29 / 03 / 2024

filli boya etkinlik

filli boya etkinlik

Filli Boya, 06-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi – Büyükçekmece’de gerçekleştirilecek İstanbul Yapı Fuarı’nda boya ve ısı yalıtım sektörünün geleceğine ışık tutuyor.

Filli Boya Yalıtım Gaziantep Enerji Zirvesi'ne katılıyor!

21 Şubat Cuma günü Gaziantep’ te düzenlenecek olan Enerji Zirvesi’ nde Filli Boya Yalıtım Gurubu ‘’ Binalarda enerji verimliliği dönüşümü için yapılması gerekenleri ’’ anlatacak.

Filli Boya CERN'e yolculuk yaptı!

Ülkemizde renk trendlerinin öncüsü Filli Boya, rengin gerçekte ne olduğunu anlamak ve nasıl oluştuğunu izlemek için bilimsel bir yolculuğa çıktı. Tüm dünyada bilimin merkezi olarak kabul gören Avrupa Parçacık Fiziği Laboratuvarı / CERN’e düzenlenen bu ça

Evinize boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Tertemiz duvarlar, içinizi ferahlatacak renkler hepimizin evinde istediği özellikler. Peki bu dene evinizi boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Filli Boya Fiyat listesi..

Filli Boya, binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını tespit ediyor!

Türkiye’de 40’ın üzerinde şehri gezerek 50 bin binada termal kameralar ile ücretsiz çekim yapıp binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını belirleyen Filli Boya Isı Kaybı Ölçüm Ekibi, tasarruflu ve konforlu yaşamın ipuçlarını bina sakinleriyle yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne Filli Boya imzası!

Emlak Konut GYO projesi Emlak Konut Ispartakule Evleri’ne Filli Boya Expert Isı Yalıtımı imza atıyor...

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor!

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor. Yalıtım ile projede, konut sahiplerinin doğalgaz faturalarında ayda 400 TL'ye varan tasarruf sağlanabilecek..

Filli Boya Capatect İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Filli Boya Capatect, 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu. Zirve, 26 Ekim'de gerçekleşecek..

Filli Boya'dan garantili boya sistemi!

Filli Boya, ‘kaliteli ürün kaliteli uygulama’ prensibi ve Filli Boya garantisi kapsamında hayata geçirdiği “Filli Ustam” sistemiyle, boya ustaları ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlatıyor.

Filli Boya'dan Balıkesir'e 120 milyonluk fabrika!

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, Gebze ve Kayseri üretim tesislerinden sonra üçüncü fabrikasını Balıkesir’de hayata geçiriyor.

Filli Boya'dan Balıkesir'e 120 milyonluk yatırım!

Betek Boya Kimya ve Sanayi AŞ Genel Müdürü Küçükoğlu: "Balıkesir'de gerçekleştireceğimiz yatırımla mantolama konusundaki Avrupa'nın en büyüğü olma unvanımızı, dünya çapında örnek oluşturma mertebesine yükseltmek arzusundayız" dedi.

Filli Boya'dan AmphiBolin Silk!

AmphiSilan’ın yaratıcısı Filli Boya, yepyeni dış cephe boyası sunuyor. İpeksi mat parlaklığındaki dış cephe boyası AmphiBolin Silk, Türkiye’nin ilk Silikon Modifiye Saf Akrilik dış cephe boyası olma özelliği taşıyor.

Filli Boya'dan renksel dönüşüm!

Filli Boya, hayata geçirdiği “Filli Okul” projesi kapsamında, 2008 yılından bugüne kadar yüzlerce ton boya ile 3.7 milyon m’2 den fazla alanı renklendirerek 600 binden fazla öğrencinin eğitim gördüğü 1.250’den fazla okulun boyanmasına destek oldu.

Filli Boya ve Fawori'den En Yakın Bayi uygulaması!

Filli Boya ve Fawori’nin geliştirdiği “En Yakın Bayi” özel uygulaması ile en yakın bayiye ulaşmak artık çok daha pratik. Birkaç tıkla en yakın bayinin harita üzerinde görülebildiği, adres ve telefon bilgilerine kolaylıkla ulaşılabildiği uygulamalarda seçilen bayiye yol tarifi de alınabiliyor.

Filli Boya farklılık yaratıyor!

Filli Boya, farklı ürün ve renk seçenekleri ile mekânlarda yarattığı ufak dokunuşlarla yaratıcı, çarpıcı ve estetik alanların elde edilmesine katkı sağlıyor.

Filli Boya, geleneklerin sıcaklığını renkle buluşturarak evlere taşıyor!

Köklerimizden hayat bulan Anadolu renklerini keşfetmeye hazır mısınız? Alaçatı’dan Mardin’e, Bozcaada’dan Kapadokya’ya, Filli Boya topraklarımızın hazinelerini renk yolculuğuna dönüştürüyor.

filli boya etkinlik Haberi

filli boya etkinlik

2001 yılından bugüne Türk boya ve ısı yalıtımı sektörünün lideri Filli Boya, 3. salonda yer alan, tasarım ve mimari bakış açısıyla hazırlanan 441 no’lu standında sektör temsilcileri, profesyonelleri ve ziyaretçileriyle bir araya geliyor,  sektörün gelecek trendlerini belirliyor.


Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olan 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul yer alacak olan Filli Boya, kendi iş alanında önemli gelişmeleri ve ürünleri ziyaretçileriyle paylaşacak, yenilikçi ve öncü çalışmalarını tanıtacak.


2015 – 2016 Renk Trendleri Filli Boya Standında


Filli Boya fuarda; tasarımcı-trendsetter Ümit Ünal ve tasarımcı-art direktör Derin Sarıyer ile birlikte hayata geçirdiği, renk konusunda boya ve inşaat sektöründeki öncü rolünü vurgulayan “Coloration / 2015-2016 Renk Eğilimleri” projesini de tanıtacak.  


Filli Boya kendi iş alanında yeni, farklı ve gelecekten şeyler söylemeye...