdürü

FG Wilson Türkiye’nin Ege Bölgesi Müdürü olarak görev yapan Semih Yağcı, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz bölgeleri ‘’ Bölge Müdürü’’ olarak atandı.

ŞOK Markette 4 Kasım'da 2 yıl garantili masa tenisi setini 16 bin 900 TL'ye, Wilson basketbol topu 799 TL'ye satılacak!

ŞOK Market 4 Kasım itibarıyla satışa çıkarılacak aktüel ürünleri yayımladı. Katalogda spor severler için cazip ürünler satışa çıkarılacak. 

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğra Gönden, Murat Can Elmalı ve Colin Joseph T. Wilson tarafından kuruldu.

Fg Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fg Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Othman Ahmed ve Galel Gabaar ortaklığında kuruldu. 

Dünyanın en pahalı kral dairesi: Royal Penthouse Süit!

Dünyanın en pahalı kral dairesi Cenevre'deki President Wilson Hotel'in çatı katında bulunan 1700 metrekarelik ‘kurşun geçirmez’ kral dairesi olarak kayıtlara geçti..

Yıllarca çöplükte yaşayan Profesör Jeff Wilson rezidans tasarladı!

Tillotson Üniversitesinde insanların ihtiyaçları üzerine çalışan ve bu yüzden yıllarca çöplükte yaşayan Profesör Jeff Wilson, bir insanın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir rezidans tasarladı.

Skyland İstanbul’un jeneratör üreticisi FG Wilson oldu!

Türkiye’deki en büyük iki projeden biri olan Skyland İstanbul’un jeneratör üreticisi Avrupa’nın en büyük, dünyanın önde gelen jeneratör üreticisi FG Wilson oldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün enerjisi FG Wilson'a emanet!

İstanbul Boğazı’na yapılan dev yatırımla inşa edilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün enerji ihtiyacını FG Wilson jeneratörleri sağlayacak.

Semih Yağcı FG Wilson Türkiye'de satış müdürü oldu!

Dünyanın önde gelen jeneratör markası olan FG Wilson’ın Türkiye’deki kuruluşu FG Wilson Türkiye satış teşkilatını hızla genişletiyor. Deneyimli bölge müdürü Semih Yağcı, Türkiye genelinde satış müdürü olarak atandı.

FG Wilson İç, Ege ve Akdeniz Bölge Müdürü Semih Yağcı oldu!

FG Wilson Türkiye’nin Ege Bölgesi Müdürü olarak görev yapan Semih Yağcı, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz bölgeleri ‘’ Bölge Müdürü’’ olarak atandı.

FG Mühendislik Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

FG Mühendislik Madencilik Anonim Şirketi 4 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt 'ta, Gökhan İlmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Mustafa Gür kimdir?

Mustafa Gür, FG Wilson Türkiye’ye Satın Alma ve Lojistik Müdürü olarak atandı. Peki, Mustafa Gür kimdir? Mustafa Gür, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Gür...

FG Wilson satın alma ve lojistik müdürü Mustafa Gür oldu!

FG Wilson Türkiye’ye Satın Alma ve Lojistik Müdürü olarak atanan Mustafa Gür, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Makineleri Mühendisliğinden 2004 yılında mezun oldu.

Emrah Dumankaya kimdir?

Emrah Dumankaya, FG Wilson Marmara Bölgesi satış müdürü oldu. Peki, Emrah Dumankaya kimdir? Emrah Dumankaya, bugüne kadar hangi firmalarla çalıştı, hangi işlerde görev aldı? İşte Emrah Dumankaya...

FG Wilson İç anadolu bölge müdürü Haberi

FG Wilson İç anadolu bölge müdürü

FG Wilson Türkiye İç Anadolu , Ege ve Akdeniz Bölgeleri Bölge Müdürü olarak atanan Yağcı, uzun yılardır FG Wilson Türk,iye’de çalışıyor. Yağcı, Ankara Eryaman Lisesi’nin ardından 2003 yılında Osmangazi Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. İyi derecede İngilizce bilen Yağcı evli ve bir çocuk...