25 / 04 / 2024

Fikret ormandan Vodafone Arena stadı açıklaması

Fikret ormandan Vodafone Arena stadı açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, stat projelerinde sona doğru geldiklerini belirterek, 90 gün içinde Vodafone Arena'nın içini ve dışını bitirme gayreti içinde olduklarını söyledi.

Vodafone Arena’nın ofislerini Zeynep Ilıcalı tasarladı!

Beşiktaş Kulübü’nün yönetim ofisleri, kısa süre önce Vodafone Arena’ya taşındı. Ofislerin dekorasyonuna ise Zeynep Ilıcalı’nın ortağı olduğu mimarlık şirketi Thanx Co. imza attı. Ilıcalı “Fikret Başkan bize güvendi, ortaya çıkan sonuçtan da memnun kaldı” dedi.

Beşiktaş Kabataş Üniversitesi için görüşmelere başladı!

Fikret Orman, Vodafone Arena Stadı'nı açtıktan sonra diğer büyük hedefi olan üniversite projesi için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Orman, proje için Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga’yı ziyaret etti.

Vodafone Arena'ya 100 milyon dolar +KDV harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın finansmanı nasıl karşıladıklarını anlattı. Orman, stada 100 milyon dolar artı KDV para harcadıklarını, bunun yüzde 100’ünü kendilerinin karşıladığını belirtti.

Vodafone Arena’nın açılışına kimler katılacak?

Beşiktaş’ta Vodafone Arena’nın yarınki açılışı ve pazartesi günkü Bursaspor maçını kimlerin izleyeceğine ilişkin belirsizlikler devam ederken, Fikret Orman yönetimine yakın Ankara’daki bir derneğe 300 davetiye gittiği iddiası ortalığı karıştırdı.

Fikret Orman: Vodafone Arena zamanında yetişecek!

Fikret Orman devlere meydan okudu. Vodafone Arena'yı açmaya hazırlanan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman “Zamanında yetişecek, kimse merak etmesin. Her şeyle ince şekilde ilgileniyoruz. 365 günü yaşayacak bir eser yaptık.” dedi.

Sabah Gazetesi Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bugün Turkuvaz Medya Grubunu yeni stadı Vodafone Arena'da ağırladı.Orman, Beşiktaş'ın yeni yuvası hakkında Turkuvaz Medya ailesine bilgi verdi.

Göksel Gümüşdağ, Vodafone Arena'yı gezdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'yı gezdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman karşıladı. Orman'dan statla ilgili bilgiler alan Gümüşdağ, daha sonra stat ve çevresini dolaştı.

Fikret Orman: Vodafone Arena'da hasret bitiyor!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'ya hasretlerinin sona ermek üzere olduğunu belirterek, yeni statlarında lig şampiyonluğunu hep birlikte kutlayacaklarını savundu.

Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek Vodafone Arena'nın açılışına katılacak mı?

Fikret Orman'ın Kulüpler Birliği aracılığıyla Vodafone Arena'nın 10 Nisan tarihinde yapılacak olan protokol açılışı için kulüp başkanlarına davetiye gönderdiği öğrenildi. Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'in gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Fikret Orman: Vodafone Arena'yı eleştirenleri açılışa çağıracağım!

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Fikret Orman, kendi başkanlık döneminde birçok zorlukla karşılaştıklarını ve bu zorlukları aşmak için çok çaba sarf ettiklerini açıkladı.

Vodafone Arena en görkemli stat olacak!

"Türkiye'nin spor gazetesi Fotomaç, Boğaz'ın incisi Vodafone Arena'da Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a konuk oldu. Orman, stadla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman, Vodafone Arena'yı anlattı!

Fikret Orman, Vodafone Arena'nın kapılarını Star'a açtı. Orman: “Stadımızı yaptık, ezeli rakipler F.Bahçe ve G.Saray ile şartları eşitledik. Taraftarlarımız artık sokakta başı dik dolaşabiliyor.” dedi.

Fikret Orman: Bizim sayemizde herkes stat nasıl yapılır görecek!

VODAFONE Arena Stadı’nın açılışı için geri sayıma geçen Beşiktaş’ta, yeni mabede dönecek olmanın büyük heyecanı yaşanırken, Başkan Fikret Orman iddialı açıklamalarda bulundu.

Fikret ormandan Vodafone Arena stadı açıklaması Haberi

Fikret ormandan Vodafone Arena stadı açıklaması

Fikret Orman, Anadolu'daki Beşiktaş derneklerinin temsilcilerine Ankara'da iftar yemeği verdi. Orman, yemek sonrası yaptığı konuşmada, hayata geçirilen projeler ve takıma yapılacak transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. 


Stat temelini attıkları günden itibaren 18 ay geçtiğini belirten Orman, "Vodafone Arena, 143 bin metrekarelik bir kapalı alana sahip. Zor bir lokasyonda olduğu için inşaatla alakalı bazen zorlandık. Vodafone Arena, bir kulübün Türk futbol tarihinde yaptığı en büyük yatırımdır. Bütün Beşiktaşlıların gurur duyacağı müthiş bir stat yapıyoruz" diye konuştu. 


Stat konusunda hiçbir şeyden tasarruf etme mantığına gidilmediğini ifade eden Orman, "2 hafta içinde çatıyı havaya kaldırıyoruz. Sonrasında da çimlerin yetişmesi için 75 güne ihtiyacımız var. Bu da demek oluyor ki eylül gibi çimin üzerinde top oynanır hale gelecek. Yani 90 gün içinde stadın içini ve dışını...