20 / 04 / 2024

Fodor’s Travel ödülleri

Fodor’s Travel ödülleri

Dünyanın saygın ve ödüllü gezi rehberi Fodor’s Travel, Pera Palace Hotel Jumeirah’ı, “Hollywood İhtişamını Yaşatan En İyi 10 Otel”inden biri olarak olarak seçti.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri için başvurular başladı!

29'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi başladı. 31 Mayıs’a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

BİRTEP, Real Estate Stars Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

Türkiye’nin alıcısı hazır ticaret platformu BİRTEP, “Gayrimenkulün Yıldızları Real Estate Stars Ödülleri”nin ana sponsoru olduğunu açıkladı.

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nin galibi: Cushman & Wakefield Türkiye!

Cushman & Wakefield Türkiye, Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nde "Aracılık ve Danışmanlık" kategorisindeki birinciliğini korurken, Cushman & Wakefield Türkiye, "Değerleme" ve "Araştırma" kategorilerinde birinci sıraya yükseldi...

İstMarina AVM Stevie Ödülleri’nden 4 ödül aldı!

Kartal’da sahile sıfır konumda bulunan İstMarina Alışveriş Merkezi, Stevie Ödülleri’nde 3 farklı kategoride 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 ödül aldı. 

TSMD 13. Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından iki yılda bir TSMD Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor. Sın başvuru tarihi 6 Temmuz 2018...

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta!

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri’ törenle sahiplerini buluyor. Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta yapılacak. 

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri 22 Ocak'ta sahiplerini buluyor!

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

2. Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması Ödülleri 5 Mayıs'ta verilecek!

II. Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışmasında dereceye giren projeler belli oldu.Ödüller 5 Mayıs'ta düzenlenecek törenle teslim edilecek..

THBB 2016 Mimarlık Ödülleri Töreni 4 Ocak'ta!

1988 yılından bu yana, kuruluş amacı doğrultusunda betonun doğru ve yerinde kullanımını özendiren Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), malzeme seçimi ve mimari üretim sürecinde yaşanılır çevreler ile estetik yapı örneklerini ödüllendirmek amacıyla bu yıl THBB Mimarlık Ödülleri’nin dördüncüsünü düzenl

Kadir Has ödülleri bu yıl 'yeni kentsel oluşumlar' alanında verilecek!

Kadir Has Ödülleri için başvuru süreci başladı. Ödüller, “Kent Çalışmaları ve Yeni Kentsel Oluşumlar” alanında “Üstün Başarı Ödülü” ve “Gelecek Vadeden Bilim İnsanı Ödülü” kategorilerinde verilecek.

THBB Mimarlık Ödülleri için son başvuru 3 Ekim'de!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 4 yılda bir verilen THBB Mimarlık Ödülleri’ni bu yıl Arkitera Mimarlık Merkezi desteğiyle düzenliyor. THBB 2016 Mimarlık Ödülleri, geçmiş yıllardan farklı olarak 3 aşamalı bir değerlendirme süreci sonucunda sahibini bulacak.

Fodor’s Travel ödülleri Haberi

Fodor’s Travel ödülleri

25 yıllık bir geçmişi olan, dünyanın farklı noktalarında, 7500’ün üzerindeki rehberi olan Fodor’s Travel, tarihi geçmişi, doğunun ve batının tüm ihtişamını mimarisinden dekorasyonuna, ünlü misafirlerine kadar yansıtmış olan Pera Palace’ı, takipçilerine, 2015 yılı içinde mutlaka görülmesi gereken oteller arasında olduğunu duyurdu.


Fodor’s Travel’ın “Hollywood İhtişamını Yaşatan En İyi 10 Oteli” arasında gösterdiği Pera Palace Hotel Jumeirah’ı anlatırken, “1892 yılında Doğu Ekspresi ile Paris’ten İstanbul’a hizmet vermek için inşa edildiğini, o zamandan beri ünlü konuklarıyla da dikkat çektiğini, bu ünlüler arasında Jackie Kennedy Onassis, İngiltere Kralı VIII. Edward, Agatha Christie ve Greta Garbo‘nun da olduğunu belirtiyor.


Fodor’s Travel ayrıca, tarihinde asilzadelerden devlet başkanlarına ve film yıldızlarına kadar pek çok ünlünün kalmış olduğu Pera Palace için, Hollywood’un görkemli tarihine ışık tuttuğunu ifade ediyor....