24 / 04 / 2024

fikret orman stadın ruhsatını aldımı

fikret orman stadın ruhsatını aldımı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ile yarın basın toplantısı düzenleyecek. Ünal'ın stat ruhsatını Orman'a vermesi planlanan toplantıya, Onursal Başkan Süleyman Seba'nın da katılması bekleniyor....

Fikret Orman Cunda Adası'ndan arsa alacak!

Bodrum’da otel inşa etmek isteyen Fikret Orman, geçtiğimiz gün gittiği Cunda Adası’na bayıldı. Adada bir otel yapmak isteyen iş adamı yaklaşık 15 milyon lira harcayacak.

BJK Beşiktaş İnşaat ve Fikret Orman'a dava!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın sahibi olduğu BJK Beşiktaş İnşaat ve Tic. A.Ş.'nin bir şirkete verdiği 3 milyon 777 bin TL'lik çekin karşılıksız çıkması üzerine Fikret Orman'a dava açıldı.

'Fikret Orman, Fulya'daki otoparkı el altından kiraya verdi' iddiası!

Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman’ın, BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi içerisinde bulunan ve günlük cirosu 35 bin ile 40 bin lira arasında değişen 2500 araç kapasiteli otoparkı, ihalesiz bir şekilde aylığı sadece 30 bin liradan 15 yıllığına kiraya verdiği iddia ediliyor. 

Fikret Orman'ın Grand Focus Otel'i Varlık Fonu'na devredildi!

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Türkiye'nin önemli firmaların hisselerinin devredildiği Varlık Fonu'na Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman'a ait Grand Focus Otel'in de devredildiği ortaya çıktı.

Fikret Orman: Gelirleri artırmaya yönelik yatırımlar yapacağız!

Başkan Fikret Orman, gelirleri arttırmaya yönelik çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü dile getirdi. Orman: “Büyüyüp güçlenirken, tesisleşiyor ve borçlarımızı yapılandırıyoruz. Bu şekilde devam edip, gelirlerimizi 350-400 milyon dolar seviyesine çıkaracağız.” dedi.

Fikret Orman'dan arazi ve otel açıklaması!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulüpte göreve geldikten sonra ticari faaliyetlerine ara verdiğini belirterek, kulüp başkanı olduğundan beri devletten bir arazi tahsisi almadığını ve otel yapım işine girmediğini açıkladı.

Fikret Orman: Vodafone Arena zamanında yetişecek!

Fikret Orman devlere meydan okudu. Vodafone Arena'yı açmaya hazırlanan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman “Zamanında yetişecek, kimse merak etmesin. Her şeyle ince şekilde ilgileniyoruz. 365 günü yaşayacak bir eser yaptık.” dedi.

Fikret Orman: Vodafone Arena'da hasret bitiyor!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'ya hasretlerinin sona ermek üzere olduğunu belirterek, yeni statlarında lig şampiyonluğunu hep birlikte kutlayacaklarını savundu.

Fikret Orman: Vodafone Arena'yı eleştirenleri açılışa çağıracağım!

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Fikret Orman, kendi başkanlık döneminde birçok zorlukla karşılaştıklarını ve bu zorlukları aşmak için çok çaba sarf ettiklerini açıkladı.

Fikret Orman, Vodafone Arena'yı anlattı!

Fikret Orman, Vodafone Arena'nın kapılarını Star'a açtı. Orman: “Stadımızı yaptık, ezeli rakipler F.Bahçe ve G.Saray ile şartları eşitledik. Taraftarlarımız artık sokakta başı dik dolaşabiliyor.” dedi.

Fikret Orman: Bizim sayemizde herkes stat nasıl yapılır görecek!

VODAFONE Arena Stadı’nın açılışı için geri sayıma geçen Beşiktaş’ta, yeni mabede dönecek olmanın büyük heyecanı yaşanırken, Başkan Fikret Orman iddialı açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın yapımına çok zor dönemde başladık!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılışı için büyük heyecan yaşıyor. Orman, " Stadın yapımına çok zor dönemde başladık. Kulübün hacizleri ve mali durumu ortada, bir takım yok. Sıkıntılı süreçte yaptık." dedi.

Rahmi Koç, Vodafone Arena Stadı'nı gezdi!

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, stadın gezisi sırasında Rahmi Koç'a Orman'ın yanı sıra kulüp as başkanları Deniz Atalay, Umut Güner, genel sekreter Ahmet Ürkmezgil ile bazı yöneticilerin eşlik ettiği belirtildi.

fikret orman stadın ruhsatını aldımı Haberi

fikret orman stadın ruhsatını aldımı


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ile yarın basın toplantısı düzenleyecek. 


Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, başkan Fikret Orman ile Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, yarın saat 13.00’te Beşiktaş Belediyesi Levent Binası'nda ortak basın toplantısı düzenleyecek.


Bu arada, Orman ve Ünal'ın stat inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulunacağı öğrenildi. Ayrıca, Ünal'ın stat ruhsatını Orman'a vermesi planlanan toplantıya, Onursal Başkan Süleyman Seba'nın da katılması...