26 / 04 / 2024

Fikirtepe Maritaş adası son durum ne

Fikirtepe Maritaş adası son durum ne

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde belkide en gözde ve istasyon mekanlarından birisi olan bir adayla anlaşan Maritaş adasında son durum ne? Sinanlı - Yiğit Grup ortaklığı olarak değişen projenin ortaklarından Reşit Sinanlı'nın açıklamaları şöyle:

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde ışık göründü!

Kadıköy Fikirtepe'de 14 senedir süren kentsel dönüşümde 61 proje adasında ışık göründü. Bölgede bir an önce inşaatlara başlanması planlanırken, Ocak'ta bölgenin şantiye alanına dönmesi öngörülüyor.

Fikirtepe Merdivenköy 6 yıldır dönüşüm bekliyor!

İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor ancak Merdivenköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ‘35 Nolu Proje Adası’nda 6 yıldır dönüşüm bekleniyor.

Fikirtepe'de sorunlar çözüldü!

Kentsel dönüşümün "tam gaz" devam ettiği Fikirtepe'de, biten bazı projelerde "yeni yaşam" başladı. ölgedeki 61 yapı adasının 4'ünde inşaatlar biterken, diğer 52'sinde inşaat veya ruhsat süreci devam ediyor

Fikirtepe’de 13 yapı adasının temeli atıldı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni gerçekleşti. Törende konuşan Başbakan Binali Yıldırım, ''Türkiye'nin her köşesinde konut projeleri hayata geçirmeye başladık'' dedi.

Fikirtepe’de 13 yapı adasının temeli bugün atılıyor!

Başbakan Yıldırım, bugün Fikirtepe’de 13 adet yapı adasında temel atma, 2 yapı adasında ise yıkım işlemini başlatacak. İleri teknoloji ürünü çipli betonun kullanılacağı projelerle 9 bin 189 konut, 571 işyeri, 509 ofis hayata geçecek.

Fikirtepe 12'ler Adası'nda son durum!

Haytek ''Ortadoğu'' İnşaat'ın kat karşılığı inşaat sözleşmesi yaptığı 12'ler Camii adası olarak da bilinen adada firmanın uzlaşmaz tutumu en sonunda vatandaşları isyan ettirdi.

Fikirtepe'de 57 yapı adasının 25’inde anlaşma sağlandı!

Fikirtepe’de master plan onaylandı, 1.5 ay içinde altyapı çalışmaları başlıyor. Fikirtepe Platformu Başkanı Nuhoğlu, “100 yılın ihtiyaçlarına cevap veren bir altyapı olacak” dedi

Fikirtepe'de 12'ler Adası'na piyango vurdu!

Fikirtepe'de 12'ler Adası olarak bilinen parsele piyango vurdu. Sağlık sektörünün öncü markaları bölgeye yeni tesisler yapmak için birbiriyle yarışıyor.

Fikirtepe'nin 8 adasında dönüşüm başladı!

Fikirtepe Derneği Başkanı Sabır Karakoçoğlu, Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm sürecini değerlendirdi. Karakoçoğlu, Fikirtepe'nin 57 yapı adasından sadece 8'inde dönüşümün başladığını belirtti.

Fikirtepe'de yeni yaşam 2017'de başlayacak!

Fikirtepe Müteahhitler Platformu Başkanı Nuhoğlu: "Fikirtepe'de 57 yapı adasının yüzde 40'ında inşaatlar başladı. Yapı adalarının çoğunda, bir-iki ada hariç, üçte ikilik çoğunluk sağlanmış durumda. Çalışmalar harıl harıl sürüyor" dedi.

Vartaş 1. adasında proje tapusu sonrası süreç hızlandı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde birçok spekülasyonun olduğu ada olarak Türkiye ve dünya tarihine geçen Vartaş birinci adasında resen tevhit - ifraz işlemleri ile firmanın son proje tapusunu alması sonrası süreç hızlandı.

Fikirtepe Vartaş adasında, resen tevhide Mahkemeden durdurma!

Vartaş İnşaat'ın daha önce aracılar vasıtasıyla teklif sunduğu ve vatandaşın kabul etmesine rağmen, imza almaktan imtina ederek vatandaşın tapulu mülkünün bakanlık maheretiyle resen tevhit edilip projeye başlamayı tercih etmesi şimdilik mahkemeye takıldı,

Vartaş'ın Fikirtepe'deki ikinci adasında sözleşme fesihleri!

Fikirtepe'de ilk imzaları yüzde 50 oranlarıyla toplayarak anlaşan ve bir kaç puan daha artırımı yoluyla toplamda beş ada ile anlaşan Vartaş firmasının anlaştığı ikinci adasında vatandaşlar sözleşme fesihlerine başladı.

Fikirtepe Maritaş adası son durum ne Haberi

Fikirtepe Maritaş adası son durum ne

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde belkide en gözde ve istasyon mekanlarından birisi olan bir adayla anlaşan Maritaş  adasında son durum ne? Yeni kurulan  güçlü bir ortaklıkla beraber ismi Sinanlı - Yiğit Grup ortaklığı olarak değişen projenin ortaklarından Reşit Sinanlı ile sizler için özel bir mülakat gerçekleştirdik. Fikirtepe Metrobüs durağının hemen karşısında yıkımına başlanılan ve hızla devam edilen bu proje adasında ki son gelişmeler, ortaklık yapısı, son imza durumu ve boşaltım - yıkım süreci hakkında detaylı bir araştırma yaptık, FİKİRTEPEHABER.com objektifleriyle sizler için görüntüledik. İşte tüm detayları ve görüntüleriyle beraber Sinanlı-Yiğit, namı diğer Maritaş adasındaki son gelişmeler .... 


Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde uzun süren bazı bürokratik belirsizlikler ve bunun üstüne ada bütünlüğünün sağlanamamış olmasından dolayı uzun bir süredir bekleyen bir çok adada...